Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (204)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Maşallah bak yine geldi .. (32.50) ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zülfikar33 ()Yol haritası gibi bu analize like verildi
1BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Anladım yıldız hocam cevap için teşekkür ederim hayırlı ramazanlar bereketli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız (). Oldugu yerde padanaj çekiyor. Belli rakamlar arası ileri geri yapıyor . al sat yapabiliyorsun kazaniyorsun sadece. ytd
Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Tramp bu gece ulusa seslenis konusmasi yapacakmis . Cok onemli aciklamar yapacakmis guya, adam birtek icraat yapmadan tvetle daha once 4 yil amerikayi yonetti yine tvetle dunyayi sekillendirmeye calisiyor.
Piyasalarda Trampin tvetlerini satin aliyor.
1BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Bende yönün tam olarak belli olmadığını anladım tamamda işte hangi taraf daha ağır basıyor onu sormak istedim.
Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()Ben anladım, belirsizlik var. Hangi yön olduğu net değil.
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Hayırlı ramazanlar yıldız hocam merhaba nasılsın müsaitseniz bişey sorucaktım şimdi bu anlattıklarınızdan ne anlamalıyım gümüş ons için düşüşmü yükselişmi tam olarak anlayamadım rica etsem cevaplayabilirmisiniz teşekkürler iyigünler.
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Hayırlı sahurlar
Yaldızi bol ustat
Emkel fuzul ve cimsa ne durumda gözüküyor
6BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()4 saatlik gösterge tepede .
Günlük gösterge diplere yakın .
Haftalık gösterge tepeden düşüş.
Aylık gösterge yukarı yönlü
Buyurun seç bakalim ...
32.50 ile 30.20
(Aralık içerisinde)..
31.80 ara direnç .
30.80 ara destek .
32.50 34.80 dirençler
30.20 28.50 destekler
Ytd
Bir aşağı bir yukarı ne yaptıkları belli değil bunların ya .. al sat bölgesi yaptılar ...
mal mı kitliyor , malmi boşaltıyor yoksa satış ve kaçış fırsatı mı veriyor anlamak zor. buyur seç bakalım . yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Maşallah... ytd
0BeğenmedimŞikayet
KESER124 ()30.30 _ 28.66
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@KESER124 ytd
0BeğenmedimŞikayet
KESER124 ()Üstad, ons gümüş düzeltmesini kaça kadar yaptıktan sonra 32.34 bandına çıkar. Tekniğe göre.
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yukarıdaki grafik çalışırsa tobo yazan ..
. suanlik 36 38 dolar gibi bir yer görüntüde .
22 23 dolardan den başlayan yükselişi alirsak flama bayrak kabul dersek 42 .44 dolar tekamul eder .
Lakin 32 34 geçilmeden bunlar hayaller:))
Yatırım tavsiyesi değildir ytd.
Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()2025 te en fazla kaçı görebiliriz 40 mi 45 mi yoksa 50 de var mı
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()Anlaşılmıştır rsk ederim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()31.17 fiyat ... hafta boyunca düştü :(( ytd
Üst yorum kötü demiştim kırmızı:)) ytd
Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ayrıca yıllık mum ve 6 aylık mumlara bakınca açılış seviyesi (28.95 dolar ) ve mumlar (yeşil) yükseliş mumu ... 28 dolar seviyesi bayağı bir zor gibi görünmekte. Yatırım tavsiyesi değildir.
Salih_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()30.80 30.00 dolar lar sağlam destek @Salih_C bugün geldiği yer .. ytd nasip diyelim :( ytd
0BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()28 dolar lar gelsede alsak :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@akifuysal19a77 ytd
0BeğenmedimŞikayet
akifuysal19a77 ()Dün yaptığım yazisma
0BeğenmedimŞikayet
akifuysal19a77 ()Grafikli paylaşımı başka türlü yapamıyorum. Önce atılmış bir fotoğrafla birlikte ancak atabiliyorum.
akifuysal19a77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akifuysal19a77 ()Fitil haric 4 saatlik mumlar 30.86 yaziyor
1BeğenmedimŞikayet
akifuysal19a77 ()Burada bir tepki var. Bu tepkinin geleceğinin ispati verdiğim 31.10 bolgesi ve 31.00 dayken gidilebilecek 31.50 yi işaret ettim.
0BeğenmedimŞikayet
akifuysal19a77 ()Biraz önce Altın ons ile attığım goruntude düşüşün geldiğini aşağıdaki grafik teyit ettiği için bu noktanın güzel bir düşüşün geldiğini gösteriyor. Bu ekran görüntüsü 24 Şubat tarihiydi.
0BeğenmedimŞikayet
akifuysal19a77 ()Grafik atma izni demustim normalde izin verilmemiş ancak grafikli paylaşım noktasında sistemsel bir açık buldum oradan grafik alabiliyorum.

Bu grafikte Altın onsun düşüş sinyali geldiğinde aldığım ekran görüntüsü.
0BeğenmedimŞikayet
Zülfikar33 ()Emeğine sağlık
Like verildi
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim . tşkler . ytd