Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (301)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Gardaşım58 suanlik durumlar böyle .
31.80 31.20
30.80 30.20 destekler
Bu rakamlardan parçalı şekilde alınabilir şeklinde düşüncelerimiz mevcut. Yatırım tavsiyesi değildir . ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@06pecenekli ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Trap ulusal acil durum ilan etti . bazı ürünlerin gümrük tarifesi değerlerini haberleri var . bu nedenle düşmüş olabilir . ytd
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Düsüs neden oldu pekı sasırdım yanı bu kdar hemen dusmesı
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()bereketli olsun
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tabiki kardeşim haklısın dip gelecek diye birşey yok .. suanki seviye güzel bir seviye alım için değerlendirilebilir. dusus heyecan yaptırmış olabilir diye görüntünun fikrini paylaştım sadece :)) yatırım tavsiyesi degil. Ytd
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()şöyle bir ihtimal var evet dip yapmamış 30,80 dip görünüyor,
fakat illaki dip gelmeyebilir.
benim grafikde 31,80 bu seviyeler den yukarı dönebilir görünüyor. ben alım yaptım ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Manga ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Anladım yıldız hocam cevap için çok sağolun hayırlı günler hayırlı kazançlar dilerim hoşcakalın
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Göstergelere baktığımızda
günlük gösterge diplere yakın ama dip yapmamış . alt tarafa mesafesi mevcut .
Haftalık gösterge tepeden düşüşte .
Nisan Aylık mum kırmızı açıldı düşüş yönlü .
Haftalık mumlara bakınca (atnali) düşüş mumları oluşmuş gibi .
Çalışır mı bilinmez tabiki .
Bu seviyeler önemli bir destek seviyesi tutunamazsa vede göstergeleri takip ederse fiyat yakın değerlerin gelmesi ihtimali mevcut gibi.. görüntü bakımından olumsuz düşüş yönlü ...
Ayrıca gelen haberler etkili olabilir destekte tutunursa ozaman farklı tabiki . ytd
Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Yıldız hocam hayırlı kazançlar merhaba nasılsınız bi sorum olucak sizce gümüş ons ikili tepe yaptımı ikili tepe yaparsa ozaman 30 lu seviyeler gelebilir demiştiniz sizce gelirmi 30 lu seviyeler?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Maşallah. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Maşallah . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Alfa12 bunlar takip . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Alfa12 bu şekil . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Maşallah . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()grafık bır ay oncesıne aıt tobo ıhtmalı doğru
Yorum sahibi: Gopartırım_06(2 gün önce)
senın grafıkle alklı sıtede bır konu olmustu. emegıne sglk
0BeğenmedimŞikayet
albay06 ()Kim yalan söylüyor M. Yildiz mi? Bırak bu işleri daha dün siteye kayıt olmuşsun M. Yildizi burada en eski üyeler bile tanır
PİA19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bakara suresi 11 ayet bizden size iade ( hediye) olsun .
Okur doğru yolu ve sıhhati bulursun inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sıkıntı yok kardeşim . sorun değil. minik aklıyla bir test yapıyormuş geçememisiz falan diyor. Halbuki ispatı ile gönderdim ama okuyamamış. sadece bu . ytd
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kardeş ben o malum arkadaşlar engelliyim, sana neler yazdı görmüyorum, lakin siz bana göre ustasiniz, hocasiniz kıymetli zamanınızı böyle harab etmeseniz daha iyi olmazmi Almaha emanet olun.
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Senin gibiler için hep burda olacam ve yazacam ve beni rüyanızda bile göreceksiniz . Kabusunuz ...
Ulasmak istediğiniz amaç ve emelleriniz ayağınıza bulascak. ve takdiri ilahi her daim iki yakanizi bir araya getirmeyecek . sizin gibler için her zaman dirençli azimli korkusuz ve dinç olacam ..
O güzelim testinide cevapladım ama okumakta özür olduğunu fark edemedim :)) kusura bakma artık .
Doktorluk olmuşsunuz.
Made in myz ...
0BeğenmedimŞikayet
PİA19 ()Yalan ve yan hesapcilik testinden geçememiş olmana rağmen halâ görünmekten ar etmiyorsun.
Estauzubillâh:
Bakara Suresi, 10. ayet:
"Kalplerinde hastalık vardır. Allah da hastalıklarını arttırmıştır. Yalan söylemekte olduklarından dolayı, onlar için acı bir azap vardır."
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Gopartırım_06 böyle birkaç rakam mevcut geri teyit için diyelbilirz . ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim . aleykümselam . . yardımcı olabildiysek ne mutlu bize . bol kazançlar.
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bizden yana sıkıntı olmaz kardeşim . grafik üzerinde hedef yazıyor zaten . birde teyit için geliyorsa 32.50 gibi süper olur .. sizinde analizlerinizi okumak beni mutlu eder . iyi kazançlar.
Gopartırım_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gopartırım_06 ()rıca ederım ras gelsın
Mali_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Ali_Cesur bu desteklere bir bak istersen. 4 saatlik ortalama 33.20 32.60 destekler .. günlük 32.40 32.05 ortalama değerleri . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sayın hocam buralardan giriş uygunmu, yoksa fed açıklamalarını bekliyelimmi