Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (301)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tşk ederim kardeşim . zaten pek ilgilenmiyorum.
Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim tskler . bu seviyelerde geri çekilmesi mümkün gibi . ytd
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Yıldız hocam bana göre siz profesyonelsiniz bizim gibi amatörler e takılmayın yola devam. 31.60 soluklanir mi, geri 29. xx gitmekmi ister.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Helal olsun sana yıldız hocam sen bakma onlara boşver, bilen biliyo senide analiz ve yorumlarınızın nekadar isabetli olduğunu da Allah ilminizi artırsın Allah razı olsun sizin gibi küçük yatırımcıya yardımcı olmaya çalışan iyi insanlardan. hayırlı bereketli kazançlar dilerim hocam.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Bence arkadaşa haksızlık yapıyorsunuz yazılarını okuyun dikkatlice boş yorum yapmıyor ve asla ego kasmiyor lütfen düzgünce analiz yapan insanların şevkini kırıp canını sıkmayın
Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Bende yazayım herkes yazsın gümüşun onsu 40 dolar olacak , ytd, iki yıl sonra olur , bende yazarım burada (ben demiştim size) , en fazla iki hafta bir aylık tahminle işi olur insanın,
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Büyük haber geldi diye yazmıştım ama neyse . O gün yapılan yorumu o gun olcak saniyorsun. bir daha ısıtıp koymayiz . hadi hayırlı işler.
2BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()2 ay önce yazdığınızi ısıtıp söylemek, bak nasıl düşermis diye yazmanız ilginç, zaten düşüşlerde herkes felaket tellalı,
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Derinleşen gibi 23 24 dolar lara inerse hiç sasirmam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ne göstergeymis be ... Atnali da çalıştı ( düşürdü ):((( . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Masaalah.. ytd
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Made hocam rakamları seviyorsunuz iki ay önce düzeltmede obo 30.30 ve 29 rakamlarını hunharca bekledik ama 30.80 den döndü bugün durum farklı endişe var resesyon falan umulurki buradan dönerde keyifler kaçmaz
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bak nasıl dusermis ... ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Maşallah... Diyelim ... @Jungheinrich ytd
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Ama ben yine satamadim :)))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Birazcık faydası olduysa ne mutlu bize .. tşkler.. iyi kazançlar.
kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Yine yanilmadiniz
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Pawel bile bu kadar beklemiyordu herhal
Çarşı pazar karistii
Tramp Hersey güzel olacak diyoo
Bundan ne anlayalım üstat
Muhteşem 7 linin içinden geciyorlar
Kayıp %20 ayı piyasası hakimm
Çin ve AB cevap vermedi daha
Sert mi olcak yumuşak mi
Göreceğiz herhal
Bıst iyi dayaniyoo
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hadi hayırlısı bakalım . bol kazançlar... ytd
Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Evet yıldız hocam 30 lu rakamlar gelirmi diye diye düştü 29,30 a kadar ben 31 lerden parçalı alım yaptım en son 30 da full aldım hocam bi 15 kg kadar bende herkes gibi beklemeye geçtim nasib bakalım nasibimizde ne varsa artık yükselmesini bekliyorum hocam sağolun teşekkür ederim düşünüp sorduğunuz için hayırlı bereketli kazançlarınız olsun hocam.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Bahtsız_gümüşcü ne yaptın ... 30 diye diye getirdin ... altı bile geldi :... ytd
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()öyle oldu malesef.(
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ve bugün fiyat 30 ve altı :(( ne yazikki ... ytd
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()onu takip ediyordum. ancak fazlaca yukselmişti.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@xxbirzamanlarxx ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@xxbirzamanlarxx ytd
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()(30.20 29.80) destek bölgesi idi .. destek köstek dinlemiyor bu teneke..
Sonraki rakamlar( destekler )
29.11 28.70 28.05 ytd
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hayrlı cumalar abi 30.20 kırdı hangi destek takip etmemz gerkiyr aceba
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Yılmaz34 @Diebright @Aynur1 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gardaşım58 ()EyvAllah usta teşekürler