Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Mart a kadar hareket olmazsa bende ki inanc da kaybolur artik. 1 ay daha sabredecegim. Hakkinizda hayirlisi hcam sizinde belki mart a kadar yukselir mart cokusunde gelirsiniz ordan alacagiz coin ile bahar a daha fazla kazanc elde edersiniz kim bilir. Biliyorsunuz boganin son donemleri asil yukselisler yasaniyor. Simdikiler cerez. Nasip kismet sans isleri gercekten hakkimiz da hayirlisi hepimizin.
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Tavsiyeniz için teşekkür ederim Mustafa Hocam
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederim dostum benim
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()Abi az kaldi sabır musstafa haklı bu tramp coini hayp getircek birsuru kişi coine gircek btc 100 k oldu dıştan kimse girmedi aynı para markette dönüp duruyordu
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Dostum bu kadar karamsar olma olması gereken. Bu zaten btc doyuma ulaşmadan altboğa başlamaz Btc doyuma ulaşacak daha sonra sabite bağlar bazen sert iğne atar aşağı bazen beraberinde yükselir .. donguye gelince döngü yaşanacak kaçarı yok 2017 de ki boğaydı zannedersem faiz artırımına rağmen yaşandı mesela boğa
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Bu işten midem bulandı Mexido dostum, kriptoyu Trump ele geçirdi. Bence döngü kalmayacak. Zaten para pul olmuştu. Bekliyoruz ki bitcoin çıksın çıkıyor, altcoinler kaplumbağa gibi, bitcoin düşüyor yeni dipler. Sinir bozucu. Size bereketli kazançlar dilerim dostum benim.
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Mart a kadar tutacaktiniz hcam erken oldu sanki 1 ay daha bekleseydiniz? Ozaman satar dediginiz gibi derin dusus ozaman gelir ve sizde tekrar alirdiniz. Adamlarin istedigi de bu degil mi? Herkes satsin icerde kimse kalmasin ve biz de at kosturalim. Tek istedikleri bu. Mart ayina kadar en gec bekleyecegim ozamana kadar yukselis olmazsa zaten dongu diye birsey kalmamistir. Ondan sonra ki surec kumara doner cunku.
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Bol kazançlar. Umarım zararı çıkarır kara geçersin en kısa zamanda
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Ucuz atlatmışsınız müdürem.
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ah sinem beynim sulandı inan hiç benlik bir iş değil
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Yok müdürem, sizinle her zaman sayy çerçevesinde yazıştık. Sepet işi bitmiş bence, en tedbirli hoca tabir ettiğimiz arkadaşları dahi yarı yarıya içeri aldılar. En iyisini Issız yapıyor.
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hepsini sattım müdürem, isterse uzaya çıksın , ekran başında sinir sistemlerimizi bozuyor, dirhem dirhem çıkıyor, tek seferde alıyor. Derin düşüşte al, yükselince sat, ya da hiç bulaşma, hodl yok. Altcoinler mutasyona uğramış, Şahmeran başkan çok haklı.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Eklemiyorum tüm param Nakitte benim döndürüyorum
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Naçizane tavsiyem düştü diye bundan sonra 1 lira eklemeyin, ekledikçe içeri aldılar.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Yarın bir düzeltme gelir bence
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()ala sata kurtardım devam ediyorum ama zarar eskiden gelen var hala, al sata zamanın varsa yap başka türlü zararı kurtaramazsın ya da kaldıraça gir direnç destek bilsem asla burda zaman kaybetmem
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Maalesef zararı çıkaramayacaksınız, her seferinde daha da dibe batacaksınız. Tecrübe ile sabittir. Paramız, zamanımız heba oldu. Zararına hepsini sattım. Derin düşüş olursa alacağım, en azından kalan paramı kurtardım.
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ben alıp satıyorum son parça kaldı onu da satacam zarar var onu çıkarmaya çalışıyorum yoksa hiç benlik değil bu al sat işi tüm günüm çöp oldu
Avaxcan44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Bol kazançlar. 265 270 gelsin aldıklarımı geri satacam. Ama çok sürmeden 300 dolar gelecek gibi. Orada da bi 20 25 adet satabilirim parçalı şekilde. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ben ikinci tura geçtim
Avaxcan44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Bereket versin. Güzel yerden sattık. Benim hedefim çok yüksek kıyamıyorum hepsini satmaya. Malum bi solana gidiyor sepette. Onu da kaçırmaktan korkuyorum
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ben hepsini sattım