Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bereketlı olsun baba benım sepet kagıt dolu o yuzden bıraz temkınlı oluyorum artık:) yıne de guzel işlem yakalarsak iştişareye devam:) emanetler vedıldı
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()tşkrler.. zahmet değil, emek sorun değil helali hoş olsun. grafiklerde çok oynuyor yanıltıyor. yanlış işlemlere sebebiyet vermeyelim yeter..
Taner42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taner42 ()Evet yorumun geldi eline sağlık. üstat zahmet veriyoruz ama sayende yön bulmaya çalışıyoruz. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yazdım düştümü .?
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()minimum 9600 gelmesi gerekli. formasyonu farklılaştırabilir. düşüşü dahada derinleştirme ihtimali var..
0BeğenmedimŞikayet
Taner42 ()Üstat endeks yön hakkında bir fikir atabilir misin? Acaba nereden dönebilir?
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()alınacak tek kagıt a4 baba suan pıyasa rısklı valla. böyle yazdıkya sımdı yarın rekor kırar o da mumkun ınan :) begendıgım olursa yazarım almadan once
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()baktım ama suan cogu kagıt tepkı verıyor
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()hehe bu iyydi düşmek için bahane arıyor zaten..
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Bunlar bilinenler
Gökten dasta yagabilir
Karşımıza ayu da cikabilir
Çöldeki kutup ayusuna dikkat
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()hiç bir şey olmazsa bile birşey olacak yani..
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Fed var mb karari var
Tramp geliyor
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()orta saha olurmu ya. yüzde 10 düşürdü çoğunluk hisseyi.. haftaya ne var.?
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Asıl kıyamet haftaya kopacak gibi
Bol aksiyonlu
Ustat
Bu hafta orta sahada top ceviriyolar
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()aynen öyle.. özellikle 10200 den düşüş hiç ahlaki olmadı öyle olmaması gerekliydi ama oldu.. niçin oldu bilen yok nasılsa.. ))
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gm2717 ()Sizinde yorucuymus süreç. ne var portföyde hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()kasamın yarısı zararda hıc bırsey hıssetmıyorum bagısıklık kazandım artık zarara tepkı gostermıyorum arada portfoyu acıp para kalmısmı dıye bakıyorum:)) hepımızı uzun vadecı yaptılar hayırlara vesıle olsun artık:)
gm2717 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gm2717 ()Her şey yerlerde hocam haklısın sasazade gibi oldum son alti ayda :)) ağlanacak halimize guluyoz artık hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()tum kagıtlar sasa gıbı oldu en saglamı yuzde 50 asagıda :)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()aglıya aglıya stop oluyom hergun yeter artık:))
0BeğenmedimŞikayet
gm2717 ()Kafa nereye diyor :) biktikkk
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ne destek ne dırenc tanıyor pıyasa o gunku ruh halıne gore yukselıyor veya dusuyor :)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bu kadar derin düşüş değil tabi..(
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()düşüş geleceği zaman kenara çekilmeyi bilmek gerek.. kendi adıma başaramadım... oysa bu düşüşleride bekliyordum.. ((
İshakkucuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İshakkucuk ()Ustam ne alsam ensemizden yakaliyorlar