Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Tercih sizindir Sn. hocam.. Naçizane önerimdir.. Saygılarımla.. Asla YTD..
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Çok teşekkür ederim abim, ayın on beşinde eklerim.
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Mrb..52-54 TL bölgesinde kazanç alacağız dost.. Asla full satım/alım yok.. Her aşağı hareket "alım fırsatı" dır elinde olmayanlar adına.. Yapay zeka robotlarının trade yaptığı düzende Ons bazında virgülle rakam yazanlara itibar etmeyiniz.. O tekniği onlar sizi terste bırakmak, elinizdeki malı almak adına kullanırlar.. Alım için destekten/satım için dirençten 50-60 pıps erken hareketle sizi terse düşürürler.. Yapılması gereken sabırla bekleyip, hedef kovalamaktır.. Bol kazançlar:))YTD..
Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Saygılar çok değerli hocam.. Gümüşü portföyünüze kararınca eklemenizi öneririm.. Bu yıl "Gümüş Yılı" dır.. Bol kazançlar:))YTD..
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Mrb.. "Kişisel görüş ve yorumların" en altında efendim.. Saygılar:)@F30.. YTD..
silver_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Teşekkür ederiz abim, muhakkak bakarım, hayırlı cumalar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
silver_06 ()bende göremedim sayın Baba_Vanga
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Profiline girdim video tam olarak nerede bulamadım
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()sukur hocam bende ıyıyım bıste devam ekmegımızdeyız:) bereketlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Sağlıkla inşallah bekleyecegiz..
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Gümüşe olan inancını asla kaybetme güzel insan.. Sonunda kazanan biz olacağız hiç merak etme.. Bol şanslar:))
1BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Tamam boşlukta izleyeceğim selametle kal...
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Hayırlı Cuma'lar Kral.. Afiyetteyiz çok şükür.. Bist'e dalış için gün sayıyorum.. Gümüşe noktayı koyduk, sayfayı kapattık.. Yemeğin pişmesini kısık ateşte bekliyoruz.. Sen ne yaptın? .. Bol köpüklü yanlılarıyla hesabında:))
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Aynen öyle dost.. Anlatamadıklarımız/yazamadıklarımız hep o videoda.. Bol şans:))YTD..
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()nasılsın guzel ınsan hayırlı cumalar sana yazdım hocam gecen gün dusmedı sanırım
1BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Neyin rallisi geliyor adlı calisma mi?
1BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Hayırlı Cumalar izleyeceğim boşluk bulunca
3BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Mrb.. Son dibi ve son tepeyi bilme şansımız yok maalesef.. Bir ürün hacimli artmış ve daha yol alamıyorsa, teknik olarak bir düzeltmeye gider.. Bu metallerde %15-20, hisselerde % 50 civarı olur.. Ör.200 K nakitiniz var.. Ben 37 TL'den 20 K-35 TL'den 40 K-33 TL'den 80 K alım yaparım (Fırsat verir İSE)..60 K ise emniyet sübabı olarak her daim durur.. Nereden döneceğini bilemeyiz.. Sonra da 52-54 TL hedefime odaklanırım.. Hisse tarafı farklı orada fiboları dikkatli takip gerekiyor da.. Bir haber tekniği yıkıp geçiyor.. Önemli olan trenddir ve metallerde trend konjektür gereği yukarıdır.. Saygılar:))YTD.. @F30.. (Profilime çok güzel bir video ekledim, izlerseniz fikir jimnastiği yaparsınız).. YTD..
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Mrb.. Profil sayfamın en altına bir video ekledim.. Dileyen, vakti olan izleyebilir ve gerçek yatırımcı nasıl olur fikir jimnastiği yapabilir.. Hayırlı Cuma'lar... YTD.. @Beyzax, @deniz88
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Hadi hayırlısı sabırla beklemeye devam edeceği..
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Piramit sisteminden bahsedenler oluyor tam olarak nasıl yapabilirim.
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Bu döngü öyle bir döngü ki.. Yazamayız, yaşayınca da şaşırmayacağız.. Öngörüdür, gaybı yalnız Allah bilir.. Neler olacak neler.. Bu yıl "Gümüş Yılı" dır, bir de "Depresyon Yılı"maalesef.. Son kez yazayım.. Bol şans:))Asla YTD..
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Bol köpüklü yanlılarıyla hesabında.. Sen para kazanmayıp, zengin olacaksın.. Bu ışık sende var güzel insan.. Sadece sabır alım resitalimiz bitti, bekleme pozundayız:))YTD..
1BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Hedefe çokta uzak değiliz hani 1 rüzgara bakar gibi geliyor bana
1BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Tabiki usta hedef gelmeden çıkış yok hatta ben ekleme bile yaptım üstüne 33 lu rakamlardan
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Hedefimiz belli dost.. Şarz edenler etsinler, o benim konum değil.. Acele etmezsen güneşli günleri göreceğiz, bundan kaçış yok.. O zaman geldiğinde alanlara, biz satacağız.. Bol şans:))YTD..
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Arada şarj etmek lazım hedef 38 TL simdilik
2BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Mrb. dost.. Profilin en altını bir okursan sonra yorum yaparız.. Daha yeni başlıyoruz dost enerjin daim olsun:))ytd..
1BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Baba vanga gümüş için olumlu yorumlarına ihtiyaç var enerji bitti şimdilik bende gümüş için:))
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Mrb.. Size uzun cevap yazdım sayfaya düşmedi.. Profile atıyorum dilerseniz oradan okuyabilirsiniz.. Evet hedef fiatınızdan %70-80 aşağıda olan ürün ucuzdur.. Hele ki size ters piramit yapıp toplama fırsatı veriyorsa.. Bol şans:))YTD..
Fırtına_5834 için cevaplandı (yorumu göster)