Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (115)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Gram da sormana gerek yokki 4 sene önce 300 civari idi şimdi 10x 3000
3 yada 4 yıl elinde tutarsan belli olur zaten kaça gideceği
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kayseri bilançosu sürekli zarar açıklıur 19 dan 13 bile yapar yada kara geçince 28 üzeri 80 liralara da gider tabi 2 senede olur mu olmaz mı inermi inmez mi orasını bilemem Allah bilir
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()3080 3250 tl arası gelir sanırım şubatta gram tl ne dersin
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Gram gümüş ne olur devam ediyor 40 tl de satar miyiz şubatta
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Elimde en yükluden başlarsak kayse mavi migros thy gwind koç garanti denge vaf
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Stop olurken parçalı stop yaparsın elinde denge var galiba inmezse fena görünmüyor
denge 3.60 ve 3.30 dan inmezse 4 10 üzeri kalırsa 6 ya kadar artabilir
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()9957 üstüne atarsa tutunursa üstünde kapatırsa inş valla yüküyüm 9910 Altın a gelirse stop olayım madem
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Endeks 10000 üzeri kalırsa iyi
9814 e inip satış yerse biraz oyalar yani tam net değil şimdilik düşüşe meyilli gibi
Bazı hisseler artsada genel görüntü yükseliş için net değil
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Endekse bakar mısın 9900 üstünde tutunamayacak mı ablam 18k da 14k maldayım
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Selda hocam kolay gelsin hisselerde al sat günlük trade işlerini bıraktım epeyce uzun süre oldu
( aktif yapanlara sor)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Üstü kalırsa peki şimdi 95k üstü devam mi
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Aldın ki sen spot
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Panik olunca beyin duruyor benim olan bu
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Denge 3.03 e düşebilir mı sence endeks 95690 dan yukarıya iğneler halinde hızlı atti ordaki boşluğu almaya döner mı ona göre stop olucam ablam borsa açılmadan bakabilir misin
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sabahtan beri direnç destek veriyordu n ne oldu Selda hocam
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sağol ben anladım abim
2BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Ablacığım sinem ablaya yazmadım mı 94900 e kadar tepki gelmedi mi, bir düşün tepkisi olur bu tepki günlük haftalık değişir
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bu rakamları dıkkate alcam abı goz gore gore kacırdık xrp yı0060 larda cok surundu du bogaya gerek kalmıcaktı tum zararlar cıkcaktı
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Kırılım ı neye göre baz aldığına bağlı vadeciler 4s alır spotcular 1 day
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Neden yarın akşam 92.5 dan dönecekse az sonra altlarda ve btc . de dönüş başlamaz mı
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Kırdığı an stop olalım orda alıp o zaman 2 li dip yapmaya dönecek gibi inş yeni dip olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Xrp yükselişi btc nin salacagina işaret dedim onuda dalgaya aldı bir kardeşim neyse onunda canı sağ olsun xrp 1.88 temel desteği altı salar genel için daha önce de dedim 2.54 üstü lazım
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()xrp ısteklı abı
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()92.500 altina sarkmazsa tepkisi o civara gelir sarkarsa tepkisi yeniden ölçülür
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Verdigin rakamlara kendin uymuyorsun yarın akşam veya cuma günü al biraz tepkide kar görürsen satarsın
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Valla panik ve ne alsak zarar yazıyor ağlayacağım bu yaşta emtia aldım düştü hisse aldım düştü kripto alıyoruz düşüyor 2 yıldır bisey kazanamaz mı insan
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Iyi bisey demiyor sadece 1 soru btc 92.5 en azından önümüzdeki 1 haftanın dibini mı yaptı şimdi oraya en yakın yerden alım yapsak fet stx doge neyse 1 ini kar alır mıyız yoksa altı var mi tepki 98 99k ya gelmeyecek mi :(
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Selda cigim sen oku hele mum ne diyor
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bana mavi deme batırdı
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Mavi de olabilir:)