Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0365 19:37:42
EUR 36.6568 19:37:42
USD 35.3407 19:37:42
ALTIN ONS $2650.8450 19:37:42

Konu: Act güncel

⭐⭐ntmen_× ()
Bitcoin

0.2700 ve 02660 aşağısı yaparsa ben stoplarım
Alttan tekrar alırım yada almam
İnip artarsa yükselişi için daha önce de yazdığım 0.28 0.32 ve 0.35 ordan 042 ye artabilir
Stop olmadıkça tabi alan satan varsa kolay gelsin
Yüklü girip ters durumda stopsuz kalmayın ( tüm altcoinlerde geçerli)

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Saygılar benden sn hocam
Act miydi o ; )) hocalar al demedi ki haberim olsa alırdım

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

@ntmen_× hocam saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

aseltech ()

Aynen doksanlık Çanak aldım :) büyük geldi 70 beşliğe düşürdüm

Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Ne aldın 90 lik nexs nexsstar çanak mi:) uydu modullumu:)

aseltech için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aseltech ()

Eyvallah al sat hesabımla almıştım satarım gider 0.46 iyi :)

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Al sat yapanlar çarpılınca uzak der :)) al sat yapmayı bilmezler çünkü
Emtia da yüzde elli sepet yapıp kalan miktarla alıp satmazlar
Full girip çıkıp kar etmek isterler
Bende yaptım onları zamanında
175 liradan platın vardı 160 dan 340 liradan gram vardı 3 liradan 5 lşralardan gümüş vardı
Onları satıp bist ve kriptoya girdim sonuç kar mı zarar mı hesabı ortada :))
Kaybetmeden kimse kazanamaz

HakunaMatata_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

HakunaMatata_ ()

Abi yazdıklarınızın yarısını anlamadım ama en az riskli piyasanın Altın gümüş olduğunu söylediğiniz açık. Teşekkür ederim. Gümüş sayfasında bir kere yazdım ama orada da buradan uzak dur dediler. Çok garip geldi

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

İsteyen edebilir edenler oluyor alışkınız
Gümüş rezervleri sıkıntılı fakat inişi çıkışı jpm gibi speklerin elinde sanayi emtıası
Altın da aynı ikisinin de üretim maliyetleri her sene artıyor
Az bulunan fazla talep gören her şeyin fiyatı da doğal olarak artar
Bir ayağı da onda bağlı bir ayağı dolar a vağlı biri inse diğeri artar ve tl değeri sürekli yükselir yani en kolay risksiz yatırım

1BeğenmedimŞikayet

HakunaMatata_ ()

Sana niye beddua edeyim abi. Yatırım bu düşme ihtimalide var yükselme ihtimalide. Altın ve Gümüş zaten hep yükseliyor. Gümüş daha ucuz olduğu için gümüş almak daha mantıklı sanırım.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

İkisinide alabilirsin yarı emtia yarı döviz al
Altın ve gümüşten iniş olursa biraz döviz satıp ekle
6 ay 1 sene bekle zarar edersen bana beddua edebilirsin

0BeğenmedimŞikayet

HakunaMatata_ ()

Tamam abi zaten burada bir çok büyüğüm buraya bulaşma dedi. Bir kaç gün okudum yazılanları bulaşmamak en iyisi. Hangisi daha iyi. Altın mı yoksa Gümüş mü?

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Teknik grafik bilgin yoksa bulaşma
Sağlam getiri ve paranı korumak istersen emtıa al tepede bile olsa al bekle
@Selda09 a yazdım 1100 lira civarı gram al dedim tepede burdan almam dedi benim eski yazılarda hepsi var
Şimdi gelmiş saçma sapan yazıyor

0BeğenmedimŞikayet

HakunaMatata_ ()

Abi ne kadar parada 4000 dolar zarar ettin. Sanırım kriptoya hiç bulaşmamak lazım. Daha az riskli biraz da getirisi olan ürünler neler

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Riske girip inişte zarar da yedik sonra kar ettik zoruna mı gitti kar yapmayalım mı grafik atıyoruz bakarsın uygularsın kar edersin yada zarar olur
İçin rahat edecekse senelik pnl mi atayım 4 bin dolar zarar var
He tabi sana al sat demedik
Beddua edebilirsin seida ablacım geçiyor bedduan

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Vadelşye yeni giren coinde 4 h grafiği tam şekil almaz 1 h da tepede tobo var ve 0.043 üzeri devam etmezse 0.033 e inebilir pengu kısaca 0.039 dan inmezse 0.046 ya artabilir 0.030 dan artmış en son yani önceden elşbfe varsa iyi

aseltech için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aseltech ()

Xmen pengu 4h üçgen grip testi yapmış gibi duruyor elimde biraz var da :)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Bereketli olsun sn hocam kar cepte güzel formasyonu çalıştı ; ))

2BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Valla hocam ben yuzde 25 verdim az önce. Düşer ise aynen gerii ekleyip adet arttiracak ve maliyet düşürmüş olacağım. Ha yukarı giderse başka jeton bakarım nakitim için. Fırsat bitmez. Değerlendiren herkese bereketli olsun.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Evet sn hocam rsı larda genelde tobo var yazmıştınız değerlendirip dikkate alan arkadaşlar olursa kar cebe yapabilir
Act kar cebe yapıldı biraz uğraştır dı ben fazla kar almadım fakat spottan alan arkadaşlar tşk etti o da yeter :))

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Dun mu evvelki gün mü attım sana toboyu. Çabuk calistirdilar. Düşeni retest edeceği bölge 0.45 0.47 gibi gördüm. Ama fibo direnci 0.41 ve oradan Red yedi simdilik. Flama yapar mı bilmem.

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

@Ayhnkpln sn hocam bu ntmenx i konforlayalım neymiş act 0.42 yaparmış 0.41 yaptı bilemedi birde gelmiş bildim diyor :))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum