Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Hepside 250 usd yani 1000 usd
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Avax 36.10 eth.3.336 xrp 2.1550 sol 185.25 usd sattıgım fiat
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Karar sende dostum.
Neyi neyden aldın ne kadara sattın ve ne kadarlıktı söyler misin?
Blue06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nudem6576 ()Yıldızım olmadığı için grafik gönderemiyorum. Alt Van'dan alınan nokta doğru retest için gelinen 2. Noktanında Tam altın dan geçmeki çizgi
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yok bende hiç bakmıyorum ona müdür
0BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Şu anda sattigimdan biraz yüksek tekrar alıyımmı bekleyeyimmi
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Kaybettiğin bişey oldu mu?
Blue06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blue06 ()Yapma hocam ya sen öyle yazınca yarı nakite gectim
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Tek mesele şu kaldı. Bu flamaya 4s de mi yoksa günlük de mi bakmak lazım..
Sende liqiditasyon görseli var mı ? Nerelerde ne kadar liq olunuyor şeklinde
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bendeki hareketler bu şekilde müdür
Bitcoin için Kzılhafiye1 yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
Ocak 10 12 arası trend dönüşü görünüyor ama trend dönene kadar 87 ihtimali çok yüksek sırasıyla 90/96 96/87 87/120 band aralığı masada dikkatli olunmalı şu 2 haftada
https://altin.in/kzilhafiye1
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Arkadaşın haklı olduğu yanlar çizim de hata var ve düzenledim.
Eğer yukarı kırılacağını da varsayarsak 110k ya tekabül ediyor.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Neden geçerliliği yok onuda bir açıklarsanız buna benzer formasyonlar çok yerinde çalışmalar gerçekleştirmiş burada sadece alt hedef için baz alınan nokta sadece biraz açılmış alt hedef için kanal içi hareketleri baz alınıyor yani kanal dışı üst hedef yerine kanal içi kanal başlangıç noktası baz alınır çoğunlukla
nudem6576 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dr_cafer ()en güzel tarafıda hala bollingerde kanalın alt çizgisi olan 92261 in oldukça üstünde durması
olumsuzu ise ma altı olması
ben ocak 2 ye kadar 92 bin -108 bin aralığının dışına çıkacağını düşünmüyorum
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bakış açısı. Saygı duyarız
0BeğenmedimŞikayet
nudem6576 ()Aslında böyle bir üçgen formasyonu da olmaz. Bazıları buna ters bayrak flama diyorlar ama bunun bir geçerliliği yok.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Çünkü net gözükmesi için 4s de atıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
nudem6576 ()Üçgenin alt bandın çizimi hatalı. Düzgün çizilince bandın dışına hiç çıkmadığı görülür
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()İlk deneme başarısız
0BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Hocam ctsi hareket çar gibi. Devam eder mi? Ne dersiniz