Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (87)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()altcoınler 2 ayda yukseldıgını 1 gecede aldı vadelıler harıc 3 yıldır beklıyoz coıncılerde moral bozuk olmayan yok saol yınede ben sana dah aonce dedım ful para ıle gırme dıye ama sen sanslısın boga ustu gırdın tez toparlar gercekten spot hesabı acıp bakmadım dun de bugunde benı bozan vadelı
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()119-124 arası muallim bey:)bir gün hepsi dediğime gelecek
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()lost haklı yazıları ben subat sonu yokum pıyasada bu saaten sonrada long marjın yok
0BeğenmedimŞikayet
61WOLF61 ()bilgilendirmeniz için teşekkürler hocam. peki şubat sonuna kadr 1 - 1,5 aylık süreçte 5-10 kat artarmı altcoinler?
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()AYLARDIR BUNU YAXIYORUM yavaş yavaş hepiniz kabullenmeye başladınız mı Ocak ortası kaçmak gerektiğini:)))
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Tepe rakamı kaç bekliyorsun hocam?
4BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Eğer programım doğru calısmaya devam ederse yarından itibaren piyasa düzelmeye başlamalı ve 9 ocak yada birkaç gün sonrasında ulaştığı tepeden %15 %20 düşüş gelebilir.
9 ocak a kadar ne kazanılırsa kazanılmalı ve bir alsat yapılmalı düşüncesindeyim. Sonrasında o düşüş gelirse tekrar alıp şubat sonu tamamen çıkış yapmayı düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Umarım düşüncem doğrudur.
Trump amcanın şirketi 722 adet ethereum almış…
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Dostum benim lügatımda dominans diye birşey yok zaten
Trio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Usta bu piyasa dolandırıcı, veri meri hikaye, dom diye birşey icat etmişler, iniyor coinlerde tık yok, çıkıyor coinler nal topluyor
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederiz hocam, inşallah döner , dönerken de altcoinleri de yanında götürür.
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Üstad, eğer gazetecilerin btc sorması düşüşe neden olduysa, suçlu gazeteciler değil onlara o soruyu sormaları ni isteyenlerdir.
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Ek olarak grayscale yine coinbase e ethereum yollamaya başladı satmak için…
3BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Teknik olarak 99890 altında gün kapanısları yapmadıkca dönmeli. Altında kapatırsa 92k ya kadar maalesef yol gözükür.
Benim hala karaları bağlamadım acıkcası. En son kasım fed sonrasında 3. gün yükselişler başladı umarım yine aynısı olur.
@63ARGENTUM
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Burdaki amac inan avlamak değildi. Birileri resmen talimat vermiş ve o da cıkmıs ezbere konusmus gibi oldu. Avlamaktan ziyade ya short poz actı birileri yada biraz ucuzlatında alalım hesabı bir durum var bence
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam olan oldu, bundan sonrası için bir öngörünüz var mı acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Hep o bitcoin sorusunu soran gazeteciden oldu, borsalarda zaten fırsat bekliyordu longcuları fena avladılar
0BeğenmedimŞikayet
KIK9GY ()Hiç sorma .. Aslında altlar kabıza bağladı mı kısa vurup beklemediğim ben de pişman oldum.
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()İnşallah çok sürmez etkisi
Teknik olarak dönüş çalışman var mı
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Acıkcası böyle olmamalıydı powell işi batırdı resmen. Yoksa 108k olacağına kadar söyleyen ben ordan shortlamaz mıydım. Cok fena ters köşe oldu piyasa
1BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Benim kaderim ya her büyük düzeltmeye malda yakalanıyorum, ortlama düşürmek için aldıkça batıyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Eyvallah cümlemize pek hoş hallerde olmasak da :)
1BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Bereketli olsun