Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (87)
0BeğenmedimŞikayet
Hrzm_ ()evet ben şahsen etacarter i sevmesemde onun derdiyle dertlendiğini biliyorum.
galiba senin de sorunun başkalarının derdiyle dertlenmek.
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Ben burda ben neo dediğini göremedim… cevapda vermişim… neyse…
Trio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Tam bir buçuk ay önce sana bir çok kez yazmışım, cevap bile vermemişsin, resim paylaşamıyorum yoksa paylaşacaktım, istersen geriye gidersen görebilirsin
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Merak ettiğim şey ve senden cevap alamadığım şey , Neden bana yazmadın kardeşim ? Kurtulduysan eyvallah kurtuldum, kurtulamadıysan da eyvallah ama ben beceremedim demen. Ben seni günlerce merak ederek hata mı yaptım diyorum?
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Sorun ne anlamadım usta, neyse boşver unut gitsin, herkes burda kaprisli evhamlı
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Ben @Trio yani Neo34 icin kaç kez kendime dert edindim sizler şahitsiniz ? o dönemde ne yaptı zarardan cıktı mı cevap vermeden arkadaş hala coin ne olur diye soruyor :)
ferit1919 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ferit1919 ()Selamlar. Yorumlarin cıkmasında herhanbi sorun yok.
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Bonk daha gideri varmı, yoksa maliyet gelince başka birşeyle değiştireyim mi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Keske bana bir dönüş yapsaydın.
Sana uydum bonku tuttum zararım cıktı yada sana uymadım tutamadım sattım vs gibi… neyse…
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Usta yeniden üye olurken sorun çıktı, epey bi yoktum, sonra hallettik
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Doğru mu @ferit1919 @mazar @Hrzm_ @Osman_DOĞAN daha bir sürü kişi sayabilirim…
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Aralarına nokta falan koy. Yazdıklarının cıkıp cıkmadığını baska bir tarayıcıdan sayfaya girip kontrol edebilirsin. Neden bana yazmadın kardeşim ? Ben seni günlerce merak ederek hata mı yaptım ? Orda burda bile acaba adam ne yaptı dedim :(
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Yazdım sana, sende bi ara yoktun
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Usta çoğu yazdıklarımız düşmüyor
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Önce yazdığım şeye cevap bekliyorum senden
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Usta şimdi Bonk bome dogs bsw storj var, bunlar iş yaparmı
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Birşey yazdıysan cıkmadı @Trio
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Neo sen misin ?
Bonku ne yaptın ? Neden bana yazmadın hiç. Günlerce seni merak ettim tüm zararın cıkıp üstüne kara geçmiş olmalıydın
0BeğenmedimŞikayet
Trio ()Aynen benim usta, konu ne anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Estağfurullah hocam. Siz de olması bize güven ve ümit veriyor. Yoksa zaten sizde olduğunu bilmeden almıştım.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()@Trio eğer oysa ve bana bonk icin birşeyler yazmadıysa gerçekten ayıp etmiş olur. Neo_34 o ise yazmalı bana
KIK9GY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KIK9GY ()Niclk değişmiş. Trıy gibi bnirşey olduğunu düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Noel dönemine erken girip girmediğimizi yarından itibaren göreceğiz. Her yıl sene sonunda durağanlık ve hacimsizlik yaşanır, cok bir beklentim yok doğrusu
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam, tedbir amaçlı bir miktar nakite geçmişsiniz, önümüzdeki hafta için öngörünüz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()3 4 ay önce bonk icin x2 yapacak dediğimde 3200 maliyetli bonk 1700lere inmişti ve sonrasında 6230a kadar cıktı. Bunu herkes burada gördü ve yaşadı. @etacarter da alıp düşünce baya üzülmüştü sonra ne yaptı bonku bilmiyorum:) Neo_34 e aldırmıstım kurtulusun bu coinden olacak demiştim ama istifa etmiş ne yaptı bilmiyorum.
Buyur dostum, duruyor.
Ayfah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Hocam ctsi duruyor değil mi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Son aldığım Ssv yi maliyette cıktım elimde nakit olması gerekçesiyle
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()biz muneccimiz... lost... hayde; )))