Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Tamam öyle yapalım:)) bistte de durumlar fena değil kendi kendine gidip geliyorlar, serbest bıraktım onları karışmıyorum hiç:))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Belli etme yaw biliyormuş gibi yapalımn:)) nasıl gidiyor bistte durumlar
Good_Wife26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Aynen öyle değişenin hızına yetisilmiyor:) ama bişeyler biliyorsunuz sanıyordum:)) bende bilmiyormuşum demek ki:))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kapanış ve mum 4 s mum bağ kuramadım
Mum 1 dk dan aylık periyot kadar oluşur zaten
Bunlar da arz talep alım satım ile grafikte belli olur
Şimdi kim ne kadar alır kim me kadar satar nasıl bilelim ?
Grafikler alım satım sonrası oluşan verilerdir geçmiş veriler dir
Buna bakıp tahmin yapılır
İşimiz tahmine kalırsa şansa kalır
Kısaca 4 s mumu na göre yorum yapmak doğru olmaz
4 s grafik dersen iş değişir tabi
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Ben kimseye küsmem ki barışayım ufak bi gerginlik oldu aramızda ne var yani:))
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Vayy abi kolay gele barıştın mı Selda teyzemle, Allah yardımcın olsun abi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kolay gelsin dikkat et 51 aşağısı yaparsa dip 39
64 kırarsa da 86 ve 92 tepesi yani nereye iner çıkar bilinmez
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Stx beni dinlrsen alma 52 de şimdi ve 44 e inerse yaz
bakalım istersen o zaman
yok kaçmasın alayım dersen çok az al
Tercih senin tabiki
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kim 12 hisse alıyor sa bu işin piri o dur beni aşar o iş
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Olur başka emriniz var mı efenim hemen grafik olarak atayım sonra düşer dedin almadım zarar ettim artar dedin aldım zarar ettim demezsen bakarım
Bistb endeksi 10100 geçerse iyi yoksa aşağıda 9700 ve 9300 inişi yapma ihtimali olabilir
1BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()@ntmen_× hocam, Allah sabır versin vallahi, sabır taşı çatlar; bu arada size nazarlık emojisi yolluyorum ve süper bir 2025 geçirmenizi diliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Selda bunu paralı danışman bul sor dana başka danışman bul der 5 hisse nasıl alıyon 2 milyon nakitin var galiba
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Ablacım kolay gelsin görmedim kusura bakma
stxtry hala 55 lira en son onu al dememişim diye Trip yapıyordun ne oldu almadın da 155 e mi çıktı yada al dedim de aldın 5 e mi indi
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Tabiki kimsenin zararı bizi mutlu etmez sağlık olsun ne diyelim
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()İnşallah Ayhan Hocam
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)