Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0528 22:09:27
EUR 36.5889 22:09:27
USD 34.7254 22:09:27
ALTIN ONS $2651.2150 22:09:27

Grafiği gönderen: Invincible_lion

Sen bir üyelik iptal eder yine geri gelirsin senin için farketmez alışmışsın zaten

Not geriye çağıracaksanız bu şekilde çağırın böyle gelir nasılsa

Yorumlar (35)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Kerim'in yazdığı şahıslar şaibeli ve devamlı arkasından sallayıp duruyorlar sayfaya huzur geldi yazısında da kerime laf sokuşturuyor önce adama laf söyleyip Kerim'de cevabını verince rahatsız oluyorlar bu böyle durup dururken kimseye iftira attığını fitne çıkardığını görmedim en son @Invincible_lion abiye yazdı orda da bi kaç hafta önce mevzuları vardı biz de yalan dolan olmaz doğru neyse onu söyleriz benim gördüğüm burada bi çok konuda Kerime haksızlık yapılıyor tamam

Babadayı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Allah aşkına yapmayın, fitne çıkarmak ne ya, kim fesat, bi düşün iki dk. lütfen. öğrenmişler sayfada fitne var fesat var, bunu söyleyenlerin kendileri fitne fesat, her kelimeden her cümleden birşey çıkartıyorlar, bunumu dedin, şunamı dedin, birisi söze karışık sanane niye sen müdahelhe ediyorsun diye saldırır. birileri karışmaz, neden sen beni savunmadın der ona saldırır. Varmı yalanım yanlışım kardeşimk :))

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

şimdi bende yorumu bulup ekliycem :))
Sayfaya huzur geldi sözünde ne var allah aşkına, neden üzerine alınıyor, demekki ne yaptığını biliyor. Hani bir ata sözü vardır "Baba sen kesin cennetliksin diyen oğluna, umamıyorum oğlum umamıyorum " diyen baba misali, Kem ne yazarsa ne söylerse kendine yazıyor sanıyor burda ondan başka kimse yok sanki, geçen gün aynısını bana yaptı. Oysa benim sözlerim ona değildi, sayfada bir yorumum var bak aç oku, düşmedi genele diye yazmama rağmen, sen boşver yorumu kime diyorsun diye ısrarla soru sordu, anlatabiliyormuyum. burda herkes onun binlerce yorumunu okuyor, o benim yazdığım bir yorumu okuma zahmetinde bulunmadı

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Babadayı orda Kerim doğru söyledi durup dururken kerime sataşan bir grup var burda özellikle yazdığın o şahıs ve bi kaç kişi daha fitne çıkartıp iftira atıyorlar resmen kimseye haksızlık etmeye gerek yok Kerim durup dururken kimseye sataşmıyor iftira atılırsa fitne çıkartılırsa elbette o da cevabını verecek tamam

Babadayı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Bu kişi asla ve asla nnormal birisi olamaz, kim ne derse inanmam. Aynı gün birisi "sayfaya huzur gelmiş yazdı" vayyy neler söyledi neler, bu sözde ne var, sözde bişey varsa sanane, Sanırım istifa etmiş inşaallah birdaha dönmez diye dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok malesef kardeşim. Hayırlı bereketli sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum