Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0503 11:44:41
EUR 36.5304 11:44:41
USD 34.7572 11:44:41
ALTIN ONS $2639.8300 11:44:41

Grafiği gönderen: Invincible_lion

Sen bir üyelik iptal eder yine geri gelirsin senin için farketmez alışmışsın zaten

Not geriye çağıracaksanız bu şekilde çağırın böyle gelir nasılsa

Yorumlar (35)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Terbiyesiz davranış olduğunda örneğin ana baba terbiyesi almamış gibi birsey yazmıştı birisi bu en son açtığı hesabında ben hemen araya girip aile karıştırmayın buraya demiştim oda bana yazmaya başladı buradan bende şahit olursam susmam zaten eski hesabında engelli olduğum halde susmadım zaten çok sabırsız engel tuşu var basıp geçmesi lazım bu en temiz yöntem ben yıllarca çok zorda kalırsam seviyemi düşürmek yerine bu yöntemi kullandım

BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BJK__35__ ()

Kardeşim benim kimseye husumetim yok.
Hatasız insan yoktur, Kerimin o yaptığı bana gorede yanlıştır ama kerimi o duruma Kerime atılan iftiralar hakaretler terbiyesizce davranışlar olmuştur.
Kerime sataşma olmadığı sürece Kerimin bir tane onun bunun hakkında kötü uygunsuz bir sözünü gösterebilirmisiniz?

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Kardeşim demeyi unuttun kardeşim peki ben sana birsey sorayım samimiyetle cevaplayacağını bildiğim için soruyorum bana yapılan ne peki ben anlattığım sebeplerden burayı takip edemedim ilden ile taşınma vardı hafta sonu bana sallamış sayfanın sözde ağır abisi ortada yok diye bu ne peki?

BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BJK__35__ ()

@Invincible_lion işte sayfanin düzenini böyleleri bozuyor.
Ona buna fitne fesat yaparak.

eser38 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BJK__35__ ()

Hala fitne fesat yapıyorsunuz, bunların başındada sen geliyorsun.
Senin ağzın dilin elin yokmu yazamiyormusun ?
Sayfa temizlenmiş diyorsun babanın malımı sayfa?
Al tepe tepe kullan sayfanı senin olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Aynı şeyi konuşuyoruz birzamanlar ona senin dediğin gibi yaptıysa oda bana yapmış işte burada o bir zaman hatalı peki o hatalı değilmi? isteyen istediği oyu kullanır özgür iradesiyle gelmemesi sayfanın hayrına olur bilesin ben bugüne kadar burada piyasa hariç hiç kimse için yazı yazmadım beni dahi kızdırdı

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Bence Kerim gelmeli teknik analizlere devam etmeli kendisini takip edenlerle yola devam etmeli karşısından duran iftira atan fitneciler de Kerim den uzak durmalı öyle bir anket açılırsa Şuan burda yok ama ben Kerim'in lehinde olurum çünkü son zamanlarda senin mevzu hariç durup dururken ona saldırıldığını düşünüyorum uzak dursalar kimseye bi şey dediği yok tamam

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Gelirse kesinlikle ikinci yolu deneyeceğim bir sefere mahsus sayfanın affına sığınarak buradaki kiymetli dostlar sayesinde almış olduğum piyasa için anket yayımlama yetkisini onun için kullanacağım umarım gelmez ve gerek kalmaz gelirse yaparım anketi o zaman alacağı kullanıcı adı ile bu kişinin sayfaya katkısı var bizimle olmasından mutluyum ve huzursuzum şeklinde açarım umarım gerek kalmaz

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Detaylara çok vakıf değilim abi sadece seninle olan muhabbeti biliyorum o noktada söylenmesi gerekenleri konuştuk zaten kendisi tekrar gelirse cevabını verecektir Kerim teknikte başarılı adama burada bi rahat vermediler sende iyi niyetli bir girişimde bulundan ama işler daha çok karıştı bakalım nerede duracak tamam

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

espirisine söyledim zaten arkadaşım. gülücüklerle, Anlaşıldı tamam. :))

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Biz mevzuyu telefonda konuştuk babadayı senin haberin yok Olcay abi anladı tamam

Babadayı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

0 kadar önemsiyorsa bak beni neden engelledi 11 dakika önce kendi takipçisi @Gümüşcü_42 onu övdü diye engelledi ne yazmış az önce bak abim

3BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Yanlış tercüme arkadaşım yanlış tercüme. :)))

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Sayfada o gün çarşı pazar karışınca o da doğal olarak sana salladı iki hafta önceki mevzulardan dolayı sen sayfanın abisisin müdahale et anlamın da tamam

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşcü_42 ()

Olcay bey malum kişinin tek sıkıntısı ego ve çok konuşmak, yoksa gümüş yorumlarını ve analizlerini takip ediyordum. benim için gümüşte başarılı idi

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

İlginç kişilik ya anlattık 2021 ikinci ayında üye oldum dedim bu sayfayı yıllarca dışarıdan takip ettim. Burada henüz 11 Aylık üyeliğim varken en fazla mesaj yazanlar en fazla takipçi kazananlar ile ilgili organizasyonda derece sağladım dedim buna insanlar boşuna layık görmez dedim paşamın zoruna gittiğinden ağır abisi olduk

xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Hangi mesajı ekran görüntüsü attım direk bana laf atmış onuda tesadüf burada siz yazmışsınız istifa etmiş üyelikten diye girdim profiline son mesajlarda gördüm bana sallamış durduk yere

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Malesef kardeşim böyle bir insanla karşılaşıyoruz. üzgünüm, o günkü bu sohbeti ben canlı izledim. ama karışmadım :))

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Eyvallah babadayı daha fazla sayfayı meşgül etmeyelim bol kazançlar tamam

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Olcay abi orda mesajı yanlış anlamış olabilir Ya da karışıklık olabilir ben sana özel olarak da söyledim burada bi kaç kişi sistematik bi şekilde Kerime saldırıyor adam ne yapsın sineye mi çeksin doğal olarak cevabını veriyor vermeli de bana göre doğru da yapıyor meydan boş değil iftira atanlar dilini tutsun işine baksın kimse kimseye laf söylemez tamam

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Neyse, bak art niyetsiz ikimiz dahi orta yolu bulamıyoruz. birbirine kinli nefret dolu ve önceden yaşanmışlıkları olan kişiler nasıl anlaşacak :)=) bu arada bilmeni isterim hümaniz ve cinarada bende engelli, çevrimdışı olup yazıları okumayıda gümüşcüden öğrendik :)) kapatalım sayfayı doldurduk. seninde benimde amacımız insanlık tatlılık huzur, başka bir amaç ve niyetimiz yok dostüum. sağol varol

1BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

üstat sayfanın ağır abisi demişya.. hakikaten öylesiniz.. boşver takılmayınız..

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Hayır şunuda anlamış değilim @Poyraz__Yeli dediği gibi önceki mevzumuzda beni kendisini öven takipçisini engelledi niye durduk yere adamı engelledin dedim diye bir anda engelleyen kişi ne ilginçtir ki hafta sonu ne yaşandıysa beni desteğime ihtiyaç duyuyor ki bana sayfaya ekran görüntüsünü attığım mesajı yolluyor hem engelliyor hem destek bekliyor

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Bi sürü devamı var sadece bi örnek verdim sana tamam

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Tam tersi o cihannara olacak şahıs bütün iftiraların başı sen öyle görebilirsin Kerim neredeyse her konuda baştan sona haklı bu bahsettiğin şahıslar dilini tutsa kimsenin kimseye lafı yok ben Kerim yanlış yaptığında da söylerim doğru neyse odur değişmez tamam

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Eyvallah arkadaşım, Hakkınızı helal edin.

2BeğenmedimŞikayet

eser38 ()

Ağzımız dilimiz oldun usta icimizdekileri gonlumuzdekileei söyledin her harfine katılıyorum eywallah. ama sizde uzatmayın ne güzel sayfa temizlendi. saygilar sizlerede

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

bu iftira kardeşim, fitne fesat bu değil. :))

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

peki, sürekli hümaniste yazmıyormu, cihanaraya yazmıyormu. Bunlar da sizlerin gözlerinden kaçıyor, bak kardeşim daha yazmıycaem konuyu kapatıyorum. KERİM kavgadan kargaşadan besleniyor, bunu bilir bunu söylerim. Olayların sebebide kendisi sonucuda. NOKTA.

1BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Babadayı iftira ve fitne şudur tam olarak misal ben bi çok alım satımı yazıyorum iki gün önce bi tanesi yazıyor poyraz 32 de aldı 27 de sattı diye :) ben ne böyle bi alım yaptım ne de satım baştan aşağı yalan 5 yıldır gümüş yatırımı yapıyorum zarar kes yaptığım 1 veya 2 dir bu sadece bir örnek :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum