Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (127)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Anlatabildim mi hocam:)bide nakitte kaldım diye panik yapma, zibilyon tane coin var, fırsat gelir illaki, acele alım yapma
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Tamam çok sagolun
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()4834 baz alacaksın Hocam onda. uzeri kaldıkça üst belirsiz, piyasa olumlu gibi şuan. gece nolur bilinmez ama...
Stop noktası Uzak, canlı takip edersen 4834 3 kere kisada dener geçemezse sat gitsin, geçerse alısâ stop koy Dursun derim. roketci kayıp, gece gelirse der sana üst rakam vs
Snnsys için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()sadıc al sat yapma bence yap sepetı az nakıt bırak cekıl bekle boyle kazanma zor 3 ay sabır et coınlerde ıyı haberler gelıyor pumpları yakalamssın boyle
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Hocam saat 1 şimdi satım nakit kalım mi
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Tamam hocam ins o zamana kadar
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Şimdilik dursun da saat 1.00'e doğru bir bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Hocam sormadan sattım ya o yüzden biraz düşünce hemen aldim
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Vallahi hocam anlamadım ben de sattım dediniz tekrar mı aldınız buradan, ama çok sıkıntı çıkarmaz sanırım düşse bile ama şu an akşam piyasayı takip etmedim gece bir olmadan belli olmaz trend, bakarız duruma. Ama paranızın vade sorunu yoksa dediğim gibi bakmanızın imkanı yok yani
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Tamam hocam sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Takip edelim onu hatırlat ara sıra da 48 üzeri atarsa elleme zaten ben o şekilde gördüm roketçi gelince forumda görürsen sor yine
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()O zaman tekrar alıyorum düştü zaten
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Gündüz 42 üzeri olumlu demişti bir ara bekle istersen şimdi o varken benim yorum yapmam yanlış olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Yok 54 gecerse haber edin dedi
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Erken satmışsın gibi roketçiden haber geldi mi sana
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Hocam sattım şimdi ne yapalım sepet yapicakmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Şuan kârda bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Hocam, ona Roketçi Kendi yoruum yapsa daha sağlıklı olur, prof olan o, Bizimkiler acemice kalır onun yanında
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_d51 ()Üç beş tane fitne fesat çekemez sığ kafalı insanlar işte laf anlatamazsın oyle insanlara fındık kadar beyni olmayan insana ne anlatabilirsin ki
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Hocam şimdi @Coin_üfleyen hocanın vidt si var elimde sepet olarak ne yapicaz yoksa bundan bı kar alım sonra mi
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Atarlarsa atsınlar atana short basar çeker giderim
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Sanmam bence ya bir grup bunu yapan ya da ad. min kafasına göre ban atıyor
İlayla için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Ben de sen deyince farkettim gerçekten şaka galiba :)
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()1 buçuk saat mi vermişler ben mi yanlış görüyorum? Şaka mahiyetinde herhalde
Engzm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İlayla ()Selam verip muhabbet ettiği kişilerdir şaşmaz! @Coin_üfleyen
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()İçimizden diyek, atarlar yoksa:)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Şikayet edeni geçtim şikayeti kaale alıp ban atan yetkiliye ne demeli
0BeğenmedimŞikayet
Oniki_numaralıadam ()Birilerinin kuyruk acısı çok büyük sanki!
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Bu adamı kim nasıl bı kafa ile şikayet ediyor, bana biri anlatsın yaa, cidden sinir bozucu haa,
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Sarmaşıkmisin sen)))
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)