Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (118)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()1120 önemli öğün de dedim onu geçerse iyi olacak
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bak geliyor az daha idare et
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()O gider daha rahat ol karlı sat başka alirsin zararın çok senin
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Eth 4100 görünce Arb yi satayım diye düşündüm ama eth gitmedi bi türlü
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Benim gibi sürekli başında olsan kolayda ben kısa zamanda apeyi 5 defa yakaladim adet arttırdım zamana bırak
Adanalıyık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()O milleti aynı uçağa bindirmeden kırılmaz buralar fragman
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Yinede sen bilirsin yada hiç birsey yapma yılbaşına kadar çalıştığın için takip edemiyorsun bosver birsey yapma
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Yüzde 20 satış emri gir hepsine korkma satsın yüzde 5 bile alttan alsan kar cunki bekliyecen
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Benim xrp haric hepsi duruyor satarsan haber verecem sana
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Çok geri çekilmese sorun yok ablam. Sürekli takip edemediğim için dirençleri de bilmediğimden satış koyamıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Uzun vade bekleyen bekliyecek ben çoğunlukla al sat yaptığım için takip ediyorum günlük saatlik işlem için geçerli rahat ol sen
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Yok daha bozma yılbaşını görelim
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Gider gelir testere dedi panik yok ama takip de etmek lazım yazdi
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Sepet şuan karda bozmaya gerek varmı?
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Alsat için 6 güne kadar takip şartıyla yaparsin Allah ne verdiyse yazdı onuda al sat için dedi ondan sonrasına bakacaz
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Ablam kolay gelsin kazancın bol ve bereketli olsun. Şahmeran üstad 11 gün sonra düzeltme bekliyor doğrumu anladım
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Tmm bekle ablam plana sadık kal her zaman
Snnsys için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Bekliyim hocam ne derseo
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Yada bekle kalksın söyler sana
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Pepe al biraz stoplu günün boş geçmesin orta kahve kalkınca söyler
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Hocam Sepet yapmadık bugün hepsi gidiyor ister istemez panikliyorum hepsi gidecek ben ardından bakicam diye
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Anlatabildim mi hocam:)bide nakitte kaldım diye panik yapma, zibilyon tane coin var, fırsat gelir illaki, acele alım yapma
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Tamam çok sagolun
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()4834 baz alacaksın Hocam onda. uzeri kaldıkça üst belirsiz, piyasa olumlu gibi şuan. gece nolur bilinmez ama...
Stop noktası Uzak, canlı takip edersen 4834 3 kere kisada dener geçemezse sat gitsin, geçerse alısâ stop koy Dursun derim. roketci kayıp, gece gelirse der sana üst rakam vs
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()sadıc al sat yapma bence yap sepetı az nakıt bırak cekıl bekle boyle kazanma zor 3 ay sabır et coınlerde ıyı haberler gelıyor pumpları yakalamssın boyle
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Hocam saat 1 şimdi satım nakit kalım mi
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Tamam hocam ins o zamana kadar
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Şimdilik dursun da saat 1.00'e doğru bir bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Hocam sormadan sattım ya o yüzden biraz düşünce hemen aldim
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Vallahi hocam anlamadım ben de sattım dediniz tekrar mı aldınız buradan, ama çok sıkıntı çıkarmaz sanırım düşse bile ama şu an akşam piyasayı takip etmedim gece bir olmadan belli olmaz trend, bakarız duruma. Ama paranızın vade sorunu yoksa dediğim gibi bakmanızın imkanı yok yani