Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bu her coin için farklıdır. Grafik bilginiz var ise kolay çözümleme yapabilirsiniz. Dediğim gibi btc yeterli düşüş yaptığında ve altlarda oversoold bölgeleri gördüğümüzde girişler uygun hale gelecek. Dün yarı sattığım w coin gibi ürünlerimi geri ekledigimde ve ya tekrar girişler yaptığımda yazacsgim buradan. Belirsizlik sevmez kripto piyasasi. Ya durgunluk ya dip görmeliyiz. Ancak yatırımcının dişine kan değdi altcoinlerde artık. Muhakkak beklediğimiz asıl boğa gelecek.
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Tekrar alıma ne zaman başlamalı
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Düşüşün nereye gideceğini kestirmek falcı işi:) max 85 beklentim var btc için. Ama altcoinlerde sahsen alım yaptığım yerlere gelmesi çok zor. Stx girisinize stop atın demiştim dilerim atmışsınızdir
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()Bu düşüşler çok iyi haber. boğada sağlıklı yükselişin habercisidir. geri çekilme/düzeltme olmazsa boğa yaşan olur
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ayhan bey bu düşüş nereye kadar gider bunlar normal mi tekrar yükseliş gelir mi:) @Ayhnkpln
1BeğenmedimŞikayet
mexido ()Dogru diyorsunuz o duzeltmelerde ekleme yapicam artik yavasdan. Son bunu da kacirirsak bir daha ki duzeltmeler cerez niyetine olur zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()E 2x gittiler sen bunu beklerken dostum surekli bekleyecek miyiz? Makul btc duzeltmelerinde toparla artık.
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Alayim mi? İyiler mi?
Serap232323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Malesef. Eger guzel bir boga olursa zaten cogu coinde bile buralar dip hala. Gecmis bogadaki coinleri analiz edip en dusuk kac x yapmis coinler bir arastircam ve o doneme gore bu donem 3kati piyasada coin var onu da goz onune alip min verebilecekleri x leri hesaplamaya calisacagim.
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BRAVEHEART1 ()Siz alabilirdiniz hocam :) ertelediniz sadece Ada 0.22 Avax 9 dolar dı aylarca diğerlerini söylemiyorum bile
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben cogu coını dıpden toladım dıcem coınde dıp tepe yok
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Evet attiklari igneden bakarsak oyle ama dip den zaten alamazdik. Fanlardan uzak durmak lazim. Hic bulasmak istemem:))
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Evet zaten tum coinler attiklari igneden 2x yukarda artik. Bizde olasi bir dusus de en azindan alim kovalamaya calisiyoruz. Dip den zaten kimse alamaz bizde farkindayiz. Hic yokdan kiyisindan kosesinden belki tutariz diyoruz:)
BRAVEHEART1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BRAVEHEART1 ()Enj 0.16 dan hareketlendi yalnız geçen aya göre!
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Hepsi de x üzerinde tek çıkmayanlar fanlar var.
0BeğenmedimŞikayet
BRAVEHEART1 ()Anlıyorum fakat siz ilk bahsettiğinizden beri bu konu ile ilgili x3 gitti yine altlar :))
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Mbox ve Enj hic hareket etmedi bu ikisinde sanki ozellikle mbox da 10xden fazlasi var gibi. Birde cyber boga gormemis buda 10xden fazla vericekmis gibi hissediyorum ama henuz almadim.
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Estafurullah hcam bereketli olsun. Ne aldiniz siz hangi ile 7x yaptiniz? Yok gayet guzel uyuyoruz. ; )Uykusuz donemler bir onceki bogaydi. :)) Atlicaz trene de coinlerde kararsizim 10x potansiyelli bakiyorum. 2yil 3-5x icin beklemedik.
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Evet farkindayim hcam onun. Piyasadan para tether e demis ya o dusus getirebilir diye onun icin sordum ne zaman dusus gelir altlarda.
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Yeni dip yapmazlar artik orda haklisiniz. Ufak miktarli 2-3coin var sepeti sekillendirmedim eklemeler yapacagim oyuzden bekliyorum ve arastiriyorum 10x verebilecek coinler. Sanki btc dom feyk atti gibi. Tekrar 60uzerine gidecek gibi. Bu kadar kolay kirilim gelmesi iskillendirdi beni. Bir onceki bogada yanlis hatirlamiyorsam %40-50oraninda dusmustu altcoinler boga yasanirken. Oyle birsey gorulebilir mi diye dusunuyorum.
0BeğenmedimŞikayet
BRAVEHEART1 ()Merhabalar çok özür dilerim haddime değil fakat uzun süredir buradasiniz zaten kısa süreli bir zaman dilimi var o kadar sene sabrettik siz dominans diye diye sepeti kaçırdınız x7 oldu benim şu ana kadar param o kadar uykusuz kaldınız siz para kazanmadan çıkarsanız gerçekten üzücü olur
0BeğenmedimŞikayet
Serap232323 ()Nerde xrp Pepe shib ksm
0BeğenmedimŞikayet
Serap232323 ()Bi tane bile aynı coinimiz yok
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Sen nasıl malsiz kalıyorsun ben anlamıyorum kime uyduğunu? Yahu ilk dalgalarını yaptılar zaten. Hiç sanma ki yeni dip yapacaklar. Yaptıkları dipleri görmeyecekler unut yani :)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bu grafık domınas grafıgı mudur duscek domınas dıyor
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Profilimde mevcut dostum
Snnsys için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Dusus ongorunuz bu ay icinde mi olur hcm sizin alim icin beklemedeyiz. Son kez guzel bir silkeleme gelirse tadindan yenmez.
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Hocam spot olarak elinizde ne var bende alım yapmak istiyorum kademeli
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Rica ederim dostum bol şans. Er meydanı gibi düşünün. Alttaki diye sevinme üstteki diye gerinme:) sen güreş. Layığını bulursun.
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Günaydın Ayhan Hocam, emekleriniz için teşekkür ederiz. Hem grafik, hem yorum, katmerli bilgi. İstifade edip kıymet bilene.