Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bilgim var. Kağnı arabasında koy turu yapacaksaniz alın. Ancak majordur sağlamlık açısından birsey diyemem. Etherium ile birlikte hareket eder. Eğer etherium sabitse sabit kalir ama etherium 1 giderse o 2 3 gider.
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ayhan bey merhaba arb hakkında bilginiz var mı acaba?
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Kriptoda dip bitmez inanın. :) her zaman şunu diyorum; alımlarınızi zaten tek kalemde değil parçalı yapın.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Anaparanizi içeride bırakın. Gerisini verip başka bir coin değerlendirin.
Yeniadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Bazı coinler çok aşağı indi o nedenle sormuştum daha dibi var mıdır?
0BeğenmedimŞikayet
Yeniadam ()Hocam merhaba nasılsınız. Ben geçen kınıklı hocanın sepetindeki io zannederek ıota aldım. O da ilginçtir ikiye katladı. Ne yapmak lazım. Dursun mu satayım mı
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bence sabaha göre değişen birsey yok şu an icin
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Merhaba alım için uygun zaman mıdır acaba ne alabiliriz?
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bereketli olsun simdiden
Serap232323 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serap232323 ()İnşallah daha daha iyi olur 0.40 lardan almıştım hiç satmadım
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Hiç umurumda değil. Alacak olsam 0.40lardan alırdım. Benim için xrp daha uzun vadeli bir jeton. Daha ileride daha iyi olacak
0BeğenmedimŞikayet
Serap232323 ()Keşke gelseymiş
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Evet haklısınız vadem uzun marta kadar sorunum yok beklemedeyim, bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Aslan_71 ()Tamam hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bana göre 880 900 arasi alım için makul seviyeler olur. Eğer alsaydım.
Aslan_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aslan_71 ()Hocam chz taban kaç olur
3BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bakın indikatorler fazlaca yukarıda. Bir kısım sogutup tekrar yukarıya gidecekler jetonlar. Şimdi yuzde 5 10 dususlerde iki çeşit yatırımcı olur. Korkup mal satan ve çok dip bekleyen, bir de piyasayı zaten nakiti olup keyifle seyreden ve alım için istediği yeri bekleyen. Bir boğa surecindeyiz ve boğa içindeki kırmızılar korkutmamali. Aylar öncesi korkmaliydik şimdi değil. Şu an güzel birsey yasiyoruz ve alım fırsatları sunuyor piyasa. İşin özünde proje vs pek ise yaramaz bogada. Hype önemlidir. Fomo önemlidir.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Biliyorum acemi olmadığınızı belki yorum yaparsınız diye yazmıştım fikrinizi almak için:)) tek tek sormayım dedim :)))
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Vay bana tavsiye verilmesi de güzel oldu :) yaşamış oldum bunu da. Gunluk düşüş ve çıkışları traidingten bakiniz. Bulunduğunuz borsadan değil. Ayrıca o soran arkadaşa acemi gibi konuştum hepsi o :)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Aynen sevgili dostum. Lisanimizda bahtsizlik yaşamışız. Icimizin bedliginden değil:)
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Ben zaten muhteviyatı anladım Değerli Hocam, meselenin özü o.
2BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Evet var. Aslında anlatilmak istenilen anlasilmistir bence güzel dostum :) yoksa ince hesap yapmadığım doğrudur.
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Bu piyasada kar dediğimiz şey yuzde 50 değil. Bakmayın siz burada bu oran için cabalayanlara. Kripto bir deryadir. İstavrit için de burada olabilirsiniz kılıç içinde. 3 sene istavrit tutuldu. Önümüzdeki 5 ay kılıç için buradayız.
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Ayhan Hocam tekrar kontrol eder misiniz, sehven bir cümle var
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Zro da iyi bence tavsiye ederim bu kadar düşüşte iyi direndi
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Haklısınız fazlasında gözüm yok diyim bir hedefim var onu alsam kafi bir de sizin gibi maalesef çok bilgim yok iktisatçıyım ama bu piyasaya çok uzağım o nedenle analiz yapamıyorum kar alınca çıkıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Nereden alırsak alalım mantığı yanlış. Bir coini 2 dolar dan alıp 20 dolarda satarsınız carpi10 1.5 dolardan alıp 20 dolardan satarsınız çarpı 30 yaparsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Baktım. Cazip gelmiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Çok teşekkürler bekleyip görelim vademiz uzun nerden olursa olsun marta kadar kar yazar düşüncesindeyim umarım pişman olmam :))
0BeğenmedimŞikayet
Serap232323 ()Değiller mi baksana xrp ye