Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@Borsa_Lordu benim 46**lerdeki eğreti dirence mi gidiyor ne:) @soztrk43 ... Teşekkürler buarada Lord:)
1BeğenmedimŞikayet
Borsa_Lordu ()Hayırlı gecelerin olsun senin ve parite sayfasının :)
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hak bitti disklike neyim alma bak:) hayırlı geceler olsun bende uyuyayım selametle:)
Borsa_Lordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsa_Lordu ()Ya ekle hacim indikatörünü çıkar :)
Denemesi bedava :)
Size üstadı bırakıyorum be kaçıyorum parite sayfası :)
Takip ve like işini halledin işte siz :)))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()La valla ücretli dediler ya.. Bakayım yeniden. Bak işte aldın maytaba allam ya:) ama şunu diyeyim yani çok höst adada papuç bırakmadım bırakmamda heee:)
0BeğenmedimŞikayet
Borsa_Lordu ()Ekle hacim ücretsiz baktığın yerde :)
Parite sayfası üstada sahip çıkın bak :)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Derinlik hacim bakacak programım yokki:((
0BeğenmedimŞikayet
Borsa_Lordu ()Ve bir grafik de olması gereken en güzel indikatör hacimdir herhalde :)
Öyle değil mi parite sayfası :)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hepsine bi önce bakıyorum ben bi hissede aradaki nüansları yakalamamda bana iyi oluyor. Lot arttırmayı seviyorum oyüzden:)
0BeğenmedimŞikayet
Borsa_Lordu ()Günlük grafik bakmak pek tarzım değildir haftalık veya aylık bakarım :)
Gerçi. Grafik işinden pek anlamam ben
O yüzden seni grafik üstadı yaptık parite sayfasına :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Öyle olmuyor bu işler eğitim çalışması benimkisi eksiğim ve bakmam dikkat etmem gerekeni yinede duymak isterim :) teşekkür ederim...
2BeğenmedimŞikayet
soztrk43 ()Ellerinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Borsa_Lordu ()Eline sağlık parite sayfası grafikçiyi de bulduk :)