Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Seyret şimdi nmr yi hafız
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()İnsanlar panik yapıyor Kanka normal biz de öyleydik ya acemiyken zarar etmesinler
Bu nmr'ye neden uçmuyor üf de azıcık benim nefesim yetmiyor buna
Engzm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()5 kere daha söylemen lazım hafız:)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Haklisiniz alsatta hata ettim aldiklarim dursa zaten 2 3x den fazla yapmis olurdum cogu coinde
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Hocam daha önce 3 kere söyledim uzun vade spotçu olarak şu an sizin ekranınızın kapalı olması gerekiyor. Alnsatla coin değiştirerek durmadan para kazanamazsınız
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tamamdır çok tsk ederim. Kapattim ekranı unuttum insaallah. :)
Kınıklı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tamam ozaman cvp verdiginiz için çok tsk ederim Allah razı olsun kafam okadar karistiki cvp bulmaya çalışıyorum beklesiin ozaman vade problemim yok o paraylada işim yok ama dava vs. konusunu bilemediğim için kararsız kalmıştım.
0BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Xrp den zarar edeni de duyuyoruz
Fomoya kapılan
Boğa sonunda çokça karşılaşacağız
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Hocam kırmızıda zarardaki malı satıp da çıkan mal alınmaz onu dün yapmanız gerekiyordu etfi alımını buradan uçar gider mi bilmiyorum onun rakamları belli
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Aslında 2gundur cesaret edip yapsam bile zarardan çıkmıştım
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tsk ederim hocam zarardayim zararına satmak istemiyorum ama güvende vermiyor saticam yükselecek hissi var bilemedim satıp ethifi alsam diyorum kararsızım.
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Hocam ripple'a yorum zor
2.2 1.9 destek 294 320 üst sadece şuan diyebilirim . Pek spot olarak kimsede kaldığını sanmıyorum buradan Uçar giderse de şaşırmam 0.96 olursa da şaşırmam
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tamamdir hocam tsk sizden xrp yorumu aldimmi hatirlayamadim hocam bi bakarmisiniz olumsuzmu zararım varda ondami kalıp beklesem ethifiyemi geçsem arada kaldim
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Onu bilmek zor hocam ama Aralık son haftası görürsem o zaman fikir edinebilirim şahsen
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Merhaba 3.20 nezamana gelmeli süre oluyormu mesala 1saatte 1gunde 1haftada
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Reçete bu, haftalıkta bakınca geniş pencereden bu 430 görmeden önce 320 yapması lazım, korkutacak galiba biraz. yetede
Yanılabilirim, yanılırsam inkâr eder tüyer, piyasa yükselince gelirim
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Bakmadım oraya hiç,4 long var orda
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()maxc lık varmı mudur bome zararı cıkaram
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()usd t. d 370 gelirse full nakite geçerim uzun vade spotlar hariç
1 USD ile de 100000 USD ile de işlem yapan aynı bizde. insanlarin parasıni küçük görenler hariç herkese bol şanslar
@Ortakahve
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Spotçuların şifresi de burada:)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sana teşekkür @Ortakahve
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()usd t. d Gün içi 410 416 418 çıkıncaya kadar bulaşmayın derim, çok rakam var deme, coinler geri çekilirse çoğunluk desteğe nerde gelirse orasidir doğru rakam, o şekilde takip
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()395 derse mola verir bu,370 sonraki haftaya kalır. kâzârâ direkt 370 gelirse bayram
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()scr de var onu da takıp et sadıc patlıcak yakında lrc eskı coın
kayso için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()var sadıc spot 0863 malıyet
kayso için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()avax kac dolar beklentı 22 lerde yuzune bakmadık dı
0BeğenmedimŞikayet
kayso ()Sadıç Lrc varmı elinde
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)