Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0263 00:28:33
EUR 36.5348 00:28:33
USD 35.4829 00:28:33
ALTIN ONS $2703.3100 00:28:33

Konu: Usdt.d

Size boğa nin 2. 3. 4. Ayağının reçetesi.şuan 2. ayaktayız.btc değil bu önemli, tabii sadece bu değil ama basit şekilde bu takip edilebilir.kisa al sat karda muaazzam işe yarar.

Yorumlar (58)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Uusdt. d 460 gelirse dönüş emaresi aramaya başlarım düşüş devam ederse.5 550 ye kadar yolu var

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Ne olursa olsun şifre bunda gizli diyorum

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Uzun vade spotçular için 1 hafta daha düşüş olması daha iyi bence, haftaya da düşer inş, biraz ilginç ama, öle

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Alt yorum çıkarsa;
Boğanın 2. ayağı bitip bitmediği 1 hafta 10 güne belli olacak bence, o yüzden 1 aydır temkinle bekliyorum.3. ayak çöküş,4. Ayak boğa

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

usd t. d da günlük mezar taşı oluştu.2.5 gün piyasa yeşil olması lazım, ama aksi durumda spotta liq olursunuz, direk 5 550 gider. ama spotta ne kadar düşerse düşsün fazlası ile çıkacak. pepe sui turbo vs gibi afâki çıkıp tepeden alanlar hariç

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

usd td kısmen döndü ama yukarıda 444 var, gelirmi bilmem, bence yarın gelir ve güzle al sat fırsatı verir. oraya göre 7 tane alt emir verip yarını beklerim şahsen, spotçular eden korkar ki anlamadım, x5 çıkacak, birakta x0.5 düşsün

Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

usd t. d 430 dan döner, nefes verir gibi az

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

usd t. d 4 son tepe geçerse 430 az üzeri iğneler düşüş final yapar bence, ama bugün yapmaz gibi

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Dostum piyasa ne durumda long için uygun zaman mi

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Aslında hata benim spota gececem dedikten sonra komple gecmeliydim.. vadelinin bana göre olmadigini söylemiştim. Ha bugün ha yarın diye diye çıkamadım. Baya acı oldu. 10 bin dolar borcum vardı kasayı 9 bin dolara kadar çıkardım bı ara olmadı sağlık olsun.. bakalım eldeki küçük miktarla ne yapabilirim.. zuhurt tesellisi benimkisi.. 100 teteri 100x yapmam lazım...

1BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Geçmiş olsun hocam, acı bı tecrübe olarak kalır inş, benim teorimde göre, vadeli'de en alttan almadıktan sonra en tepede satamazsın, sattirmiyorlar bu şekildeki iğneler ile,

Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Şuan batırdım kendimi dostum.. valla ne desem boş elde hicbisey kalmadı bu son iğne ile olanda gitti. Sanırım bir 100 teter kaldı.. kalmamista olabilir. Seni dinlemedim ve kendi kendimi batırdım. Halbuki neirodan akşam üstü 1500 teter kazanmıştım. 6000 bin teter iki saatte buhar oldu.. artık ara verebilirim elde bişey yok çünkü sağolasın elinden geleni yaptın sen...

0BeğenmedimŞikayet

Oniki_numaralıadam ()

Soran benim üstadım, yazacağınız rakamlar sadece benim için geçerli olacak, kimse etkilenmemeli,

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Sabahı görelim derim Hocam, alt rakam yazarız, insanlar korkup satar bide.

Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Oniki_numaralıadam ()

Spot var elde üstad, biraz ekleme yaptım ama, gözleri aşagıda halen, ekleme yapmak için

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Alım için mi hocam, hengi yönde bakalım, kısa uzun

Oniki_numaralıadam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Oniki_numaralıadam ()

İyi geceler üstad, Jup- w- act alt desteklere bakabilirmisin

1BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Geçmiş olsun dostum da, bı kere dinlesen keşke beni, bu 4 oldu sanırım. geri çekilip Emir atsan bekkesen şuan ihya idin

Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Dostum kazandığımız verdik yine stop ola ola.. elimdeki işlemi kapatmak zorunda kaldım yoksa kasayı götürecekti.. zor yetiştim.. yeniden başlayacağız artık elde kalanla

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Az kaldı, vadeli girmeyin

0BeğenmedimŞikayet

Engzm ()

Yaz ama arada kar satışı yap parçalı:)

1BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

80 usd satış yazayım mı 35'i geçerse

Engzm için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Engzm ()

Seyret şimdi nmr yi hafız

1BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

İnsanlar panik yapıyor Kanka normal biz de öyleydik ya acemiyken zarar etmesinler
Bu nmr'ye neden uçmuyor üf de azıcık benim nefesim yetmiyor buna

Engzm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Engzm ()

5 kere daha söylemen lazım hafız:)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Haklisiniz alsatta hata ettim aldiklarim dursa zaten 2 3x den fazla yapmis olurdum cogu coinde

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Hocam daha önce 3 kere söyledim uzun vade spotçu olarak şu an sizin ekranınızın kapalı olması gerekiyor. Alnsatla coin değiştirerek durmadan para kazanamazsınız

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Tamamdır çok tsk ederim. Kapattim ekranı unuttum insaallah. :)

Kınıklı_ için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum