Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0824 23:27:23
EUR 41.1657 23:27:23
USD 38.0036 23:27:23
ALTIN ONS $3082.5050 23:27:23

Konu: Usdt.d

Size boğa nin 2. 3. 4. Ayağının reçetesi.şuan 2. ayaktayız.btc değil bu önemli, tabii sadece bu değil ama basit şekilde bu takip edilebilir.kisa al sat karda muaazzam işe yarar.

Yorumlar (85)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

320 geldikten sonra bir Tane spot ve long olmaz elimde, full short, ne zaman gelirse artık, dua edin 850 gelmesin,

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Reçete burda idi hacı

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Yok canım günlük tek al sat ve btc devam ben alt coin almam artık

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Boga yok zaten burdan 3 x yaparsa boga deriz

Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Sen emirleri gir deniz cim

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

44kbile gelebilir inş inş inş yanılırim

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Aynen bende satacam

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Düşsün %30 daha düşsün geri % 300 çıkar delist olmayanlar

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Bendede var 90 dedimi satarim

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Tepki yükselişi gelirse satıp düşmesini bekleyecem ama btc nin yükselmeye niyeti yok

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Boğa felan olmayacak dominans yükselmeye başlasın sen gör o zaman altların halini

Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

78 79 dan aldım

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Duruyormu btc lerin

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Botlar iğne attığı yeri unutmaz, alt tabda üsttede, ama hiç acele etmiyor onlar bizim gibi, haftalarca aylarca iğne oyası gibi işliyorlar. spot pnl atarım zamanı gelince, acelem yok

0BeğenmedimŞikayet

Deniz_S ()

Ne boğası orta kahve hala inanıyor musun sen buna

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Dua edin üst Rakamlar bir an önce gelip coinler düşsün, sonrasında 2.5 3.2 ye Kadar düşer ve boğa yaşanır,

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

5.80 üzeri 6.5 gelecek muhtemelen 2 3 hafta içide,5.38 aşağı kırarsa geçici olarak risk geçer, ama geçici sadece.

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Şifre burda saklı hacı,

1BeğenmedimŞikayet

Texber_ ()

Sen bu işi cozmussun dostum

1BeğenmedimŞikayet

Emre_bey_ ()

guzel insan hoşgeldin

1BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

hayırlı bayramlar mutlu noeler boga sever abı gunaydın

1BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

İki tane btc rakamı verdim benim için sınır orası,

Gülsu34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gülsu34 ()

Dip olarak kalirmi gecenki iğne btc 78 bekleyenler var diye korktum

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Ben olsan ekleme yapmazdım, geçenki iğnede yapmanız gerekiyordu

Gülsu34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gülsu34 ()

Aevo dip rakamınız varmi en yüklü olduğum yarıya düştü ekleme yapmak istemiyorum disardan

2BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Yaklaşık bir buçuk 2 ay önce geçenki iğnenin geleceğini tahmin ettim ve bekledim Ocak son Şubat ilk hafta diye tekster arkadaş hariç kimse Kale almadı, boğanın şifresi burada hâlâ, üste bir rakam var arada oraya gelip geri dönerse en dipten çarpı 10 ile satma şansınız olabilir, yalnız oraya geçerse 4 ay ekranı kapatın, boğa yaşadıktan sonra anca maliyetinize gelir

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Uusdt. d 460 gelirse dönüş emaresi aramaya başlarım düşüş devam ederse.5 550 ye kadar yolu var

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Ne olursa olsun şifre bunda gizli diyorum

0BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Uzun vade spotçular için 1 hafta daha düşüş olması daha iyi bence, haftaya da düşer inş, biraz ilginç ama, öle

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum