Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (85)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()320 geldikten sonra bir Tane spot ve long olmaz elimde, full short, ne zaman gelirse artık, dua edin 850 gelmesin,
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Reçete burda idi hacı
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Yok canım günlük tek al sat ve btc devam ben alt coin almam artık
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Boga yok zaten burdan 3 x yaparsa boga deriz
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sen emirleri gir deniz cim
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()44kbile gelebilir inş inş inş yanılırim
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Aynen bende satacam
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Düşsün %30 daha düşsün geri % 300 çıkar delist olmayanlar
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bendede var 90 dedimi satarim
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Tepki yükselişi gelirse satıp düşmesini bekleyecem ama btc nin yükselmeye niyeti yok
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Boğa felan olmayacak dominans yükselmeye başlasın sen gör o zaman altların halini
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()78 79 dan aldım
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Duruyormu btc lerin
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Botlar iğne attığı yeri unutmaz, alt tabda üsttede, ama hiç acele etmiyor onlar bizim gibi, haftalarca aylarca iğne oyası gibi işliyorlar. spot pnl atarım zamanı gelince, acelem yok
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Ne boğası orta kahve hala inanıyor musun sen buna
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Dua edin üst Rakamlar bir an önce gelip coinler düşsün, sonrasında 2.5 3.2 ye Kadar düşer ve boğa yaşanır,
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()5.80 üzeri 6.5 gelecek muhtemelen 2 3 hafta içide,5.38 aşağı kırarsa geçici olarak risk geçer, ama geçici sadece.
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Şifre burda saklı hacı,
1BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()Sen bu işi cozmussun dostum
1BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()guzel insan hoşgeldin
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()hayırlı bayramlar mutlu noeler boga sever abı gunaydın
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()İki tane btc rakamı verdim benim için sınır orası,
Gülsu34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gülsu34 ()Dip olarak kalirmi gecenki iğne btc 78 bekleyenler var diye korktum
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Ben olsan ekleme yapmazdım, geçenki iğnede yapmanız gerekiyordu
Gülsu34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gülsu34 ()Aevo dip rakamınız varmi en yüklü olduğum yarıya düştü ekleme yapmak istemiyorum disardan
2BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Yaklaşık bir buçuk 2 ay önce geçenki iğnenin geleceğini tahmin ettim ve bekledim Ocak son Şubat ilk hafta diye tekster arkadaş hariç kimse Kale almadı, boğanın şifresi burada hâlâ, üste bir rakam var arada oraya gelip geri dönerse en dipten çarpı 10 ile satma şansınız olabilir, yalnız oraya geçerse 4 ay ekranı kapatın, boğa yaşadıktan sonra anca maliyetinize gelir
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Uusdt. d 460 gelirse dönüş emaresi aramaya başlarım düşüş devam ederse.5 550 ye kadar yolu var
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Ne olursa olsun şifre bunda gizli diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Uzun vade spotçular için 1 hafta daha düşüş olması daha iyi bence, haftaya da düşer inş, biraz ilginç ama, öle