Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0497 02:47:52
EUR 36.2113 02:47:52
USD 34.4810 02:47:52
ALTIN ONS $2718.0250 02:47:52

Grafiği gönderen: Pdr2008

Pdr2008 ()
Bitcoin

yanlışlıkla 50x açtım :))

Yorumlar (74)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

haaa alemsin

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

98.2e tepki gelebilir orda mali zarara bakmadan boşalsam mı ya kendim yazio kendim stop olamadım kar görmüşsün 10k da 800 sat işte

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

ters kolarasyon longlayalım mı seldacığım

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Kısada deyince düzelir dedim ama nasip yarın akşama kadar sürer bu düşüş 2 gun de çıkar ama düştüğü yere gelmez sanırım.

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Neye baktıysam o bakınca bende değişmiyor. 98.331üstü attı attı yoksa destek rakamlarım geçerli ytd... Ben vadeli kaldıraç yapan değilim üzerime gelme.

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

97.5 stop olurum dedim çıkacak işte

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

95.130 95.150 gibi bir gap mı var 4s grafikten baksana ablam bi

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Tepkiyi verdiğim 98**lere zaten yapmıştı ben yol göstermiştim @htcslk. açıkça zaten yazdım sinyali yaktı dedim neyin gazındaydın? Ben karışmam abla dün de zaten yazan değildim. Htcslkle seni kırmadım. Yorumu zaten yapmışım üstüne ne eklemeli istiyorsun ki. Kararlar kişilere ait..

1BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Asi valla bravo canım benim 97.3 kırıldığı an ben ilk yukarı tepkide çıkmalıydım 800 kardan kar gitti üstüne 800 zarar yazdı napsak bilemedim stop olsam mı biraz tepki verir mı bu uyuz btc mana 17.18 e düşecek sanki sattım 22 üstüne gidiyor diye 26 da satarım diye aldım tekrar 26 Altın dan dönmüş bakamadım bugün

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Nediyon lâ bana :) korkutma beni:)

Engzm için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Eeee işte şivey şivey... @htcslk , @vazqectimsenden , @Selda09 asi korkutmaz canım:) ne diyor videocuların)

1BeğenmedimŞikayet

Engzm ()

O 8 senin için de geçerli toprağım:)

0BeğenmedimŞikayet

Engzm ()

Her ihtimale karşı Alışa stop koy sen zarar etmeni istemem olası bir durumda:)

htcslk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Elimi tut korkuyom:))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ben uyumayıncamı kar yazacak:) allam buda iyiymiş:)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Onlar kim kız uyuma ya dur heyecan sardı kar yazıyor aaa hayret:)))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Demin bistte sana yazdım. 9480üstü ender kaldıkça long long long... :))) hedef 97**ler:) ama şartı o rakam... @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Nedim kurban olayım ne diyeyim şu saatte :) agrımaz başıma firik pilavımı katayım :) haydi cümleten geceniz güzel olsun tek kazanan sizler olun onlar olmasın...

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Endeks yorumu yapmadın ki cuma kapanış sonrasi

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Ası deme öyle ya

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Valla bu anlık kısalar gördüğüm yukardaki rakam üstü kalıcılık lazım gibi sankim:) rica ederim.. ben uyurum birazdan valla karda yağsa yağmurda bilmem inan:)

vazqectimsenden için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

vazqectimsenden ()

bizleri aydınlattıgın için teşekürler, kar bekliyorum yagmur yagıyor :) sanırım sabaha karsı yagıcak

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ben orda sana yorumumu yaptım

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

100k üstü mu alacaksın full çıktım diye demiyorsun da var ya:)) bu arada pazartesi yeşil mı sence devamı kırmızı mı ne dersin hisse var mi sende 9550 üstü yok gibi

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

İşine töbe karışmam:)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

97.500 altı stop o vakit gitti hayallerim:))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sattım ben sushi aldım sattım. Ben haftasonu anca buraya bakıyorum. Yoğunlıgumu diğer tarafta kullananım biliyosun. Arada al- sat hepsi bukadar burda

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Sende mal var mi yok mu spot çok alttan alıp tuttuklarin hariç belki tutmayıp sattın

1BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Amiinn canım benim seninde hayra ve güzelliklere cıksın yolun. Bende tesekkur ederim. Allah a emanet datlım

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Allahım doğruyu yaptırsın baksen odaklan... Destek zedeleme hoş olmaz yukarıdaki rakam üstü atamadıkça 98**ler yinede dikkatli ol.. Kalbini seveyim tşk ederim:)

htcslk için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum