Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 00:03:05
EUR 35.9598 00:03:05
USD 34.5191 00:03:05
ALTIN ONS $2717.4500 00:03:05

Grafiği gönderen: Pdr2008

Pdr2008 ()
Bitcoin

yanlışlıkla 50x açtım :))

Yorumlar (70)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

96.950 den dönecek gibi

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Başlamadı derken 99k ya mi gidiyor şu an

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Hata ettim keşke altini sana sorsaymisim ya:(

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Aklinda altin olsun canım. tl var ben ona sürekli birikim yapiyorumya ama tl bekliyor eskiden Gumus sterlin alirdim satıp komple coinlere yatirmistim battım 2021 2022:)şimdi çok az coinler korkuyorum

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bilsem alacağını etiketlerdim. Bistte gramına varana kadar yazmıştım aldığımda:) . Ancak 2740ons direnç geçemezsse yine alım verebilir. De sende zaten var Altın biraz döviz al koy kenara beni dinle oda para zarar etmezsin:)ytd. dimde adetten. :).. altın düşerse dolar ı altına parite edersin bişi olmaz.. Sen coincisin ama bunlarda olsun meleğe...

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Cansin ya ben altını kacirdimya korkudan barış olursa falan çok düşer dediler btc yükselişe geçince altin ons duser sandim almadım var para duruyor ama btc altcoinlere çok girmiyorum sepetimvar ama az az.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Arada sadece al- sat haftaiçi gündüz bakamıyorumki pek. Tutmalık aldığım kalmadı. dün bi sushi vardı onuda sattığımı yazdım. Yenidede bişey almadım. Sepet yapıyorum yı. ldız. Altın düşüşte almıştım, bist baya topladım, yarında biraz döviz alıcam nasipse sende tl çoksa uzuna döviz tavsiye ederim ytd..

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Sende neler var yokmu coin hiç alip satmiyorsun

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

İşine yaradıysa iyi bereketli olsun:)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

:)msji yazdim tlf bozmuş:)Btc msjini

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

İyiyim şükür evet ağırlık biste odaklandım bikaç aya sıra oraya gelecek çünkü... maji ne gıı:) neyi gördün?

1BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Vayy vaayy:)Nbr canım benim nasılsın btc sayfasına eskisi kadar uğramaz oldun sanki. Dun majini gördüm sayfada

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Baaarmaa kulağımın dibinde tabikide senin:)

Engzm için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Engzm ()

Kimin toprağı be :)

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

Başla ma di ki bitsin

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Sence düzeltme bitti mı dün fırtına vardı gece panik atak halen geçmedi takip edemedim 1 ay sonra bendeki 3 coin daha iyi yerlerde olabilir mı ellemesem mımana 30a mi 15 lere mi didecek sence

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bi Yaradan'dan, bide gözümün gördüğünden başka töbe korkmam, korkmadımda toprağım:) gözlük takıp görmüyorsam elbette o başka:)

Engzm için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Engzm ()

Kork toprağım kork 8 kere kork:)

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

stop paraını al 21 sonrası bakalım

Erzurum2516 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erzurum2516 ()

Gelir mi orası ne eyi olur

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Dün yap dediğimi yapmayıp abla bugün gelip ne olur bana sorma.. Dün dedim yapaydın. Hep bunu bisttede yapıyorsun:((. iki dakka giriyorum siteye valla neyse ya selametle grş.

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

He kısa dedim uzun vakit mi geçti ki.. Kısa zaman dilimi sizde nasıl acaba? 1gün dolmadı zatenki kısada 1haftaya müsade ederim ben mesela. sonuçta, haftalık, 4saatlık, veya günlük gösterge belirtmedim. Direk kısa yazdım evet. Eğer ki ortada soracak olursun cevap vereyim altta 93**ler ve 78binler üstü bu iki önemli yer kırılmadıkça sorun yok. Ama bunu yazmam bile çünkü uzuncuyum diyip çoğu kişi dakkada kısacı olur hani abla sengibi:) kar gider terse düşerim diye haklılık paylarınızda çok bişey diyemem... herkesin yatırım anlayışı başka kendiniz bilin bunu.

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

98.274,87 e çek stobu dursun 93438 gelirse %50 sat stop paranı al 21 sonrası bakalım

Erzurum2516 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Asim ters yapma luna 17 lerden mana 22 turbo 25 lerden elimde kaldı 98k ya tepki tekrar gelmeli ama devam eder mi 96 95 destek yapıp bunu sordum illa 93 mu gelecek

0BeğenmedimŞikayet

Erzurum2516 ()

Aynn bn devam ediyor

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

99420 den erzurumlu ile birlikte shortladık

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

haaa alemsin

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

98.2e tepki gelebilir orda mali zarara bakmadan boşalsam mı ya kendim yazio kendim stop olamadım kar görmüşsün 10k da 800 sat işte

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

ters kolarasyon longlayalım mı seldacığım

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Kısada deyince düzelir dedim ama nasip yarın akşama kadar sürer bu düşüş 2 gun de çıkar ama düştüğü yere gelmez sanırım.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum