Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0804 15:26:43
EUR 41.0241 15:26:43
USD 37.9445 15:26:43
ALTIN ONS $3122.7600 15:26:43

Grafiği gönderen: Pdr2008

yanlışlıkla 50x açtım :))

Yorumlar (92)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Canımm noldu mesajları gece okudum dısarda oldugu icin gün icinde okumadım aksamda btc short takıpteydım canım benim oncelikle tebrik ediyorum bana soyledıgın rakamlar oncü oldu baktım gıtmeyecek cıktım sonrada dedigin rakama kadar btc ye short actım reo güzel aldım miktar az olsada :))) senin rakamın olmasaydı bende btc yı bıraz salması sonrası satardım

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gürbüz_Sarıkaya ()

8 dolar fazla söylemişsin kardeşim 93430 dan döndü nokta atışı yapmaya çalışsa insan bu kadarını yapamaz tebrik ederim vallahi bravo

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Asiicim sen bu işi biliyorsun cancağızım tebrikler:)) wusdt iniyor çıkıyor yanına biraz btc longladım stoplu ve özellikle belirtiyorum az miktar :)) vadeli nin şakası olmuyo

1BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Senin adın bundan sonra ons bükücü:)helal masaallahin var dünden bugüne konuştuk.

3BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@Mavi_Gezegen19 bana btc soruldu alt coin değil... Şalgam istedilerde ayran vermemiştim:) @htcslk işine yaradıysa ancak sayfada işin ustaları var valla bakmam ben bişeye daha... @ntmen_× bereketli kazançlar cancagızım:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@YıldızBitco 2740tan yemişimi satışı buyur:)... 1günde hemde 100dolardan fazla ovarlekçü geldi hanımmm:))

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Sorma işte son nokta bu hepsi burda

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

seldacığım bunlar düzeltme değil düzeltme olduğunda anlarsın o dediğin 89900 aşağı kırar 78 e kadar gider orda zigzag yapar döndü döndü dönmezse 65 e kadar salar şu anda olan aylık salınımbu aylık salınım

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

89900 mü sizde son nokta düzeltme olursa

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sabah sabah bişe varmış gibi saydırdın. şimdi bu yorumu iyi oku bak orta vadeye ne demişim kısaya ne anlatmak istemişim mesala. Anlattığım anladığın kadar olmasın sabahtır yorıyosun az gene uzak dur bak negatiflik iyi verdin yine @Selda09

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Yazayım olduğu gibi etiketliyim

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

sinem hanım ekran resmi almıştır kesin orda genel düzeltme olursa nereleri ziyaret edeceği belli sana atsın onun harici kısada gitgeller olacakkısada şimdilik 93480 baz alıyorumaltına saRKMAZSA MEGA TH GELECEK mega ath boyuda yazılı onun harici 93480 Altın a sarkarsa 89900 e kadar ihlal olabilir o ihlalide restest kabul ederiz altı düzeltme başlar

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Şahmeran hocam bak bi yanlış ki görüyorum 72k

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Yaaa gözümün önünde ekran resmi saten alsatciyim aldım ve düştü şimdi yerine gelir

Erzurum2516 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erzurum2516 ()

Senin canın yiyim gardaş
Nerde bu gisekciler:))

0BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

evet... oyleyiz... dostum

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Helal olsun sana abim

6BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

btc geneli yazdım Ekran resmi alın dedim pazartesi den itibaren spotcular da stoplu olsun kısa dada 93438 baz alın dedim, daha ne diyeyim ben yatırım danışmanı miyim millet in

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

97.5 dan stop olmadım diye üzüldüm ama bugün 96.950 den oldum 98 gelir mı diye soruyorum laf sokmaya gelenler işine gelmeyince cevap vermiyor bilmedikleri için kaba gürültüye gidiyoruz bakalım bodozlama burası dip olabilir mo 95k dedim evet olabilir diyen olsa eklerdik orda tl de para vardı aslında ama işte 93k 87k deyince 98 değil de 78 gelirse diye eklemedim keşke ekleseymisim

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

btc çakılacak dediniz hani 98 den mı

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Ası btc döndü mü ne dersin

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Eee hani cevap yok nerden düşecek dedik 98 mı 96.950 mı geliyor dedim

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

96.950 den dönecek gibi

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Başlamadı derken 99k ya mi gidiyor şu an

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Hata ettim keşke altini sana sorsaymisim ya:(

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Aklinda altin olsun canım. tl var ben ona sürekli birikim yapiyorumya ama tl bekliyor eskiden Gumus sterlin alirdim satıp komple coinlere yatirmistim battım 2021 2022:)şimdi çok az coinler korkuyorum

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bilsem alacağını etiketlerdim. Bistte gramına varana kadar yazmıştım aldığımda:) . Ancak 2740ons direnç geçemezsse yine alım verebilir. De sende zaten var Altın biraz döviz al koy kenara beni dinle oda para zarar etmezsin:)ytd. dimde adetten. :).. altın düşerse dolar ı altına parite edersin bişi olmaz.. Sen coincisin ama bunlarda olsun meleğe...

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Cansin ya ben altını kacirdimya korkudan barış olursa falan çok düşer dediler btc yükselişe geçince altin ons duser sandim almadım var para duruyor ama btc altcoinlere çok girmiyorum sepetimvar ama az az.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Arada sadece al- sat haftaiçi gündüz bakamıyorumki pek. Tutmalık aldığım kalmadı. dün bi sushi vardı onuda sattığımı yazdım. Yenidede bişey almadım. Sepet yapıyorum yı. ldız. Altın düşüşte almıştım, bist baya topladım, yarında biraz döviz alıcam nasipse sende tl çoksa uzuna döviz tavsiye ederim ytd..

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Sende neler var yokmu coin hiç alip satmiyorsun

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum