Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0422 12:31:51
EUR 36.6415 12:31:51
USD 35.1972 12:31:51
ALTIN ONS $2624.7350 12:31:51

Grafiği gönderen: Asiii__

Günlükte ki dirence çarpmış.turkuaz renkteki 50.41buranın destek olması ile 56**lere ancak güç almak için altta 46.41ve 45.90yinede aklında olsun toprağım... Ytd.

Yorumlar (63)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Geçmiş olsun ortim, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah tez zamanda

Evtt ekleme ile yola devam, abanacağımız günü bekliyoruz :))

Biribip için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Karsan alttan alımları sattım. 13.20asarsa ancak yoksa 11**ler ytd..

bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Allahım sorunuzu kolay etsin. :((allah şifa nasip etsin yinede valla artık korkarak yaşayanız allah emin kılsın ne diyelim. Hamdolsun iyiyim şükür.

1BeğenmedimŞikayet

Biribip ()

Sağol şekerciğim tedavi şansı olmayan bir hastalıkla uğrasıyoruz intahan dünyası sen nasılsın nasıl gidiyor

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Cancağızım sarışekerim nerelerdesin sen nerelerde hayırsız. Geçmiş olsun

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Günaydın hoşgeldiniz erabey nasılsınız:)

Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sen bi baksan bildirimine geç kalıyorsun. Amin hayırlı cumalar...

1BeğenmedimŞikayet

Biribip ()

İsmi lazım değil bir hastalık var başımızda onunla upraşıyoruz ben iyiyim çok sükür ortim portföylere ekleme yaparak aynen devam :))

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Ooo kimleri görüyorum. İyi gidiyor bi yaramazlık yok şükür.
Sen nasılsın, epeğdir gözükmedin

1BeğenmedimŞikayet

Biribip ()

Kanka naber yaa nasıl gidiyor işler güjlerrr :))

1BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Yok devrem karar tamamen senin. Zaten geçen sefer de ricada bulunmamıştım sadece onun dediğini söylemiştim sana. Gerçekten haklısın benim bile okurken beynim yanıyor. Günaydın , hayırlı cumalar bu arada...

0BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Geçmiş olsun :))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Karar senin devrem rakamlar elinde. Ancak bi ricam var bu ablanın engeli için daha kimse benden rica da bulunmasın gerçekten olan aklım beynim yandı.. İşi rast gitsin ama benden uzakta...

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Bugün de çarptı oraya ,15 maliyetim var bakalım süründürürse satarım çok durmam...

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

İnan artık 15.26destek olmadan yoracak.. @Bolu_İstanbul .. Kaç kez kaç gün çarpışı oldu bunun 14.20altta nahlet oldu bu.. Destek olmadan zor devrem sabrı olana ancak al- sat bu bandda yapanada makul oldu gerçek bu. 15.26kapanışlar en az iki gün lazım:(. kalsınki 17**leri görelim yoksa uğraş dur işte

1BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Senin nokta atışı rakamlarına bayılıyorum devrem. Hadi bir de reedere destek at... ))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Enerci bende var oyüzden bunu almadım. Sabah bloke vardı gelen lotlarda yeoda eski alımı satışa izin verdi banka. Bide kontr sat al yaptım biraz var. Bi sektörden çok almamak için almıyorum. Ama grafiğim çalıştı dirençte mallanılmazdı destekler stoplu deneyen olursa diye paylaştım:)

1BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

@Asiii__ 50 den satmıştım devrem sen alırsan ben de alırım burdan... ))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Gesancılar @bluemonth.. 46**ler yanmış destekleri takip 50.41 öte diyememiş işte.. düşünen kendi bilir artık.. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bereketini gör ancak potansiyeli iyi oyalanıyor sankim. 47.60üstü olumlu illa zaman gelir kırar o direnci ytd...

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Ohoo sabah 50 den postaladım ben..)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@bluemonth gesan yinemi dediğim rakam)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Evet "gesan" 50.41destek yaptığında anca güzelleşir ve 56yakar altı oyalar sadece @Bozreiss_ grafik çalışıyor..

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Estg. :). Pazartesi ola hayr ola artık.. Nasipten ötesi "kader". Nedemiş Asiii kaderimse çekerim çekemezssem çeker giderim:). Kamyon yazısı demann ha:) @Denge27 iyi akşamlar...

1BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Haklısın doktor annesi sözü dinlenmezse böyle olur..)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Geçmiş olsun:) yandırdın kalbimi amannn :)) de gitsin dirence sabah tosladığını zaten yazdım...

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Ahh ahh alektrik çarptı bugün beni... ))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@bluemonth "gesan" Sormuşsun bana sabah neysem akşam o. :)

0BeğenmedimŞikayet

Bozreiss_ ()

23 ve üzeri kapanışlar gelmedikçe ara dirençleri gecmesi zor olacak sonraki etapta 26 denemesi gelecektir
özetle 23 üzeri kapanış gelmedikçe çekilmesi muhtemel olacaktır düşüş için 20 ve 18 bölgeleri destek konumunda olacak

06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

06pecenekli ()

Kront hareketlerini yorumlar misin
Ustat

Bozreiss_ için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum