Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0422 06:55:50
EUR 36.6415 06:55:50
USD 35.1972 06:55:50
ALTIN ONS $2624.7350 06:55:50

Grafiği gönderen: Asiii__

Günlükte ki dirence çarpmış.turkuaz renkteki 50.41buranın destek olması ile 56**lere ancak güç almak için altta 46.41ve 45.90yinede aklında olsun toprağım... Ytd.

Yorumlar (63)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

49.93 kalıcılıkla 4saatlikte 53**ler..
Altta 45.52üstü canı ister yrd..

Bozreiss_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozreiss_ ()

yeni direnci kaç

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Al fırsatı tanıdı... Direnç yine bakarız

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Zaten başka platformda var fazla olamam burda. H, astam var valla bakma pekte hoş değil hali kaç gündür dolanıyorum. Umarım iyileşir.. :(

bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozreiss_ ()

48 Altın daki kapanışıyla gitmesi beni şaşırtmadı düşüş zamanı takip edemedim

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bereketli olsun şükür yanıltmadı buda... Sevindim çocuklara harçlık güle güle harcayın. Dirençler belli benim yolum uzun bunla al- sat lâ tutucam bunu...

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Milleti silkeleme toprağım orda bakma sen. İşte bilmeyen orda satıyor bakma sonra ee bak çıktı diyor. Halbuki destekte mal satılmaz bilirsin işte satılacaksa hani bile tepki de olmalı o işlem.

1BeğenmedimŞikayet

Bozreiss_ ()

güzel toparladı bizim içinde iyi bir ders oldu biraz daha zorlansa 45 Altın a gidiyordu

1BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Çok geçmiş olsun ciddi bir şey yoktur umarım. Sen boşver bizi işlerini hallet...

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

H. as. t. ne, deyim valla çekmiyo g, rafikler zor açıyorum öğle arasına kaldık.. Öyle inceleme alanım yok hani. Eve geçince gene bakarımda. Sen aldıysan boşa almamışındır ki... ) @Asiii__

1BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

@Asiii__ Bu arada tpraş için çok teşekkürler devrem...

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Senin aldıklarına tahta sığ diye girmedim, yüklü alırsam götürmez tahtacı..)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Aşkolsun sen bilmeyeceksin de ben mi bileceğim... ) Aldığım yer destek sanırım ne dersin? ... Biliyorum aldıklarını...

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ne bilim ben aldığına göre var zaaarrr bildiğin:) bereketli olsun ben 2tane başkasını aldım bılıyon:)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

Bereketli olsun devrem. Ekgyo aldım 13.30 dan iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum..)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Veee son olarak "gesan" Şükür yanıltmadı 45**lerden desteği gücü alıp denemede... @Bozreiss_ , @bluemonth

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sen bi uzuna mndrs takibe al... Ayrıca bucimi bi @16paramıknatısı beğendi :) 6.30dan 7.60değdi daha dur bakalım:) 8**lere ona sözüm var:) size beğendiremedim :)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Cemali 3.15alaydın etli ekmek paran çıkardı aha:) hem bugün sana bi hisse verdim zaman görelim bakalım:)

0BeğenmedimŞikayet

bluemonth ()

İhlas gibi kağıt bulmadın bize bir ayda zengin olmuştuk... )))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@Ibzt bi destek yazdım illa yoklayacak işte sanki:) @bluemonth dirençler geçilemeyimce destek yoklamak moda :)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Zemheriye girdi şu sıra çoğu kişi:(( Rabbim şifa nasip etsin. Dua edelim inşallah. Allah tüm hastalarımıza şafii adıyla şifa nasip etsin.. Önce saglık.

isobeyyy için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

isobeyyy ()

Hiç birşey yapmadım sağlıkla uğraşıyorum bu gafra böyle bitsin bakalım. ben altını fiziki alacağım bi iyileşirsem inşallah

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Rica ederim. Destek kırılmadıkça pozitif zamanla ama ytd

Ibzt için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ibzt ()

Elimde var canım baya eskilerden teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Alışverişe çıktım kasım indirimleri:) akşam inş anca bakarım buraya

Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Aleyküm selam sen neyaptın biraz benjo alıcam bilgine, ayrıca tl varsa uzuna obams bakabilirsin ytd. TL'de kalma Altın almadıysan dolar al düşüşte dolarla atında alabilirsin. Yeni yıldan sonra bistte ve bazı şeyler ozaman konuşuruz inş

isobeyyy için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Asels elindeki var yenimi alacaksın taşıyanmı? ).. 72**lerde direnç bölgesi destek olursa gidişi olup altta sarkacağı 67.42desteği kırılmadıkça olumlu bu destek stoplu yukarı takibi yapılabilir ytd...

Ibzt için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

isobeyyy ()

Selamlar. Çok bile dayandınız asi hanım. Altın gümüş borsa hepsinde aynı. kimler kimler yardımcı olmaya çalıştı hepsini canından bezdirdi

1BeğenmedimŞikayet

Ibzt ()

ASELSAN hakkında bi yorum yapabilirmisin canım

1BeğenmedimŞikayet

Eragon_ ()

Hoşbuldum asi hanım, iyiyim.
Sizler nassınız ne var ne yok

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum