Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Hangisi happy mi:))
_elvabd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Sadece rastgele denedim kendimde inana madim
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()100x ve binance hakikaten milyonda bir olacak ihtimal dedim ya bazen şans ama araştırmacıda olacan bende borsaların bildirimleri açık listeleme olursa dalarım bişiler koparır çıkarım
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Hippo dalış serbest aman henüz dalmadım deneyelim mi
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Yazı bani atmışlar yazın açsınlar da
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()sıra layds mı hacı
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben sabırsızlıktan ekran onunde devamlı olmaktan ve lunca rosaya ınanmaktan bogayı beklemekten baska care bırkmadı aslında benım nakıt akısı gunluk
1BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Ahaaa hangisi happy mi:)
_elvabd için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Hippo long uyar mı roket mesela sallamasyon hipotezinde
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Ahaa klas 0.094 den pnut 100x longladim sabahı binans geldi şans:))
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Dostum araştırmacı olmak lazım tabi birazda şans Allah yürü ya kulum demesi lazım
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()O bize denk gelmez.
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()kaspa gıbı sıfırdan bı coın bulamamız lazım mudr bızımde kısa alsat marjın stres yapıyor
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Valla düşdüğüğümüz duruma bak bizde mal alınca makstan kurtulabilirsek çekirdek parası kazanabilmek için mücadele ediyoruz:)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bir kaç alt coin alımı yapacam ocak ayında trump devir teslimine yakın alt rallisi başlar diye düşünüyorum sonbara dogru ufaktan yine shortlarım ben bırakamam tamamen kriptoyu
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()1 m yi bulunca hiç arkana bakma emekli ol kriptodan 2200 de bende ful bqx vardı 6 ay tutsam 3m yapıyordu 700 x felan yaptı Nasib bu işler.
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ınana yazsın bazı kısılerle polımıge gırıp kafa takma bosver bı coıne ınanmısın beklemıssın kazanmıssın ve kendını gelıstırıp marjın de yapıyomn kıme ne para senın bız sabırsızlıktan kaybettık gecen fısekcı bı coın dedı beklemedık uzaya gıttı mısal
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Eyvallah kardeşim saolasın
1BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Bencede atma nazar değer boşver biz inanıyoruz sana
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Hee tamam:)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Ben pnl atmayı sevmem aslında ama yalan söylüyorsun falan diyenler olunca hodri meydan ddm
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()maırwec varya
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Mair kimki
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()3 tane sıfır vardı önünde seldaya falan çok ddm bu coini al diye mexcden alım yapmam falan dedi orda hesabım yok demişti tl olarak 10 kuruş falandı şuan 5 tlnin üzerinde kabaca 50x var tabi ben vadelidende destekledim 100xi çoktan geçmiştir bendeki kazancı
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()aslında kaspacı oyel pnl atmıyodu maır gaza gettı gecen ovunme olmazdı maır bozdu
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Fiyat kaçtı ilk aldığında sayfada çok yazdın hiç başka alan da olmadı
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Aynen dostum trde ilk alanlardanım bir ev bir araba ve bankada güzel kazanç getiren meblag sahibi yaptı, kriptoda rahat hateket etmemi sagladı seviyorum kaspayı
1BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Kaspa senin için Altın yumurtlayan tavuk gibi Allah bereket versin.
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Spottakilere dokunmam vadelide ana paramı çekip spota takviye yaptım kaspayı tamamen satmam hiç bir zaman çünkü gelecegi olan bir coin
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Aynen öyle kazanınca adama bi güç kuvvet geliyor tamamen kazançlar psikolojik.