Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Kanca06 ()82 göremeden sattık hocam bugün :( 77 de kar cebe yakışır dedik inerse geri alırız:)
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sağol mudurum
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bereketli olur inş müdüre hanım
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Mudurum 2 harfli coinden aldım bugün
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()eterı longlamıs gecen habıre dusuyor nerı gırse gum belını dogrultamıyor o coın
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kopartır inş birşeyler patron
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()zararı yarıya geldı
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Çaylak hadi gözün aydın 82 de gördün gelsin sıradaki
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Benim bi beklentim kalmadı maliyete gelmesine adına eth ile zararı çıkarmaya çalışayım dedim ama o da düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sürmez o kadar zannımca lakin düzeltmeden sonraki tepkileri ne olur ona bakmak lazım eğer tepkisi hacim olarak dolgun oluşursa hızlanır müdür
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()1,25 kaç ay sonra olur hocam 6-7 ay mı liq olabilirim o zamana kadar
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Batakhane cunki nakit hesabımda az tumaya dikkat ediyorum cunki şeytan durtuyor
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Tabiki burada kasanın rölüde çok önemli kasa eğerki sıfırlanmamış veya yatırım miktarı kadarıda kenarda duruyorsa müdahale sanşı oluşuyor lakin fuul işlem yapılmışsa sen ona o sana bakar malesef
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sabır ederse mükafatını alıcaktır lakin piyasa bu patron bazen en umulmadık yerden bir gelişme yaşanıyor herşey ters düz oluyor buna cözüm yok çözümü temkinli stoplu ilerlemektir ancak
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Tabiki öylede herkes bildiği işi yapmalı bence ben alsatciyim yan dalı marjin ama alsatta iyiyim Lsata devam cunki sonucu biliyorum enkotu öteki cepten ilave ediyorum yine zarar etmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()arb yı caylak cok oldu longluyalı 3 fuze olayı gecırdı lıg olmadı sabır etcek
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Çıkar inş eğer globalde büyük bir dalgalanma olmadığı taktirde müdüre hanım biz ne kadar çıkmıyor veya düşmüyor dersek diyelim hepsinin ayrı ayrı işleyisi var onu tamamlamadan ne çıkar nede düşer
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Marjin de bilgi şart
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Mudurum bunalım dan yapmış inanmış yüksekten almis insallah cikar