Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0275 00:45:40
EUR 36.3137 00:45:40
USD 35.3161 00:45:40
ALTIN ONS $2658.3900 00:45:40

Konu: Yazdıklarım Saptırılıp İftira Atıldığı İçin Not

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Saat 12: 58 23.10.2024
Bu yorumla ilgilidir:
Daha aşağı düşünüyorum ama bu terste kalmayı göze alınarak alınacak kademe harici % 5 yanılabilirim. Şu an saat 05 :02 23.10.2024
Ons 34,500
https://altin.in/bildirim

Saat 15 : 52 23.10.2024

Yorumlar (74)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

yukarı tepki durumunda 33,76 üzeri dirençlere takıldıkça çıkış gri alan da kademeli giriş yeri olarak görünüyor. Dip ve tepe değiştikçe değerler değişir. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ve daha da asagısini gordu

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Altta marj varken yazdigim degerler su an 1.0878 den geri alabiliyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

BEREKETİYLE ()

Gümüş 34.45 geçemedi o yüzden 36 ya gidemiz mi

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

İki ayrı hesabım var bir hesabımda tüm alttan topladığım parçalar karda. Bu kısımın hepsini çıkıp bedava gümüş mü alayım yoksa parçalı çıkış mı yapayım.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Reşat bey ilk parça çıkışım için dirençleri mi beklemeliyim. Marj düzeldi.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Hic bir fikrim yok platine hic bakmadım

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Reşat hocam platin buralarda takıldı, sanki gumus biraz düşse platin tepe taklak olacak gibi, platin biraz kar yazmışken çıksam mı... ne dersin.

0BeğenmedimŞikayet

BEREKETİYLE ()

34.45 geçemediğinden 36 gitmezmi peki

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Daha once defalarca gri alana girdi ve her seferinde de alt yorum olarak hatirlattım sayfamda hepsi var

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Rasyo manipulasyon aracı

BEREKETİYLE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BEREKETİYLE ()

Üstadim rasyo neden artıyor gümüşün şuanda 35 onslarda olmasi gerekmez mi

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Buluta defalarca girdi demissiniz de ondan dedim 32.3 33.5 ons arası da alım yeri deseniz bilmeyen alırdı bir parça 38.5 tl de görmüş şimdi 38.300 deyip ikili tepe yapıp bir düzeltme daha yapmayacağının yaratışı var mi

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Evet orayı daha gormedi 33 e yakın bir yerden dondü.

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Ons 32.63 altı gri alan değil mi yakındaki düzeltmede görmedi burayı henüz

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Rica ederim kardeşim kazanciniz bereketli olsun tecrübmi yansitmaya çalısiyorum. Siz de iyiki varsinız.

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Bilginiz emeğiniz ve cesaretlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Size bol kazançlar dilerim. Yolunuza taş değmesin teşekkürler.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardesim normal marj oldugunda kuru da paylastim siz ful cikmaktan bahsettiniz ben bir parca cikip devaminda kademeli olarak goris paylastim. Burdan ileri gitmez dersiniz gider buradan asagisi yok dersiniz iner onceki paylasimlarimi ve grafiklerimi inceleyin isterseniz. Son verdigim ornekte bu sene 25 dolar i gormesi zor diyerek ful cikan gibi zarara ugrayabilirsiniz diye de eklemistim

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Çok marj var Reşat bey buradan çıkış beni kurtarır mı? Normal marj olsa harika olacaktı. Aldıktan sonra hiç çıkış yapmadım. Yarın marj durumuna kadar sabretsem mi sizce?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Aliş 1.1150 satış 1.0926 ful islem yapan hep zarar ediyor

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

ve denedi çıkış fırsatları veriyor

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Destekler solda dirençler sağda 33,509 üzeri dirençler takip edilerek kademeli çıkış yapılabilir.
Gri alana girmesi halinde soldaki destekler takip edilerek kademeli alım yapılabilir.
@Selda09
Şu an parite makası 1,07025 1,0748
Ben öyle tatillerde makasa rağmen çok işlem yaptım safada da paylaştım anormal düşüşler dolar TL de yükseliş v.s

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Yukarı atak halinde gümüşu alirken kullandigin dolar ı gericalırsan bedava gumüs biriktirirsin

_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Abi etiketin tam olmamış o önceki nick geri açamıyorum bunu etiket yaparsın yorumlar arasında gördümde cevap yazdım yukarıya ataklar olacaktır abi ama rasyo bence üstte yer biraz daha belki bir gerileme sonra tekrar üste şeklindede olabilir 4s grafiği rsi dipten dönüşte bence orası bir düzeltme yerse o ara gümüş biraz üste atabilir sonrası bence devam üste doğru yani yön üste doğru gerileme rasyoda düzeltme sayarım ben şahsen çıkış olursa gümüşte elde parça var onu çıkarım sorun değil işlemler bende parçalı bir parça 33.95 ten çıktım geçen hafta bu haftada nasip olursa al sat yaparız inşallah nasipte olan neyse bizi bulur zaten bakalım

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Evet kardeşim son strateji oyle geri cekilme olursa aralıklı aşaği dogru artan oranlarda eklenir ilk stratejiye donüş yapılır su an ukaridan maliyetlenenler icin üçuncu tur. @_Gümüşçü_ bakalım yukarı tekrar deneme yapacak mı

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Anladığım kadarıyla hep bedava gümüş biriktirip dolar ımı geri alıyorum doğru anladım değil mi? Kar gördükçe aşama aşama çıkıyorum alttan aldığımıda tekrar çıktığımda yine bedava olan gümüşü bırakıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Reşat abi - sin düzeltildi bilgin olsun.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Gümüş ons 34,05 üzerini tekrar dener mi emin değilim zayıfta olsa yukarılara tepki verme ihtimali hala var. Bu işin kuralı doğru tahmin yaptığımızda değil yanıldığımızda çok kazanmak olmalı. Elinizde az varsa açılışla birlikte isterseniz bir parça çıkın ( o parçayı alırken kullandığınız dolar ı alın bedava gümüşü bırakın ) yukarı devamı halinde ikinci parçayı çıkarsınız aşağı dönüp geri girerseniz tekrar yukarı tepki de mesela bu sefer iki parça. ( Kaç dolar kullandıysanız geri alıp bedava gümüşü bırakırsınız ) Böyle düşünüyorum yatırım tavsiyesi değil. Piyasa açılmadan bir şey söylemek zor ama zaten elinizde az varsa... Hemen kazanmayı hedefler acele ederseniz bu sene 25 doları görmesi zor diyen arkadaş gibi büyük kayba uğrayabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değil şahsi kanaatim böyle.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Pazartesi sabah açılışta marj düzelince 33.93 civarı gelirse karda olan 4 kısım parçam var onların hepsini çıkıp tek bir parça mı bırakayım. Pazartesi öğlene kadar banka açık salı da tatil çünkü.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Teşekkür ederim emeklerinize sağlık. Ful girmedim düştükçe ekledim. Sadece ilk yüzde beşlik terste idi. Diğer parçalar karda idi nereden çıkayım çıkmalımıyım derken kaçırdım. Moralim biraz ona bozuldu ancak hala karda olan parçam var. 1.07061 1.07292 1.07749 dan eklediklerimi 1.089.. civarı çıkabiliyordum mesela ve ne yapacağımı bilemedim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum