Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0818 11:01:54
EUR 41.1305 11:01:54
USD 37.9941 11:01:54
ALTIN ONS $3085.3300 11:01:54

Konu: Yazdıklarım Saptırılıp İftira Atıldığı İçin Not

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Saat 12: 58 23.10.2024
Bu yorumla ilgilidir:
Daha aşağı düşünüyorum ama bu terste kalmayı göze alınarak alınacak kademe harici % 5 yanılabilirim. Şu an saat 05 :02 23.10.2024
Ons 34,500
https://altin.in/bildirim

Saat 15 : 52 23.10.2024

Yorumlar (74)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

% 100 isabetle yorumlar yaptım en fazla dikkatimi çeken ise ben kritik zamanlarda mühim uyarilar yaptigimda hep yazdiklarim okunup anlasilmasin diye buyuk caba harcandi. Bozacilar şıracilar kem kümculer engelciler goreve devam ediyorlar

husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu 3. alt yorum

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Ben size ve iyi niyetinize şahidim. Bu konuda bir kaygım yok. Siz ve sizin gibi bir kaç arkadaş hakkında da kim ne derse desin umurumda değil. Ciddi manada da yanilabilirsiniz ki bunun örneğini yaşadığımız site sakinleri de oldu. Bunu kasıtlı yapmamak önemli olan. Ve bir de yanıldığını bilip ona göre davranmak, hiç bir şey olmamış gibi yapmamak. Benim biraz da handikapım ilkokul bire başlayan bir evladım var. Ödevi dersi okul süreci vs şu an yeteri kadar sayfaı ve yazdıklarınızı takip edemiyorum. Girip okuduğumda da dalga başlamış bitmiş çoğu fırsatı kaçırmış oluyorum. Aslında fehmedip bu süreci nakitte gecirseydim günlük al sattan uzak olsaydım yakalanmazdim. Ama bir iki al sat hareketini yakalayınca sonuncuyu da yakalarım sandım. Ama olmadı. Ama dediğim gibi elimdeki kadar daha alacak durum var ve sürecim de kısa değil. Bekleyebilirim. Beklerken de inşaAllah bir kaç hareketle zararı kısa sürede egale edebiliriz.

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Evet bugün baslıcam alıma beklıyorumk

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim zaten yazıyorum ne görürsem Merhaba 34,93 şu an biraz daha gerilesin parçalı başlayın isterseniz ilk parça % 5 sonra beklersiniz durumda netlik yok. Ytd.

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Mrb bn alım yapıcam ama 34 tl 34 50 fıyatlatı uygun mu buralardan alıyımmı yoksa suankı fıyatttan mı baya bekledım bılıorsunz

1BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Hayırlısı olsun inşallah abi düşüş belliydi tepede ben bir tek bunu biliyorum diyeceğimizide tepede dedik bizde aralarda al satlar yapmaya çalıştık tepkilerde baya işe yaradı ama son 2 hareket beklentim dışında gelişti başta iyiydi dün ama düşüş erken geldi 33 üzerine beklediğim hareketi yaparak düşmedi bende düşüş oradan sonraydı onu kaçırdık maalesef yapacak bir şey yok takibe ve uygun yerlerden al sata devam

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim hep çoğunu muhafaza diyen ben bir kere yukarı devam ederse % 50 çıkarım dedim sert geri çekildi en sonda önce 32,87 geçildiğinde direnç takibi ile ful dolar a geçiş yazdım yakın zaman önce sayfa zararlısı iftiracı bin bir türlü yalan dolanla beni diline doladı. Sonrasında hem olar hem gümüş artırarak devam stratejisini savundum dip ve tepe yükseldi en son yukarı devam ederse % 80 çıkarım yazdım bedava gümüş biriktirmek yatırılan dolarları geri almak bence mantıklı diye çok net yazdım. Şİmdi yeni strateji belirliyeceğiz inşaallah.

@husniyealtun bu seviyenin altında % 10 luk parçalı alım yapılarak toplam oran % 25 e tamamlanabilir diye düşünüyorum aşağı devamı halinde tekrar bakar % 15 daha eklersen % 40 olur çıkış fırsatı verdiğnde de kademeli % 50 çık geri dönüşte de oran artırarak devam edilebilir diye düşünüyorum.
@Kaz_Dağları verdiğiniz destekler için teşekkür ederim yorumlarınız sayfaya düştüğünü 3 like hakkımı kullanarak gösterdim.

_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Abi tepeden itibaren bizimle birlikte düşüş beklentini yazdın 34.86 dan beri yazıyoruz o ara 38 40 dediler dalan daldı orada ama terse düştüler oraya çıkması zor dedik 35 tobo hedefi 36.39 kanalın tepesi olarak çok uzun zamandır takipte olduğum yerdi orası geldi ve satış yedi bence tobo hedefine ulaştı sağlam bir satış yedi ama bu düşüş dalgasından sonra bir çıkış dalgası daha gelecektir ben öyle düşünüyorum ne zaman nereden bakacağız beklentileri yazdık gerisini zaman gösterecek bize inşallah emeklerine sağlık bu arada tepede çok uyardın ben şahidim bende uyardım çok iyiki tepede almadık 34.86 nere 31 nere

0BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Yorumlar düşmediginde teknik yorumlarına Luke verip çıkiyorum.

Sayın @admin e buradan bir kez daha sesleniyorum. Sayfaya uzun süredir yorumlarım düşmüyor. Bunun bir açıklaması olmalı. ?
(Şimdi neden düşüyor? .)

1BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Sen bize iki senedir çok emek verip mihmandarlık ettin.. Unutmak zor.
Şu sayfada teknik yorum ve analiz yapan usta, beş parmağın beşi kadar yok. Çoğu çekilip gitti.
Varolasın güzel insan.

1BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Palmiye bildiği makası kullansın, her türlü hazırız.
Bu yüzden Altın ve Gümüş sermayesinin ağırlığını fiziki olarak tutuyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Pusuda beklemek sabır ister..
Takipteyiz Usta.

0BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Nasipten öte köy yok Reşat bey. Bekleyeceğiz. İlk alımımda da 2 seneden fazla oldu akabinde yüzde 10a yakın düşüş yaşamıştım da 6 ayı bulmuştu toparlanması. Elhamdülillah şu an ortalama düşürecek durumumda var. Sizden ricam ons bazında bana alım yapabileceğim alt seviyeyi yazmanız. Ne yazık ki grafik okuyamıyorum. Küçük günlük iki günlük al satlarla veya dibe yakın seviyelerde alımla en azından zararsız çıkmaya döndü şu an amacım. İnşaAllah başarabilirim.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@husniyealtun alt yorumda gümüş ons 33,691 ken grafik 32 dolar ın altını gösteriyor yazmışım 31,437 ye kadar gerilemiş.. Makası iyice açtılar mesai saati olduğu halde fırsat vermiyorlar demek ki daha aşağıdan gümüş hediye edecekler. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@REŞAT12 bey tersini yapmadım ben söylediklerinizin. Zarara düşme göz önüne alınarak %5 girilebilir dediğiniz noktada alım yaptım ilk 130.000 usd karşılığında 8.000 usd lik. Gece 5 te yazmışsınız ve not dusmustunuz. Ondan sonra salmaya başlayınca da ara kademelerde birer parça 10 kg 10 kg olarak eşim eklemiş. Ortalaması 1.074lerde eşiminde. Elimizde 60.000 usd daha var alım yapabileceğimiz onunla ortalama düşürme noktaları buralar mi değil mi daha salar mi onu merak ettim. Siz beni bir başkasıyla karıştırıyor olabilir misiniz? Ben yolunuzu çözmeye çalışıyorum. Yazmıştım ya size de. Bir de ufak oğlum var 6 yas okulu dersi vs her an girip detaylı okuyamıyorum. Buraya da yanlış anlaşılır millet abuk subuk konuşur diye yazıyorum. Sizi asla sorumlu tutmuyorum kararlarimdan ben mesûlüm. Ama ne olur bana dediğimin tersini hep yapıyorsunuz demeyin. Çünkü daha kavrayamadim ki yazdıklarınızı çözüp yol alayım. Almaya çalışıyorum. Derseniz ki ben yol aldiramam bir daha sormayayim rahatsızlık verdi isem.

https://altin.in/bildirim
@husniyealtun alt yorumdaki grafiği 31 Ekim 2024 saat 15 33 te paylaşmışım gri alanı kademeli, giriş yeri olarak paylaşmışım o anda ons 33,579 benim kademeli alım yeri olarak işaretlediğim alan 32,63707 aşağısı siz ortalama olarak 1,074 leri yazmışsınız.
Bense sürekli yukarıdan maliyetlenmek hata olur yazdım sayfama girip incelerseniz yazdıklarım çok net sürekli bedava gümüş biriktirmek yönünde paylaşım yaptım.

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Düştükçe aldım yorumunuz için teşekkürler. Emeklerinize sağlık. Bol kazançlar dilerim.

1BeğenmedimŞikayet

_gümüşçü1_ ()

Emeğine sağlık abi

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Makası açtılar pazartesi bakalım.
@İda grafiği yenilemedim ama gri alana girdi. kademeleri aşağı doğru artan oranlarda aralıklı gireseniz ve çıkış fırsatlarını da değerlendirirseniz problem olmaz diye düşünüyorum. Ben henüz işlem yapmadım.
Gümüş için Reşat 12 yorumu (7 gün önce) Cevap yaz
Konu: Yazdıklarım Saptırılıp İftira Atıldığı İçin Not
Buradan yukarı dönüş yapabilirse çıkış aralığı 34,40 35,20 ben buradan yukarı dönemeyeceğini düşünüyorum biraz daha takip etmemiz lazım grafik şu an 32 dolar ın altını gösteriyor. Belki gecikebilir yukerı iğneler atabilir ancak daha aşağıdan alım fırsatı verir kanaatindeyim.
Ytd.
https://altin.in/resat12/3
Yukarı iğneler attı ve çıkış için 34,58 34,80 e kadar fırsatlar verdi.

09715 ten gümüşü geri alırken kullandığım doları 1,08664 ten geri almıştım Pazartesi geri çekilme devam ederse çok aşağıyı beklemeden tedbir olarak üzerine sinek in hediye ettiği dolarlardan da bir miktar ekleyerek gram artırarak parça gümüş alacağım inşaallah. Yukarı hareket olması durumunda ise işlem yapmam beklerim. İnşaallah.

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Derin yanlış anlama lütfen bana sorma olir mu çünkü sana dün de bugün de risk alacak olan alsin ons takip et 32.50 eski direnç destek yapabilir dedik tl bazında bankada 36 lira bir tik altı da geldi 36 da emir vardı iptal ettim almak isteyen alsin yazdım tl olarak dokunacagi yere kadar yazdım daha gelmeden ben ne diyeyim ki. sana daha lütfen bana sorma

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Hayr bn dırenc falan anlamıyorum almak icin 34 35 tl yı bekleıdm bugün vetıler varmıs alım fırsatı verebılır dedıler ful alıcaktm ama cıkıs oldu buralar bana rıkslş suam bı tık

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Derin sen dalga mı geçiyorsun dün 32.50 eski direnç şimdi destek olabilir risk almak isteyen alabilir dedim mı dedim ben almadım onu da yazdım ama almak isteyen alabilir al sat denilmez bu süreçte dedik neden hep bunu yapıyorsun kuzum

1BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Bn bugün almak ısteıyorım artık alım verırmı sızve uygun mu

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Reşat bey bu grafiğiniz hala güncel mi? Gri alan aşağısı işaretli değil. 32.60 dan aldım en son. Rica etsem yorumlayabilir misiniz?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

ve utanmadan hala yazabiliyorlar

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Konu basliklariyla onları desifre ettim engelcileri de isimleriyle belirttim ve dikkatli olunmasi icin hep uyardim uzerime düseni cok sukür yaptim

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Ben artık manipülecileri okumuyorum. Meyve veren ağaç taşlanır.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Emeklerinize sağlık ekleme yaptım.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum aynı kisiler farklı isimlerle manipule ediyorlar dikkat

1BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Nihayet düştü yorumunuz sayfaya

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum