Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum konu ve konu başlığı
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()@REŞAT12
Usta hayırlı sabahlar
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Trail kemdi kanalına da yayın yasağı getirdi. Alım da acele etmeden kademeli girmek en iyisi gibi. Yolları ambulans kaynıyor kasa ve masadan ses yok.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sert hareketler başladı bakalım destekçisi kasa masanın acziyeti ne zaman iyice netleşecek. İşlemde acele etmemekte veful işlemden kaçınmakta fayda görünüyor. 30,91 e kadar temas sağlanmış. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Amin ecmain olacaktı
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Amin amin amin yardımını esirgeme ya Rabbim. Akın ecmain
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()45 dakikalık grafikte görünüm bu şekilde al hat henüz oluşmadı değişik zaman dilimllerinde tekrar paylaşacağım inşaallah
Bu da dakikalık grafik. Alt ve üst hat var bu hafta sert hareketler olabilir.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sana ilk like benden ama ben inşaallah demiyorum rabbim Allah a dua ediyorum kadın yaşlı çocuk Müslüman Hristiyan Musevi demeden bu kan içicilere karşı vafuanna ente mevlana fensurna alel kavmil kafirin.
Hep böyle zulümlerden sonra hak yolu seçenler çoğalmış.
İza cae enasurullahi vel veth ve raeytennase yedhulune fi dinillahi efvace fesebbih bi hamdi rabbüke vestağfirhu innnehu kane tevvaba. Rabbimiz şüphesiz tevbeleri çok kabul edensin bizi de mağfiret et.
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Hadi inşaAllah...
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sinek tabirini tekrar kullandım kusura bakmayın devam etmeyeceğim inşaallah.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sinek ağlıyor askerlerimize yemek yerken yapılan saldırı savaş suçu BM devreye girsin diye çağrıda bulunmuş.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sinek in taraftarları ise zor durumda
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Allah ın taraftarlarının trail gkurmay başkanını öldürdüğüne dair haberler var . Trailde her her kan gölü olmuş. Taraftarlar sivillere askeri alanları boşaltın uyarısı yapıyor.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Onsta 34,72 mor hat kesişme noktası senelik grafik beraberinde farklı zaman dilimlerinde takip. 0,786 47,93 ben bu hedefe yönelmiyorum kâr alarak gümüşü yerine koyarken kullandığım dolar ları çok daha az gümüş vererek geri alıp geri çekilme durumunda da acele etmeden yerine koymaya devam inşaallah. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()trail BM üssüne tanklarla girdi gene sahte kriz senaryosu
Son paylaşımlarımda buralarda iki sene de gezse işlem yapmam ifadesini kullandım.
Grrafiğin 1979 1980 2010 2011 bölümünkerine ve sonrasına bakabilirsiniz bakalım bu sefer dip ne kadar yukarı çıkacak ikili dip en son senelikte 23,78 civarına yükselmiş eğer mor hatta ilerlerse 29 30 dolar civarına da yükselebilir henüz durum belirsiz yukarıdan maliyetlenip terste kalmayın derim ytd. Bence şu an yukarıdan maliyetlenen için strateji kademeli olarak verdiği dolardan daha fazlasını geri alıp eksi ortalamalı gümüşe dokunmamak daha yukarıdan alım halinde alım miktarını azaltıp gene eksi ortalamalı gümüşü bırakmak desteğe inmesi durumunda ise acele etmeden parçalı gram artırarak devam etmek.
Ben yeterki tepki verirse gene durakladığı yerde azar azar çok daha az gümüş vererek aşağıdan alım yaparken kullandığım dolarları geri alıp geri dönüş yakaladığımda da gram artırarak yerine koyacağım inşaallah.
Eğers
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Al yorumdaki grafikte 30,106 seviyesi fibonaccinin iki tarafında da milimi milimine aynı.
30,28769 da üçlü keşime yeri buradan son taşmayı yaptı grafik senelik.
2027 senesine kadar senelik grafikten takip.