Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Sen çok kafa yoruyorsun bayağı programlı
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de hedefimi koyuyorum sık işlem yapmıyorum ortalama düşürerek oran artırarak devam ediyorum. 22 dolar seviyesinde eklediklerimle ulaştığım miktarın % 81,313 ü duruyor. aralıklı olarak kullandığım doları geri alıyorum gümüş çok az eksiliyor. Dönüş yakalayınca da artık biriken dolarlardan ekleyerek yerine koyuyorum hedefim ortalama düşürmek şartıyla önce % 85
Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mu_ka ()Almadığınız her yeri arayabilirsiniz. Düzeltmesini yaptı sayılır yine yapacaktır mutlaka ama nerede kimse bilemez sadece tahmin edilir. Birilerine uyarak işlem yaparsanız hep bakmak zorunda kalırsınız. Paranız acil lazım değilse ne kaybedeceksiniz ki bekliyorsunuz. Burada trilyonluk yatırım yapan kişi olmaz hepimizin kendi çapında yatırımı var. 20 kuruş alttan almak bizim yatırımımızla kimseyi zengin etmez ama almazsanız kazanacak olduğunuz üç beş kuruştan olursunuz. Bu bekleyişin sonunda daha yukarıdan almak zorunda kalmak ta olabilir
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Kendime biraz miktar ayırdım onunla günlük olur 3 günlük olur al sat uğraşıyorum çerez parası çıksın diye ayriyeten gumuslerim onlar köşede duruyor
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()0,8715 ten
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben ons 33,50 üzerine iğne atarsa takıldığı yerde 0,87ten gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ın üçte birini daha çok daha az gümüş vererek geri alacağı inşaaallah.
Onun haricinde çıktığım son parçayı tekrar yerine koymadıkça buralarda iki sene de gezse işlem yok inşaallah. Her kes önceki işlemlerine göre tedbirini almalı derim. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Her an tetikte olmak lazım
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Üste iğne atar mı bilmiyorum ama kıramaz düzeltme yapar diye düşünüyorum o yüzden kâr alarak devam yukarıdan maliyetlenmek hata olur şeklinde görüş paylaşıyorum ama yanılabilirim ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Rico_ ()Doğru hocam Altın a göre gümüş ucuz demiştik bundan sonra ne olur 33 kırar mi sence
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()dolar TL nin durumuna bağlı kesin olmamakla birlikte gelebilir. 2023 Mart üç aylık kapanışa kadar fırsatlar verebileceğini tahmin ediyorum kademeli giriş çıkış yapsaydınız daha aşağı ortalama yakalayabilirdiniz. Daha önce size o anki stratejiye uygun hareket etmek şartıyla 34 TL nin Altın da aşağı doğru artan oranlarda alınabileceği yönünde görüşümü yazmıştım 36 TL den 34 TL nin altına inmişti
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()MaleSef ben alamadım yıne tl olarak 33.50 geldııdı keşke alsaydım tekrar bu fıyat bandına gelırmı
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()zararkes mi zararına malda beklemek mi
Önemli olan nerede ne yapacağını bilmek ve oranı iyi ayar lamak. Şu an % 50 % 50 bir durum var
ben daha aşağıları görebileceğini düşünüyorum ama bu sefer emin değilim
% 50 zarakes seviyelerini ons olarak % 10 31,29 % 15 31,85 % 25 32,60 olarak görüyorum. Geri dönüşlerde yerine parçalı sadece gümüş artırarak devam diyorum yatırım tavsiyesi değil.
https://altin.in/resat12/2
İkinci kademe.
Not birişerinin hala yüzsüzlüğe devam edip sayfaya bir şeyler yazdığını görüyorum.
Kendinizi koruyun
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Pekı teşekürler bn bıkez fırsat gördüm
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()3 eylül 6 Eylül 9 eylül üç kere fırsat vermiş vakit alacağını ama bir önceki tepeyi geçeceğini düşündüğümü yazmışım geçmiş ama ikna edememişim, olabilir.
Artık biraz dinleneceğim aralıklı olarak hatırlatmalara devam edeceğim bereketli kazançlar.
Görüşmek üzere.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Evet tabıkı bnde sartımn Altın da almak ıstedım aslında dolar daydım guEl al fırsatı verdı bn bı tık asagıya beklerken cıkmıs sürekli takıp de edwmıyorum çok hızlı hareket edıor
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Yanlış anladınız Reşat bey. Ben uzun süre zararda gümüşü ilk aldigim 2022 senesini ağustosu sonrası yaşadım. 11.62 tlden almıştım. O zaman sizi takipte değildim. Sizinle yol aldığımız dönem de 1 defa full çıktım. Ve elimde hep usd var. Usd de olmakta zorundayız. Evimiz yapılacak inşaAllah ödemesi usd bazında. Tl de durma riskine giremiyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum hatırlatma. Yeni üyeler için artık konular üzerinden ve daha önce sorulan sorulara verdiğim cevaplarla birlikte.
@Derin93 siz ne zaman sorduysanız cevap verdim ama siz hep tersini yaptınız bu da sizin hakkınız.
@husniyealtun evet benim görüşüm paranız enflasyon karşısında erimiş. Elde işlem yapacak para yoksa ve ciddi geri çekilme varsa yukarı tepki beklenir be sembolikten başlayarak zararkes yapılır. Zararına malda beklenmez. Sizinde sorularınıza hep cevap verdim siz de tam tersini yaptınız bu da sizin hakkınız yatırım tavsiyesi vermiyorum görüş ve strateji paylaşıyorum.
Ancak yorumlarımın arkasındayım geriye doğru tarayıp bakacağım hangi soruya ne cevap vermişim. Çünkü ben her yazdığımdan kendimi sorumlu tutarım benden etkilenip zarara uğranmışsa bunu görmek zorundayım.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Ben bayadır beklıyorum dolar a dönmüştüm hala 1 ay oldu beklemedeyım dün aslında fırsat verdı sattım yerler dıe almadım
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Ama tabi siz tl de kalma enflasyon vs leri katiyorda söylüyorsanız o konuyu bilemem. Bunun için gram artırmaksa tamam anladım.
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Ben hiç zararla çıkmadım Reşat bey aylarca da sürse bekledim. Az da olsa karımı aldım biiznillah.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Artık daima gram artırmak önemli bu dördüncü tur zararkes oldu zaten. Yeterince dolar arttı.
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Buralar parça çıkılabilecek yerler ama ortalamanız önemli ortalama düşürmek şart ytd.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yukarılardan girdiyseniz bence iyi yapmışsınız. Ben en son 22 dolar dan eklemiştim.
Çıkacağı belli olurda çıkışı başlarda yakalarsanız alttan satılan yukarıdan da girilir ama parça... Çıkılır kâr alınır gene yukarı devam ederse desteğe inmesi beklenir. Daha yukarıdan gene parça alınır gene çıkılır.
Üstten girilen de düşüşü başta yakalayabiliyorsanız alttan çıkılıp daha alttan geri girilir ya da yukarı tepki vermesi beklenip öyle çıkılabilir. Ama oranlama mühim. Ytd.
Murathan_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Reşat bey, 31,750 yi aşamazsa ve buraya kadar ulaşırsa biraz çıkmak uygun olurmu...
1BeğenmedimŞikayet
Murathan_34 ()En iyi kar cebdeki kar döndüm dolar a dusersede altttan alitim teşekkürler resadim
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Tamam inşaAllah Reşat bey. Reşat bey bir de karda usd yi mi boşta bırakmalı gramı mi acaba?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Buralardan dönerse bekletebilir ama 30,80 28,90 aralığına kadar. Henüz bir şey söyleyemeyiz önce tepe yaptı mı emin olalım.
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Öyle mi diyorsunuz? Üç parça alım yapmıştım. Parça parça çıkarım aynı miktarları demiştim. Büyük parçayı ilk ciktim
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)