Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0543 15:03:01
EUR 36.3682 15:03:01
USD 34.4703 15:03:01
ALTIN ONS $2669.9150 15:03:01

Konu: zararkes mi zararına malda beklemek mi

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (73)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum tuzak uyarısı

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Hatırlatmalar... Sonrasında grafiklerde el hep aşağıyı gösterdi.

2BeğenmedimŞikayet

Mu_ka ()

Bunu ben bilirim diyen yalan söyler. Ama tahmini olarak bir öngörüde bulunabilir. Ben o öngörülere gitmiyorum çünkü işin ucunda vebal var. Asya açılışnda zaten düşüş olacaksa kendini belli eder eğer banka üzerinden alım satım yapıyorsanız satmamanızı tavsiye ederim çünkü makas fazla olacaktır. Saat dokuza kadar da sizin satıp yerine koyamayacağınız rakamları görmüş olur. Yükseliş devam ederse eğer o zaman farklı değerlendirme olabilir. Biz oyuncuyuz. Oyun kurucular bu platformu senin benim paramı alıp kazanmak için kurmuşlar bizim kazanmamız için kurmamışlar o nedenle bu işleri bilmeyenlerin başkalarının fikri ile alım satım yapmasından daha iyidir alıp beklemeleri. Bir iki kazanırsın bir gün bir terse düşersin bir de panik işlem yaparsan kazandığından fazlasını verirsin

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumlar

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Degıstırıcem makas en uygun ordaydı özel kur var dıe şuan dolar da malesef ınsalh

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bundan sonra desteklerde alınan % 5 gümüş sıfır dolar verek biriktirilmeli heyecana kapılarak yukarılardan maliyetlenilmeli. Sayfaya bilgilendirme mahiyetinde @HÜMANİST_ in beni kısa bir süre önce nedense engellediğini ve şu kısa zaman zarfında kendisiyle yazışanları takipçilerini daha önce attığım konu başlıklarını benim yazdıklarımı ve engeicilerin yazdıklarını taramalarını zarara uğramamaları açısından sayfaya hatırlatıyorum şu an % 81,313 gümüşteyim dolar artırdım ful girdim ful çıktım diyenleri her geri çekilmede dev yarasa grafiğini gümüşte 13 dolarları gösterip bana çapulcu diye hakaret edenleri yok üç aylık grafik paylaşılmaz yok senelik grafik paylaşaydı ha ha diye dalga geçenleri okuyun.
Verilen eksilere aldırış etmedim tarafıma onca tuzak soru soruldu hepsine de cevap verdim stratejiler % 100 tam isabet şimdi de yenilere sıfır dolar ortalama ile gümüş biriktirme zamanı diyorum 2 sene böyle bir fırsat verecek mi hep beraber göreceğiz.
işlemlerimi beşinci tur başlığı altında paylaşmaya devam edeceğim inşaallah. İstifa etmiyorum bir yere de gitmiyorum puanlamamı da kapatmıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Vakıftan almak zorunda misin

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şimdiye kadar her seferinde çektiğim gri hatta geri dönüş oldu

Uyuya kalmışım kapanışa 15 dakika kala uyandım hedef bölgeme girmiş pazartesi geri çekilme olursa çıkış yapmayacağım yukarı devam eerse 0,8715 ten gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ın üçte birini daha 37,75 i geçerse ki aşağı fırsat vermeden direk yukarı gitmesi zor ihtimal 0,87,15 ten kalan üçte birden fazla doları da çok çok daha azgümüş vererk geri alacağım inşaallah yanılırsam da geme yukarı devam ederse aralıklı kademeli % 80 çıkarım inşaallah tabi kaşıkla verdim kepçeyle geri alıyorum ne eldeki malı ne de kârı kaptırmam. Sabırla devam inşaallah Ytd.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

İnsalh gelır evet o fıyatlardan alırım sanırım artık bnde emır verme yok vakıfbankın

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Canım ben 33 liraya emir verdim 1 lira önemli değil diyorsan 34 liraya emir ver 45 50 arası satarsın ytd

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Evet üzüldüm olsun nasıp kısmet aylarca 32 den alıo bekledım 33 de sattım malesef

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Kaça kadar bı düzeltme olur

Mu_ka için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Keşke alsaydım düşündüm 1 tl daha dusmesını baktım uçmuş buralardan bnde gıremem rısklı insalh fırsat verır

0BeğenmedimŞikayet

Mu_ka ()

Zirve diye bir şey yok en fazla bir ay beklersiniz. Pazartesi Asya açılışından sonra bir düzeltme yapacak gibi o zaman alım yaparsınız. Bu kaos ortamında gümüşte eskisi gibi derin düzeltmeler beklemeyin. Çünkü ortam ona müsait değil Altın bir seneyi geçti al sat imkanı vermedi. Düzeltme yapmadı gibi bir şey. Almadığınız her yer size pişmanlık verecek eğer vade sorununuz yoksa alın ve bekleyin yapacağınız en güzel iş o olur.

-1BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Bu yükselişten sonra düşse düşse 5 6 tl düzeltme gelse sert 33 34 gelir ben 33 e çektim emri o da gelmezse borsada fazlası ile çıkarırız ocak faiz ind de zararı ne olur 6 ay sonra alırız kâr

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Derin arkadaşım o gün parçalı alınabilir diye yazdım ben yüklü alım için bekliyorum dedim ama 1 haftadır annem bende ve bende takip edemedim 33.57 kırarsa yeni zirve yaomaya gider demiştim tl olarak ama takipte kalamadım küçük bir parça al sat yaptım bir ara inan kendimden çok sana üzüldüm alsan mı almasam mı diyordun o gün bit parca da olsa yüzde 30 40 gümüşe ayırdığı haliyle risk alsaydın keşke

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Evet ama çok takıp edemedım düştü ama daha asgısı dedım 32 tl yı bekledım keşke alsaydım şuan buralarda bana artık baya zırve

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Beklıyorum malesef şuan baktım sok oldum iyice cıkmıs buralardan alamam artık

Mu_ka için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mu_ka ()

Umarım hala beklemede değilsindir

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Sorun değil ben bilgisayara giremesemde cepten okuyorum ne zaman yazarsanız.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim uyuyup kalıyorum alıp sattıklarımın hepsini zaten yazıyorum işlemlerimin hesabını o şekilde yapıyorum hem de strateji paylaşmış oluyorum.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Tamam çok teşekkürler. Ama siz yine de yazın lütfen destek şurası tutundu diye.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

% 5 bence desteğe nerede tutunursa acele eden panikleyen sık işlem yapan çok kazanma hırsına kapılan hep kaybetti sabırla sakince devam şu an tepeyi zorluyor Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

31.72 civarı başlıyorum o zaman. Doğru anladıysam.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Hiç acelem yok. Bugün almam da gerekmiyor. Sadece nereden alım yapmalıyım yüzde kaç almalıyım vb karmaşam var.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bir küçük olan parçayı desteğe indiğinde alın isterseniz ama acele etmeyin geçen gün aşağı sert hareket olursa paniklemeyin yukarı tepki vermesini bekleyin isterseniz yazmıştım. Şimdide heyecana kapılmadan beklemek en iyisi diyorum. Gerekirse aşağıdan çıktığınız bir parçayı desteğe indiğinde daha yukarıdan girip daha da yukarıdan çıkarsınız aşağı yönlü devam halinde acele etmez sık aralıklarla girmezseniz güvenli bir şekilde ilerlersiniz diye düşünüyorum. Ben sakin bir şekilde bekliyorum.

Destekler solda dirençler sağda.

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Yorum için teşekkürler. Elimde şu an arkadaşımın ricası üzerine olan bir parça gümüş var onun için al sat yaptım ve kazandırdım anında yerine koydum. Kendime gelince en son 31.30 40 50 60-70 civarı çıkmıştım. Yaklaşık 3-4 haftadır dokunmadım. Sizce alıma nereden başlamalıyım.

1BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Eline saglik hocam

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Aşağı tekrar dönüş ihtimali var yukarılardan çıkışta girmek bence hata desteğe indiğinde gerekirse daha yukarıdan kademeli girmek doğru olur diye düşünüyorum. 33,50 geçerse durakladığı yerde 0,8715 te gümüşü tekrar yerine koyarken kullandığım dolar ın üçte birini daha geri alırım aksi taktirde çıktığım parçayı girmem gerek. Bunun harici iki sene de buralarda dolaşsa işlem yapmam.

@Rico_

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Grafiğe göre yeşil hedefi geldi öyle değil mi?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum