Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Gün gelecek buraları çok arayacağız...
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Vallahi bilsem almazdim, keske bensiz yükselseymis:)
Alfa12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Aslinda öyle degildi ama son 2 alimim böyle ters yapiyor
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Cihanara platine el attın ne hallere getirdin. : )))
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()senin platinden yana şansın yok cihan , gümüşte iyisin ama
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Yapcak bir sey yok, bekleyecegiz, zaten %60 dövizdeyim, elimde hic metal kalmadi diye %20 platine sans vermistik ama pisman etti. Maliyete gelebilirsek kisada borsaya aktaracgim, demirbas kagitlar 200 günlüklerde sürünüyor.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Vallahi benim de aklimdan gecmiyor degil. Yine 961$ dan %3 terste kalmistim 300$ zararina verip gümüse gecmistim o zaman, ordan toparladik. 974$ da destek var, bakalim ne yapacak. Zaten %4.5 düsmüs, burdan satmak ne bileyim pek mantikli da gelmiyor.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()977 ons iken satıp gümüş alayım dedim gümüşte 30,95 idi sanırım vaz geçtim acelem yok zaten bekle dedim kendime bakalım ne olacak 1-2 ay bekleyebilir sürem var ytd
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()acaba platini satıp gümüşe mi geçsek hocam ne dersin sadece bir düşünce
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hayırlısı hocam bekleyeceğiz sıkıntı yok sabır
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Daha ne olsun, %5 düsmüs 2 mesai gününde, illa %10 mu olsun, zaten %10 yükseldiydi dipten:) böyle sacma bir emtiada sirf ucuz diye bile bile lades deyip terse düsmek felaket canimi sIktI. Birak gitsin degil mi nereye gidiyorsa.. Gümüsün 32.70'den satis yiyecegi %99.99 gibi birseydi asfar, ortak short islemlerden dünyanin parasini yapti. Benle kafa buluyor, platin aldigini neden söylemedin, bileydim hemen short acardim diye:)) Yapcak birsey yok bekleyecegiz
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Cuma maalesef risk aldık. 1019 kırıp bir 1035 bekliyordum açıkçası. Fakat altin ve gumus bas bas düzeltme istiyordu. Ikisi de zirve ve rekor yapti. Bu surecte zaten diğerlerine göre zayıf olan platin diğer onslar düzeltmeye geciyorken fazla dayanamazdı. Ben de 32.71 ile çıktım burada belirttim ancak iceride %10 kaldı. O da kârı alıp götürdü maalesef. Düzeltmenin bitişini bekleyeceğiz. Haftalikta sar desteği geldi bu yüzden dususlerden sonra platinde yeni zirveler gelecektir. Gun hesabına göre 1 hafta içinde toparlar görünüyor. Uzatıp bezdirmezlerse. Parabolik sar haftalık desteği 903 usd civarında. Yani bu degerin aşağısına dusmez ise yukarı devam edecek. Gosterge o zamana kadar dip yapmaz ise Tdi tarihine kadar izlemede kalabilirim. Şu an sadece platin ve dolar var. Platin güzel zarar yazıyor ne diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()bunu yazdıktan sonra daha da düştü namıssız platin
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam gümüş gibi satış yemiyor hiç olmasa oda güzel bak gümüş ne kadar düştü platin daha az düştü
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Artik mecbur bekleyecegiz tekrar 1010$ görmesini ve maliyetine hemen cikacagim bu platinden bir daha bulasmamak üzere
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Üstad bu grafigi keske Persembe günü atsaydin 1018$ dan cikardik, üc bes karimiz olurdu, belki 300$ iceri girmezdik. Haftalik grafige aldandik. Söz vermistim aslinda bir daha bu platine bulasmiycam diye gittik 1007$ dan yine aldik:) Altin 3000$ olur bu hala 900-1000 arasinda gider gelir. Gümüs 32.50$ ken 1100$ yapmisti Mayis'ta, gümüs bu sefer 32.70$ yapti, platin 1019'dan satis yedi. Altin gümüs varken platin cok uygun, bedava bile olsa kesinlikle alinmamali, yeteri kadar tecrübe oldu.