Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 06:32:25
EUR 36.2001 06:32:25
USD 34.5321 06:32:25
ALTIN ONS $2685.2550 06:32:25

Konu: Rasyo

Yorumlar (36)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Mesele gelmesi değil dostum risk almamak tepe dip aramamak lazım tepede işaretler geldi zaten satış yiyeceği belliydi sanada dedim hatta gaza gelme hele şu toz duman bi dağılsın bakarsın demiştim anlatamadım ama şimdi daha net anlaşıldı sanırım

Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Tepede o kadar uyardım kaç gündür yazıp çiziyorum keşke satsaydın 30 a yakın yerlerde tam orada uyardım hatta son güncelleme ile zirvede neyse nasibin yokmuş fazla demekki :)

Safderûn_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

29 dan gelecek tepki ile 28.6 lardan veya 28.7 lerden gelecek tepki aynı olmaz bence

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

O kadar iyi makasta sen neyi düşünüyorsun o kadar ya :))

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

28.6 ya yakın yerlerden veya oradan ekleme yapılır 29 üstünde ekleme olur demedim çünkü rasyo dirence ulaşmamıştı daha ama şimdi direnç 1 de ona oynayarak ekleme olabilir tepede satılmış olsaydı dediğim yerde 29.8 9 gibi çok iyi ekleme yerleri geldi bence

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Nesi kötü bende öyle makas olsa altını üstüne getiririm buraların :)) iyi iyi işini görür işi bilirsen

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Gümüş onsta ne kadar parite oranların? Böyle dar aralıkta ise çok iyi valla :))

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Sende makas nedir gümüş onsta? Makas aralığın az ise 28.6 lar veya yakın yerler alım olabilir yada üstten satmış isen tepede yine parça eklenir kâr alınmış parçalarla ekleme uygundur

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

@Safderûn_ kardeşim üst yorumda işaretlediğim yerlere bak şimdi güncel halinide atacağım onada bak

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

86.2-6 aralığını takipte kal rasyoda. Buraların üzerinde kalması 88 hattına kadar alan açar kendisine bana göre. İlk direnç hatları dediğim yerlerdir bence. Günlük grafik destek verirse devamındaki mumlar ile 88 çok rahat gelir ama ezbere konuşmak olmaz yakın takip şart

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Takip etmeye çalışıyorum ilk beklediğim yerler geldi sayılır az evvel attığım rasyo grafiklerinde güncel olan değilde önceki olana bakarsan görürsün

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

@Poyraz__Yeli dostum hatırladın mı :))

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Üst yorum :)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Beklenti üzerinde çıktı düşe kalka hedefe gidecektir dostum tamam

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Rasyoda dediğim gibi düzeltme gelmeden derin sarkma beklemem beklediğim bölgeler geldi şimdi bir üste sonra alta ihtimali yüksek bana göre günlükte hâlâ düşüş eğilimi var ama 4s diplerde günlüğe göre devam sarkma ben başta buraya göre zaten düşecek dedim 90 da ama yavaş yavaş düzeltme gelmesi gerek sürekli düşüş modu bana mantıklı gelmiyor dostum tamam

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Powel ile yükseliş devam ederse platin 1000 gümüş 31 e doğru gidebilir bakalım Rasyo izin verecek mi tamam

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Dostum 4s dipleri sıyırıyor aşırı bir düşüş beklemem önce bir üste hareket ya buradan yada belki biraz daha alttan 84.5-4 ile 83.9 aralığından bekliyorum bayadır bu hareketi bir kaç defa grafik attım farklı bakış açılarıyla indikatörleride ekleyerek 86 bölgesini deneyecek büyük ihtimalle oradaki dirence baskı yapacaktır izliyorum sonra güncelleme yapacağım tekrar

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Kafasına vur aşağı insin zaten gereğinden fazlaca çıktı tamam

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Tamam dostum düşmüş bazen takılıyor galiba ya netten dolayı yada sitede bir sıkıntı oluyor bilmiyorum düşmedi gibi olanların Altın a yorum yapıyorum kontrol amaçlı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum