Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()5. Ağustosta 27.22 den beri topluyorum
Güzel kâr yazacak dediğin gibi.
Şimdi aylık alımlara baktım.
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Paladyum 28.77 den beri topluyorum. arada ufak parçalar al sat yapıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Kardeşim genelde paladyumda örnek 30.00 30.14 alış satış rakamları platin 30.00 30.05 alış satış rakamları, bazende daha aşağı düşürüyorlar makasları.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Sağol teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Dışarı çıktım alışverişe şimdi eve dönüyorum yazacağım sana.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bereketli olsun bu arada
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bazı grafikler tepede bazılarında yer var daha burada sattıkların dursun bekle çıkmaya devam ederse eğer 1000-1020 ye kadar izle oralarda yakın takip et bir üstünde yatay kanal var belki onuda denemek ister onuda yazarım takip ederiz belli yerlerde risk alıp ya beklemek yada satış yapmak gerekiyor gerisi nasip işi abi :)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Abi ons bazında ne kadar bir hareket olunca kâra geçiyorsun sen? misal 830 larda alsan nereye çıkınca kâr yapmaya başlıyorsun makas ne kadar sende?
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Ben 830 da yazdım çizdim abi 940 lara geldi dipte alanlar parçalı olarak tepe direnç hattına kadar satış yapsalar yine iyi kâr alırlar ben alım yapmadım hiç paladyum için ama takip edenlerin makasları iyiyse bildiğim kadarıyla biraz hareket etse bile kâra geçiyorlardı öyle biliyorum
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Dün akşam zaten dediğin gibi 30.55 den parça çıktım aşağı gelirse kâr alayım diye. fule yakın paladyum ve platin var bende.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Abi 930-960 arasının üzerine yerleşirse 1000 1020 aralığı sıkı takip gerekir dediğim yeri geçmesi lazım ama geçemezse düzeltme yer geri çekilip tekrar üste gitmeye çalışır ilk direnç yeri engel olmuş olur ama geçerse dediğim gibi tepe direnç hattı yani 1000 1020 bölgesi izlenmesi lazım bu 2 noktayı sıkı takip edelim destek güzel çalıştı tepe direnç e çıkarsa iyi kâr bırakır güzel satış yeri olur isteyen risk almadan kanal ortası olan 930 960 arasıda satabilir en azından 1 2 parça satabilir sonuçta baya kâr var dipte alanlar için
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Direnç hattı neresi ? Nereye kadar çıkar. nereyi geçerse yükseliş yukarıya başlamış olur.