Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0471 05:23:43
EUR 36.1834 05:23:43
USD 34.5321 05:23:43
ALTIN ONS $2681.6750 05:23:43

Grafiği gönderen: Yalçın6060

Bu makaslar iyi mi arkadaşlar

Yorumlar (33)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Bence gümüşün aşağı yönlü kırılımının devam etmesi fed in eylül ayındaki faiz indirim beklentisinin ortadan kalkmasıyla olur. Yani 26,30 var aslında grafiklerde ama güçlü mum oluşumları hacimli kırılımlar ne trend ne veri hiç bir şey dinlemiyor. Yarınki aylık kapanış ne olacak bakalım ve cuma haftalık kapanış. Benim gibi garantici adam öyle sele suya kapılıp alım yapamıyor işte.

Neşedertaşk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Neşedertaşk ()

Sen iyi yapmışsın, hiç yoktan iyidir, ben uzun zamandan beri dolar ayım, 26, ları bekledim ama durum pek iç açıcı gözükmüyor.
Fed'le birlikte gümüş onsun yönü hakkınds ne düşünüyorsun?

globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

yoo yarın 7 gün oluyor 30.000 desek yani 7-8 günde fondan 1000 dolar artmış olacak neşed tabi dolar yerinde sayacak mı mesele orda 27,50 den gümüş alsaydım bu seviyeden satmış olsaydım ki gidecek mi dönecek mi o da risk

1BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Ben de girmezdim de baktım dolar yerinde sayıyor gümüş desen 1 gün öyle bir gün böyle mecbur 7 gündür fonda kaldı. Getiri anlamında 7 günde 25.000 TL koymuş üzerine dolar giderse yada gümüş üzülebilirim tabi =)

1BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

İnşallah yaş yere yatmazlar bunlar al birini vur ötekine

Yalçın6060 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Neşedertaşk ()

Fonlarda durumlar nasıl, bankacı bana da fon önemişti ama gümüş bağımlılık yaptığı için pek içime sinmemişti.
Siz memnun musunuz fondan.

0BeğenmedimŞikayet

Yalçın6060 ()

Meşhur 21 aralıktan yüklü miktarda alacaklıyım bu bankadan, o parayı geri almadan ayrılmam:))

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Yapamadım ben TL ye dönmüştüm fondan saat 5 e kadar çıkılıyor ayrıca bulunduğum bankanın TL makası inanılmaz bu saatte 32,10 dan gümüş satıyor=)

0BeğenmedimŞikayet

Neşedertaşk ()

Global ne yaptın, aım yaptın mı

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

dolar ilerlemezse iyi olur benim için zaman kazanırım

Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Ben tavşandayım. Sen kuveyt dimi

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Sen hangi bankadasin global? Bu arada dolar bu ay kapanisini bile 33.10 yapamayacak herhalde.

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Ben tüm bakiyemi çektim ordan sıfır bakiye ama makaslar sizdeki gibi kafalarına ne eserse işte

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

O zaman gümüs ucuzdu, makas da elbet daha düsükmüs. Ben 1.5 senedir gümüs alip satiyorum. Daha evvel altin yatirimcisiydim. Evet begeniye kapali

0BeğenmedimŞikayet

Neşedertaşk ()

Gece makası iyice açıyorlardı, o yüzden başka bankaya geçmiştim.
Genelde ons düşeceği zaman bunu yapıyor bu banka. Ne zaman ne yapacakları belli olmuyor.

Ultravolet için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yalçın6060 ()

Kuveyt yalnız iki üç gündür böyle. ondan önce çok fazlaydı. hatta geçen hafta bankada müşteri temsilcisine sordum birşey yapamıyoruz demişti. hesapta hareket çoğalınca kendiliğinden düştü. bankadan gelen mesajla da bilgi verildi

1BeğenmedimŞikayet

Ultravolet ()

Çok iyi ve gece olmasına rağmen öyle . gündüz de ayni mi hangi banka sizin

0BeğenmedimŞikayet

Yalçın6060 ()

Aynı an itibariyle

Aceleci34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aceleci34 ()

90 89- 91 28 benim şuan

0BeğenmedimŞikayet

Yalçın6060 ()

2 yıl kadar önceydi galiba 1 veya 2 kuruş makasla alsat yapıyordum. vergi bile daha fazlaydı, bir anda makas 50 katına çıktı. bu arada hesabınız beğeniye kapalımı

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Onunla ilgisi sanirim yok. Ben bir ara günde 1 milyon Tl islem yapardim ama Tl'de bu kadar düsük makas bende hic olmadi. Zaten parite de günde 4-5 islem siniri var ve parite karsiligi 1 milyon Tl'yi yine gecirttirmiyor. Günde 10 kere parite islemi yaptirmaz kvyt. Banka görevlisine yazdim az önce bakalim ne cevap verecek. Yarin paylasirim durumu.

0BeğenmedimŞikayet

Yalçın6060 ()

Şu anda baktım 29 kuruş, uzun zamandır tl makasına bakmıyordum. bir ara 1 tlden çok fazlaydı makas

0BeğenmedimŞikayet

Yalçın6060 ()

Miktarla alakalı değil bence, alım satım sayısı arttıkça makas azalıyor sanki.15k dolar gibi

Egecan59 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ultravolet ()

Çok iyi benim 70kurus sizin 20

1BeğenmedimŞikayet

Egecan59 ()

Ozel kuru kac bin tl olunca yaptilar

0BeğenmedimŞikayet

Yalçın6060 ()

Bu teminat işini çözemedim, cevapta gelmedi

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Arkadasim bankada spot islemlerin makaslariyla senin yaptigin kaldiracli islemler ayni mi da riske degmez diyorsun Allahaskina? Bu makaslar bankalar arasinda en iyi makaslardan birisi. Sizden yüksek teminat istiyorlar ki soyarken dibine kadar soysunlar:))

TOKATYILDIZI47 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Makaslarin iyi. Adamlar kafasina göre özel kur veriyorlar. Benim sadece dolar parite ayni, digerleri daha yüksek makas. Az sonra yine mail yazacagim bankaya. 4-5 ay evvel de aynisini yaptilar, hesabimi kapatmak istiyorum dedim, tüm makaslari yari yariya düsürmüslerdi.

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Benden iyi :) hangi ildesin arkadaşım

0BeğenmedimŞikayet

Yalçın6060 ()

Mesela nekadar hemşerim

TOKATYILDIZI47 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum