Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih53 ()Mumlarin lordu diye bir muhterem vardi zamaninda
Borsalordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsalordu ()Çıkaramadım kimden bahsettiğinizi
Fatih53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih53 ()Ben yanilmam. Hislerim kuvvetlidir. Ama o cok acemi biriydi. Yillarca hicbirsey ogrenemedi burdaki ustadlardan
0BeğenmedimŞikayet
Vurkaçma ()Eline sağlık bereketli olsun. :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsalordu ()Tamamen bir benzetme ben sana diyim
0BeğenmedimŞikayet
Fatih53 ()Tanidigim birine cok benziyorsun :))
0BeğenmedimŞikayet
Borsalordu ()Benzetmissindir sen
-1BeğenmedimŞikayet
Fatih53 ()Sen acemi birine benziyorsun
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hiç kaçar mı? Ben onu yıllar evvel engellediğim için intikam atesiyle yanıyormuş garibim, bilseydim o olduğunu tek kelime etmezdim, o kadar önemsiz yani benim için:) Bastım bastımm zevkle:) Başka isimle gelirse uyarın:)
Vurkaçma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsalordu ()Selamlar nasılsın :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hiç saklamadım ki? :))) selamlar kıymetli kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Vurkaçma ()Kerimin radarına girdin. Bas engeli. :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sen hakikaten arızasın, hayatımda başkasının grafiğine bakıp kopya çekmem ben, ne kendime, ne tekniğime yakıştırırım, ne seni bilirim ne de grafiklerimi, her an burada olmak zorunda mıyım ki, benim işim başka yerde, burada 1 2 dostum için girdim, adama bakkk, birde hesap veriyoruz, kaybolll
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yahuuu ben kimseden kopya çekmem, Allaha şükür yıllardır eğitim alıyorum teknik bilgim var, sen kimsin de senden kopya çekeceğim, hayatımda ilk kez görüyorum seni, laflarına dikkat et sen. Neticede benim çizimim ve Altın da da 50 yıllık grafikler var, git başkasına dalaş, misafir geldim şuraya sınırını aşma, hayret birşey.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Siz ne diyorsunuz ya, nesi ayıp, sizin grafiklerinizi görüp çizdiğimi söylüyorsunuz, pardon da siz kimsiniz, tanımam etmem, buraya da 40 yılın başı girerim, ne tekniğinizi bilirim ne başka birşeyinizi, ablam ricacı oldu paylaştım tekniğimi, size mi soracaktım? Siz kimsiniz sizzz? Biraz haddinizi bilin bence... Tövbe estağfurullah...
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Sinirim bozulmadı, tam tersi zevkle engelledim.
0BeğenmedimŞikayet
Borsalordu ()Yaşın ortaya çıktı üstad :)
Bu gümüş sayfası hiç değişmeyecek :))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ablacım bırak, zaten 40 yılda bir giriyorum. her seferinde girdiğime gireceğime pişman oluyorum zaten. Hayret birşey, benim grafiklerimi izlemiş te çizmiş diyor, saçmalamış iyice, kaldı ki aramızdaki muhabbeti de bilmez dostluğu ve bağlılığı da, boşver takılma kıymetlim, ben senin için ve birkaç dost için geldim, 2 satır birşeyler karalayıp çıkacağım. Sinir bozmaya değmez.
Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bana mı diyorsunuz? Aylardır buraya girmiyorum bile, benim grafiklerim 50 yıllık ve yıllardır üzerinde çalıştığım grafikler. Ne münasebet?
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Sizin yorumlarınızı görmemek gerekiyormuş, bana bu hali bahsettiğiniz için teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Sayfaya bugün girdim, günlerdir girmiyordum ve sizi takip etmiyorum. Siz kimsiniz?
Ve bana adamına göre muamele diye hesap sorarsınız?
Sizi okumak ve beğenmek zorunda mıyım?
Ben kendim zaten grafik , temel analiz, geçmiş bilgi kontrolü yapıyorum. Tekrar soruyorum, siz bana adamına göre muamele diye bir çıkış yapamazsınız, bu hakkı nereden alıyorsunuz.
Çiz grafiğini, yap analizini, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmek zorunda değildir.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ne demek abla, sevgiler
Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Yasom,
Eline , emeğine, yüreğine sağlık...
2BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Emeğine sağlık abla.