Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Kerim veriler saat kacta ? Biliyormusun?
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Biliyorum kardesim,
samimiyetine inanmasam yazmam.
Sagolasın.
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Rica ederim abi ne demek her zaman yardımcı olmaya çalışırım vakit olsun yeterki. :)
BJK_35_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Eyvallah değerli kardeşim sağolasın. Elimizden geldiği kadar zaman oldukça bir şeyler yapmaya çalışıyoruz inşallah takip edenlerin işine yarar. Arada bir ters köşe yapıyor bizi ama aşırı değil ufaktan. :)
Shyhmos için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Kolaylıklar gümüşçü. Emeklerine sağlık. Emtialardan metallerde minimum seviyedeyim. Ama yine de arada bir göz ucuyla bakmaktayim emeklerine:)
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Teşekkür ederim kardeşim.
2BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Abi platin sayfasında paladyum için yazdım çizdim soranlar için. Platin dediğim yeri hâlâ geçemedi abi 1017 üzerinde kalıcı olursa daha üstleri rahat dener dediğim yeri kaç gün oldu geçemedi geçemediği sürece alt desteklere iner çıkar tabi destek alırsa. Neyse grafiğin son durumuna bakıp atayım platin sayfasına tamam.
BJK_35_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK_35_ ()Merhaba kardesim, paladyum ve platininde son durumuna bir göz atarmısın ? Gidişatı nasıl görüyorsun?
2BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Anlık son durum. 2 geri çekilme hareketi üste attığı hatta kadar olup oradan destek aldı ancak devamında dediğim gibi bu hattı zorlayıp Altın a sarkma yapacaktır.
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Buradaki 2. Sarkmada destekte takıldı 3. Sarkmada bakalım tutabilecek mi bu hat? Bana göre zorlanacak ve alta atacak yani 30 bantının Altın a.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()O zaman isabetli analizlerin olur inşaallah diyelim :) küçük yanılmalar dışında olmaz inşaallah.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Yok ya bizlikte hatalı okumadan kaynaklı oluyor bazen. Teknikte bir çok durum oluyor bir noktayı atlasan bazen o dahi sıkıntı oluyor yanıltıyor. Bazende dediğin gibi anlık bazı durumlar oluyor tekniği etkileyen onlardan sebepte oluyor ama elimizden geldiği kadar hata yapmadan analiz yapmaya çalışıyoruz. Ne kadar az hata olursa o kadar iyi. Hata oranı artarsa o zaman sıkıntı işte. :)
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Yanılmalar normaldir, teknik yorum olmazsa nerde duracağını nerde alım satım yapılacak bilemeyiz. İnşaallah doğru analiz olur, olmazsa da canınız sağolsun sizlik bi durum yoktur o zaman. Jeopolitik olaylarda değişikliğe sebep oluyor. Tekrar emeğine sağlık :)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Sağolasın Derya teşekkür ederim. Umarım takip ettiğimiz gibi olur. Elimizden geldiği kadar takip edip alım satım noktalarını yakalamaya çalışıyoruz. Arada bazen yanıltıyor ama teknik takip olmadanda olmuyor.
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Emeğine sağlık.