Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0899 15:27:28
EUR 37.4625 15:27:28
USD 34.3484 15:27:28
ALTIN ONS $2740.3100 15:27:28

Grafiği gönderen: VforVendetta•

Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (30)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Tekrar deniyoruz bakalım.

VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Merhaba nedn Ekime kadar

1BeğenmedimŞikayet

taureg ()

Eyvallah Aras abim, hayırlısı inşallah

1BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Dostum valla seni üzmeyecek miktarlarla işlem yapmak en mantıklısı , zaten alıp satmışsın biliyorsun piyasayı. Umarım x lerin hayırlı olur.

taureg için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

taureg ()

Bu piyasadan demir almıştık heyecan varken dönmek lazım dedim abi, emtialar al- sat zaman alıyor ve karlar minimal

1BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Selam dostum, hoş geldin. Umarım gönlüne göre olur. Vahşi batı gibi piyasa. Ben ekime kadar buradayım sonra kepenk indirip çıkacağım bu piyasadan.

taureg için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

taureg ()

Hayat bu sayfada akıyor, heyecan, aksiyon, ne ararsan var abi, senin mekana demir attım, haberin ola

1BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Başkan biliyorsun söylediklerimi de çok net anladığının farkındayım. Tamamen teknik analize göre yorum yapmaya çalışıyorum. Teknik varsa artık kırması gerekli. Olmuyorsa demek ki öğrenecek çok şeyimiz var.

gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

hayirlisi vforrr###o da olucakkk###

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Bakalım direnci indirecekler mi ? Hacimli 4 h yapacaklar mı ? Direnç ile dalgalanma bandı alanı bir hayli daraldı. Direnç altı yoğunlaşma da tamam. Önceki git geller ile 3 aydır direnç yoruldu, zayıfladı. E haydi kır artık sende btc bu ne inat.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Temel analiz yönü , teknik analiz bu yöndeki ince işçiliği belirler. Geriye kalan ise finansal kontrol ve risk yönetimidir.

Temel analiz yok , teknik analiz yok , finansal kontrol yok , risk yönetimi yok ama sorsan içgüdüsel hareket eder. İşte o botlar senin içgüdülerine göre programlanıyor.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

İnşallah. İncelediyim bende degini.

Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

4h'de ters Bayrak yaparsa kısa vadeli 60,625 hedefli bir obo ihtimali de görüyorum, inşallah olmaz diyelim.

1BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

hayirlisi dostummm###ammma guzel olucakkk herseyyy... ; )))

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Hayırlısı olsun diyelim , hiç beklenmeyen anda hiç beklenmeyen şekilde olur bu işler genelde. Bakalıp ne yapacaklar.

gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

delip gececekkk... destegi buldu... ortam hazir wforr###

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Hacimli 4 h gerekiyor bize , direnç anca öyle kırılır. Bu kadar zor direnci yatay yukarı kıramayız.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Biliyorum dostum seni bende bakalım ne yapacaklar. Cidden merak ettim bende.

0BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Yalnız, 4h çiko bar'ları keserse kumo'nun dar bölümünden Altın a düşebilirsiniz tekrar, sat vermiş yine hafif yollu malûm.

1BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Eline emeklerine sağlık, bildiğin aynı kalıp aynı yolda ilerliyor şaka yapayım dedim.
İnşallah tez zamanda hedefe ulaşır.
Tebrikler.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

İki dakika sulandırmazsan olmaz :) Necmi usta gelecek.

1BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Tamam ustam, bizim kalıp işi ne oldu:) Dursun'a mı ısmarladık:)))

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

@Strongwolf iyi izle :)

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Baskan 25 k dan bu yana çalışıyor :) kapitalistler az paraya kıyıp boylarını guncelleselerdi diyelim.

1BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Bilmukabele kardeşim, Aras'ı yakalamışken biraz yoruyorum yoksa btc 'nin dumanını attıracak, selâmlar:)

DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DUMRUL ()

Hayırlı Cumalar Abim.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Sen daha Altın gününe katılmadın mı :) Selam dostum hoş geldin.

0BeğenmedimŞikayet

VforVendetta• ()

Daha önce direnci bu şekilde kırmışlar. Ellerinden gelenin en iyisi buymuş, bakalım ne yapacaklar. Sadece fikir amaçlı tabi.

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Hocaların hocasına selâm olsun, bir kalıpta bize döksen de önümüze ışık olsan:)
Cümleten hayırlı Cuma'lar.

@VforVendetta• @DUMRUL @Baba_Vanga_

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Insaallah diyelim bile bile lades derler mi acaba

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum