Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardesim onceki islem ve stratejine gore işlem yapmak gerekiyor ben tedbir olarak çıkıs yapcağim bu olmazsa ikinci parcada geri donüs yakaları. Evet bana gore uygun 0.9562 mumkun oldugunca biraz daha yukarısinı yakalayabilirsek her turlu toparlariz diye düsunuyorum islem yapabilirsem paylasirim cevap yazmaktan takip bile yapamadım
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hayır bana obo var dendiginde boyle bir hedef yok dedim haklı da çiktim bu grafik paylaşildi 30 dolar a gitti islem firsatları da pek cok kişi tarafindan kaçirildı daha once de 24.78 üstunde satanlar cok daha asagidan alanlar uhulet suhuletle beklesin cok daha aşagidan alacaklardır dendi hala uhulet ve suhuletle bekliyorlar sonra da yukarida tufan kopardilar ben de ful dolara gecmek uygun gibi diye gorus paylastim 28 dolar aşağısina inmez diye bir iddiam yok bu risk hala var suradan aşaği iğne atmaz veya suradan yukarı gitmez diye bir iddiam hiç olmadı onemli olan uygun seviyelerde toplamaya baslamak yukari tepkilerde de bir kismiyla çikış giris yaparak mumkunse para vermeden gumüs toplamak. Ytd.
Trabzonlu_Mimariçe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Bir miktar çıkış için bu seviyeler iyimi alım fırsatı verebileceğini yazmışsınız.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet henüz destek almadı dedim işlemlerimin hepsini paylaştım 29.12 uzerine gri hattı cektim ve buradan aşag makul seviyeler destge tutundukça artan oranlarda alınır diye kanaatimi paylaşşim kendim de 6. Turda 0.8715 te uzerine dolar ilave ederek aldıgim gumüşün ucte ikisini 1.08664 e kadar ciktim 0.9870 te gene dolar ilave ederek gumus aldım o ıslemdeki doların yarısini 1.0526 da geri aldim 0.94075 te de gene uzerine dolar ilave ederek geri aldim bütun islemlerimi de gercek takipcilrim icin paylaştim ve gene alım firsati verecegoni dusunuyorum tedbir olarak erken cıkışi gene yapacağim insaallah. Ytd. Ben de yanilabilrim ama su ana kadar ayni yolda yuruyen alti tur attı bundan sonra anca simdire sindire kâr toplarız simdiye kadar hic ful cikmadim soz 2 nin uzerine ciksin 0.56 lardan girdigimi de ful cikacagim inşaallah ama hiç sanmiyorum ucan kacan bir sey bir yerden yakalar cika gire 7 8. Turu da hep beraber yapacağiz insaallah az kazan ama hep kazan azın zamanla çok olur ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Reşat bey siz alım için acele etmeyin dediniz. Şimdi bu yorumda da 28 dolar aşağısını hedef gösterdiler diye yazmışsınız. Ben daha alım yapmadım. İyi bir destek seviyesinden alım yapmak istiyordum. Şimdi ben alım fırsatını kaçırdım mı ? Yoksa tekrar düşme ihtimali var mı ? Siz 28 aşağısını beklemiyor musunuz ? Beklemiyorsanız en iyi alım yeri sizce neresi.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet uzun süredir gümüş onsun cıkışa başlaması için 26.70 i net olarak önce 28 dolar üstünde bir yeri dip yapması ve 53 doları gecmesi lazım diye hep paylaştım ve şu ana kadar gercekleşmedi grafikteki eski dönem paylaşimlarım nasıl ilerledigini zaten senelerdir paylaşiyorum. Emin olmak için bir sure daha bekleyecegiz bu sene 33 dolar ustu kapatabilir ve bu seviyenin altina sadece igne atabildiğini gorursek bence artık al sat oranını iyice azaltmak al yat oranını artirmak gerekir. Ama 2025 i yukarida kapatsa bile bize bu tablo ğorunmeyecek diye tahmin ediyorum. Sebebi dünyada surekli kargaşalar sahte krizler cikarilması ve altin rasyo ilişkisinin anormal olması. İyi seviyeler gelirse kâr almak ve beklemek en iyisi gibi acele etmeden sabırla devam insaallah. Bu tavuk altin yumurlamaya devam eder derim. Ytd. @Gümüşçü54 @Cemeli58 @İda Çümleten hayırlı cumalar bende engelli yok.
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()28.73 gelmişti daha hedef dip bölge gelmedi dediniz, hedef dip bölge neresi acaba
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hatırlatma alt yorumda ekleme yapmış ve daha sonra da yaptığım 6 tur islemi anında paylaşmıştım gorüyorum ki manipulatorler farklı isimlerle gelerek insanları zarara soak için yoğun bir çaba içindeler. 2023 ü 24 dolar ın altinda kapatan gümüş 2024 ü muthıs bir çıkıs yaparak yaklaşık 5 dolar yukarida kapattı ancak hedef dip seviye gerçeklésmedi gene temkinli acele etmeden kâr alarak ve ortalama düşürerek devam etmek acele sık islemden kacınmak isabetli olur gorüsundeyim sabırlar zorlanacak gibi. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()02,10,2023 tarihinde paylaştığım alt yorum hatırlatma.