Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 15:13:01
EUR 35.9598 15:13:01
USD 34.5492 15:13:01
ALTIN ONS $2717.4500 15:13:01

Konu: 30 hazirana kadar sallamaya devam et.

[grafik d=309446_GR202459lh64x9.jpg][/grafik]

Gumus ons özelinde 28 üzeri hafta kapanışı yaparsa ilk etapta 29.4 ikinci etapta 31.6 ya kadar yükselme ihtimali yüksektir.

31.6 kirilimi gercekleşirse yükselisler çok sert olabilir ve 34 36 arasına hizli bir çıkış olabilir. Dikkatli takip etmekte fayda vardır.

34 36 arasina çikarsa ve düzeltme yaparsa 26.09 aşağısına inerse bir daha hiç gümüş yorumu yapmayacağım :))

Beynini kullananlar için bu yazım burada kalsın.

Beynini kullanamayanlar ve müridleri için ekran görüntüsü attım Allah akıl fikir versin. 22 26 arasinda 3 tur atacakti 30 oldu. Gecen hafta 26 geldiginde ben kesinlikle almam dedi 28 oldu hala soeu soranlar acil doktora gitsin beyin ölumü yüzde 100 gerçeklesmis. Bitkisel hayatlarina son versinler.

Adamsan 30 hazirandan sonra istifa edersin :)))

Yorumlar (60)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Günaydın asim , nasılsın ? Hayırlı cumalar canım

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ö_F_Tuğcu ()

@Periyot bırakman iyi olmamış kardeşim. tabi senin kararın. sen teknik analiz yaptığın için zaten senin çok fazla başkalrının tekniğine ihtiyacın olmaz. sen yardım maksatlı buradaydın. Allah niyetini kabul etsin. Dediğin gibi bazılarının verdiği hedefler insanları çok şaşırtıyorsa o kişiler biraz kenara çekilip tekniklerinde hatalı olan hususları kontrol etmesi gerekli. Sürekli hata yaptırıyorlarsa yorum yazmaları doğru olmaz.

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

bugün yeni halka arzlardan alcam, adet olarak sanırım 40-50-60 civarını geçmiyor verilecek adet. 33,50 kotonu bende verdim :))

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yok abi hic zahmet degil , sen sat kotonu izle yolla tavanda olmadi baska katilim hissesi alalim sana.. lilakta iyi gibi suan her dakka yaz hic onemi yok ben elimden geldigince yardimci olurum

Babadayı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Eyvallah kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

33,54tavani bozmazssa sıkınti olmaz ama bozuyor karar senin... tutucam dersen tavani orasi.. durdukca orda problem olmaz... ama bunlar arz ilkgunden bozmasini ben sevmiyorum.. ama sen takiple bakabilirsin istersen

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Herkeste oyle ama ilkgunden tavan bozmus 111tl karla sattim bilesin

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Tamam kardeşim çok tşk ederim. zahmet veriyorum size

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

koton bugün aktif oldu bende

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Liliak suan iyi takip et abi yuzzde 5te bakarim ona ben yazarim sana

1BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Teşekkür ederim @defnemina , biliyorum sağolsun sevgili meslektaşım yardımcı oluyordu elinden geldiğince, onun için o platforma gelirim İnşallah.

defnemila için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Kotonu simdi sattim tavan bozmus 33,50den verdim..

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Asi kardeş bu konuda bilgim yok biliyorsun, senle başladım. aldığımız iki adet halka arzların satışını nasıl yapmamız ne zaman yapmamız gerekir, tşk ederim şimdidern.

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

X platform periyot hoca istediğiniz her soruda yardımcı olur. Vakit te nakitte kaybetmemiş olursunuz.

Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

İsmini yazdigindanda orda..
Tesekkurler @Babadayı , @isobeyyy

0BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Merhabalar @defnemila , diğer yer dediğiniz neresi öğrenebilir miyim.?

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Aynı isimle ben kullanmıyordum ama tekrar giriş yapıcam . Lost hocanın Profilinde detaylar yazıyor.

isobeyyy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Evet yorumları genelde düşmüyordu, özellikle sayfasına girip bakıyordum. Hayırlısı, döner inşallah

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

eyi_olur_zaar ()

Ne teknikden ne piyasadan anlamayan bir adam için sizin gibi değerli insanlar buradan gidiyor malesef.. ama işte omurgasız insanlar yüzünden KAPTAN KAPTAN diye diye oda kendini bir halt sanıyor

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Ayrilman kötü olmuş kardeşim.. düşmeyen yorumlar gerçekten can sıkıcı ..
En kısa zamanda yeniden bu sitede yorumlarını ve güzel
analizlerini görmeyi beklerim. İyi kazançlar...

1BeğenmedimŞikayet

isobeyyy ()

Çok haklı yorumunuz . katılıyorum lostpassenger hoca hiper platformda aynı isimle mi

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Üyeliğe ilk sizi görüp gelmiştim geldiğim gün gitmiştiniz periyot hocam . Değer kıymet size verilmiyorsa başkasına hiç verilmez . Sanalda @LostPassengerr hoca var onu takip ediyorum yoksa forumlara hiç girilmez kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyor . Diğer yeri kullanmıyordum mecbur kullanıcam yine sayenizde periyot hocam :) hayırlı cumalar

1BeğenmedimŞikayet

isobeyyy ()

Periyot hoca istifa etmiş çok yazık oldu lütfen sizde gitmeyin meydanı boş bırakmayın

1BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Sevgili meslektaşım üyelikten istifa etmiş, çok üzüldüm. Umarım tekrar dönersiniz. Emeklerinize sağlık, dönmeniz ümidiyle, saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Hayırlı cumalar diliyorum arkadaşım. bunlara kızıp oruç bozmayınız lütfen, meydanı terkederseniz, bunlar daha geniş yayıla yayıla gezinecekler, dönmenizi bekliyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Günaydın, hayırlı cumalar bereketli günler diliyorum. Bu mesaj ne şimdi, neden hep kolay olanı seçiyor insanlar, kaçmak, bırakıp gitmek en kolayı değilmi, 22,80 gelecek diyenler hala insanların yüzüne tüküre tüküre yorum yapıyorlar, okuyorsun yazdıklarını, o da bizim yazdıklarımızı okuyor, beddua beddua beddua, başka ne yapıyorki, Allah ıslah etsin, bir gün cuma kutlamayı bilmez, klişe kelimelerle aklınca arkasına vagon topluyor. Lütfen arkadaşım tabiki karar sizin ama meydanı da boş bırakmayınız, bunlara hiç bırakmayınız. saygı ve sevgilerimle arkadaşım.

4BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Cümleten selamun aleyküm, cumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun...
Gercekten gümüş sayfasında emeğe saygı sayıli kisiler haricinde yok.. @periyot hocama cok uzuldum... onca isabetli yorumu sahsen benim gözüm, de deger gormedi.. keza bendede oyle oluyordu fakat aldiris et, miyordum .. burda çogu kisi alacagini alip bi destek dahi cikmadi yorumlari dusmuyordu yani topluca a, dmine yazmak okadarmi zordu?

Bende bundan sonra gumus, platin yorumlarini birakiyorum...
Kusura bakmayin... sadece arada hal hatir hepsi bu... isine gelen iste, digi gibi olup kaliyor... @Asiii__ :((

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Periyot nediyeceğimi bilemedim...
Hakkın çok senin hertürlü çok...
Haketmeyene negerek var dedin onca emeğe ve onca bilgi yorumuna yö, netimin yaptığı://...
İsin gucun rastgelsin insallahta ben çok üzüldüm yemin ederim bilesin:///... @Asiii__

0BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Biz sizi buluruz sevgili meslektaşım :) sayfanızı takipteyiz, buraya düşmese bile girer bakarız, hayırlı akşamlar.

3BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Eline sağlık kardeşim, uhulet ve suhuletle:))
Adam ekranı almış atmış hâlâ görmek istemeyene yapacak bir şey yok maalesef

O istifa etmezse biz ederiz...

Platin, rasyo gümüş Altın b- t- c borsa detaylı analizlerim geçmiş yorumlarda var isteyen bakabilir
Baya iş görür! hedflerimizi de verdik

Düşmeyen yorumlardan sıkıldım arkadaşlar hoşçakalın!

Bu sayfadan en yakın zamanda kendinizi kurtarmanız dileğiyle!
Yerimiz yurdumuz belli isteyen bulur...

Hayırlı akşamlar hayırlı Cumalar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum