Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Teşekkürler bilgileriniz benim için değerli 8000 gram gümüş dolar a gectim 4/1wlden çıkardım 4/bekliyor
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Kardeşim ben o kişiye gumus 23 dolar iken dedim ki burada paslasalim. 26 dan sonra kirilim olacak. Benim robotum var en az 3 tur daha boyle gidip gelecek diye zirvaladi. Sonra beni bi kisiyle konusuyorum diye engelledi.
Daha sonra ben gumuste en iyiyim palavralari atinca bu adama sinir oldum nerede hata yapsa siteyi uyardim ama bazilari sizin gibi sansli degil.
Bende yanilabilirim herkes de yanilabilir. Tum sitede yanilabilir ama ego yapmak cok farkli birsey. Kimse kimseden iyi degil.
Insallah sizde daha cok kâr yapabilirsiniz.
Parca satislar iyidir şu sira. Ytd
kalbi_Allah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kalbi_Allah ()Ben kendisini takip ediyordum kimseye kötü bir yorum da yapmam o ara bende satacaktim sonra bosvet ihtiyacım yol zaten dedim zaten daha önce al satta birsuru zarar ettim dedim o ara sizde gözüme çarptığı sizide okudum ve satma mevzunun tamamen aklımdan çıkardım iyikide satmamisim
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()@Yılmaz34 daha bulmami ister misin ?
32.5 dan 26.5 a dustugunde de 26 asagisini yazdigini bulur goateririm.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bahsettiğiniz kişi olduğunu düşünmüyorum. Olsaydı ben yazmazdım. Umarım yanılmıyorumdur.
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Alt yorumda herşey ortada. Kimler insanlara en çok zarar veriyor. Kimler onları destekliyorsa sizlerin parasına göz diken onlardır.
0BeğenmedimŞikayet
Aali_01 ()agh hümanist aghh bide helallikden bahsediyon olmaz böle gümüşcüler böyle olmamalı
ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Ben ilk geldim profile girdim hiç sohbetimiz yoktu adam en son 3 4 yil önce borsa kisminda yaziyormus. Gumus 17 dolar a dusunce buraya gelmis :) simdi de 3 4 yil yazmaz sonra sanala ya da altina yazmaya baslar :))
Aali_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aali_01 ()@Hümanist den ses seda yok bak yaklaşıyor 30 haziran :)
0BeğenmedimŞikayet
turkuazdeniz ()@ILosAnarquistaI hocam şuan için gümüşün yönü ne tarafa? Ne düşünüyorsunuz?
1BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()@Aali_01 bende sessizce izliyorum
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Gecen haftaki yorumum. Yari yariya gecerlidir.
29.5 da dusus tehlikesi görduğum icin yazma gereği duydum.
Hacimli şekilde 29.5 kirip 31.5 civarina cikmazsa geri dönüslerde satis yapmak gerekebilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Sana yazdıgım mesajdan sonra cz almısım:)
Gerçekten sakagibi bir platform olmaya başladı burası…
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Hocam ne güzel dostlukların olması sevindim . Kimi takip edeceğimi iyi buluyorum kendime de şaşırdım şimdi :) bilmiyordum görüştüğünüzü.
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()@Cihanara kardeşim bu dediklerine en uygunu KAPTAN tabir edilen sahış. Hergün 10 tabe rakam paylaşıyor. Sonra istediği yerde yuvarlıyor. Bir de kendine muhtaç sanıyor.
Günlük kapanışlara göre kişiler analizlerimi yenilemeli. Şuan 38 dolar a kadar hedef de veriliyor ama o çok uzun vade için hedef. Siz bence takip ettiğimiz kendisine herkesin muhtaç olduğunu düşündüğü kişiyi sorgulayın @Periyot @ILosAnarquistaI
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Neşedertaşk ()@LostPassengerr emeklerin için teşekkürler kardeşim. Yorumların bu sayfa için bir zenginlik...
Sizi burada her zaman görmem istzriz.
0BeğenmedimŞikayet
isobeyyy ()Sizi diğer platformda bulamadım. ordski isim nedir
0BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()Los daha fazla uğra lütfen
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sağol yusuf değerlisin fakat canım sıkıldı...
Alim noktasi dahi veriyoruz bak neyse ya bosver
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Ve aleyküm selam, ne demek yorum yapmayacağım, bizi bırakıp gitmek kolay mı öyle. Asla kata bırakmayız.
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Dün biri burda 27.60 dı ons buradan alınır mı diye sordu. ona izafeten demedi de öylesine biri 15:30 da düşecek dedi. Allah var ben de 27.70 gelse de satsam diye düşünüyordum. bugün 28.60 adam alsaydı 1 usd kar düsseydi 1 usd zarar kim bilebilir ki. hiç kimse buradan al diyemedi denmezde
KUD51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KUD51 ()Çok doğru yazmışsın. Arada birileri kazanıyor birileri kaybediyor. sonuçta alım yapılan yerler satış yapılan yerler üç aşagı beş yukarı geliyor. herkes yorumunu yapsa ortaya bıraksa alan alsa satansatsa kimi takip etmek isterse istese. kar da zarar da herkesin kendisine. tartışmaya sataşmaya ne gerek var. hepimiz küçük yatırımcıyız. zararına satmadıkça kaybeden de olmuyor. sadece beklemek gerekiyor.
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Bu konunun teknikle bir ilgisi oldugunu sanmiyorum, herkes yardimci olmak niyetinde. Grafikler zaten üc asagi bes yukari ayni. Ister günlük ister aylik ister yillik, yorumlayanin sahsi beklentisine ya da zevkine kalmis, ortada bir hata yok. Kimisi var ciziklerinden grafik okunmuyor, sagolsun tüm ihtimalleri kapatmis; kimisi sadece dümdüz cizgi cekmis bodoslama güneye dogru onsu 18 dolar a kadar düsürüyor, cünkü elinde emtia yok. Birisi 26.16$ direnci kirilmaz diyor, digeri 21.80$ destegi kirilir, 20xx cepte diyor; bazilari rüzgar ne yöne eserse rakam yazip duruyor(belki de en dogrusu bu). Dün 31-35$ yazan, ons 26$'a düsünce ortadan kayboluyor, 1 hafta sonra onsu 28$ görünce hemen ukalaliga soyunuyor, üst yorumda okuyabilirsiniz. 29.80$'den 26$'a satisi öngörebiliyor muyuz? Hayir. 26$ kirilip 24xx gelseydi o arkadas böyle yazabilecek miydi? Hayir. E öyleyse kavga etmenin bence lüzumu yok. 22xx lerden ons aldirmayanlari yazsam buraya sigmaz. Onlar da hergün grafik rakam paylasip durdular, hic hata yaptiklarini kabul etmiyorlar. 22xx den gümüs almamis, 27$ dan almis, hala daha akil vermek pesindeler. Simdi bunlar insanlari yaniltmadi mi? Biz de bunlari cekiyoruz malesef. Diger tayfa da daha gecen hafta selalecilik oynuyordu burada, carsamba günü sanirim. Sayfanin düzeyi malesef bu.
Ö_F_Tuğcu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Rastgelsin defnem:)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Tamam asi leb demeden ben leblebiyi anlıyorum aslında :) için de rahat olsun iş yoğunluğum bitsin x ten dönücem
1BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Hayırlı cumalar, bereketli kazançlarınız olsun her daim inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Rica ederim zaten orda Show yapıyor grafikleriyle :) iyi kazançlar sizede hayırlı cumalar.
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İyiyim bacim sadece mo, ralim bozuldu periyota:(( ya uzuldum...
Defnem bi bana ulas ricam senden...
0BeğenmedimŞikayet
Babadayı ()Tamam tşk ediyorum kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Biri 750_digerine 650tl girdim abi..
Bereketli olsun:)
Babadayı için cevaplandı (yorumu göster)