Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()olmaz. yapay zekalar boga yasar gıbı luna 10 dolar a gıdebılır belkı
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Ustc 1 dolar olur diyorsan alayım
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bırkac coınde lunc varmı kı hocam
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Borsa da çoğu hisse bizim çöp coinler gibi
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Teşekkür ediyorum
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Benim 3.10 da ekleme emrim var
AyazAras için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Hocam etfi de 3.20 emir atalımmı daha aşşagsını bekliyor musunuz
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bu ihtimali değerlendirdiğim icin Ethfı ye daha cok yer ayırdım. Ethereum etf si onaylanınca da Ethereum ve ona bağlı coinler yürüyecek
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Belkide Boğa bundan sonra btc ve kaç coinden ibarettir btc 150k olsada çoğu 2x gecemeyecek
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Yine sapıttı bu @LostPassengerr
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Mubarek bari bi araba alıp diğerlerini yatırsaydın. Şaka bi yana bende Araba alayım diye Bi miktar girdim. İki geri bi ileri dönüp duruyorum. Allah yardım etsin hepimize. @Ali_gny
Ali_gny için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Kaç araba parası gittiğini bir bilsen
Davut19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Zaten orda kac coin var ki, size başarılar dileyeyim o zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Şuan senin takdiği izleyen çok kişi var. Araba parası diye attılar bekliyorlar bir yıl @Ali_gny
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()btc türkde 20 koin var hocam
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Rica ederim de elde ne oldugu da beklerken , boş boş beklemek de var işin ucunda
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Sende haklısın kardeş
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Sağol hocam ben uygulamayı sildim zaten 4 yıldır bakıyomda ne oluyor bir yıl bakmıycam
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Akşama daha çok var başkan bu zıhım düşmese bari @LostPassengerr
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Yani eğerki boğa sezonuna geçildiyse fib 0,618 düzeltme olarak kabul edilir ve yola devam eder. Ben suan icin olumluyum en fazla 2 3 ay yatay kalabilir piyasa.
@Şahmeran_2525 tabiki takip de olacağız ama cok işlem yapmayacağız manasında ekran kapatmak :)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Değerli Hocam, bile bile lades oynadık . Her gün cüzdanın eridiğini gördüğümüz halde çıkmadık. Sonuç , kâr gitti. Ana paranın da şimdilik yüzde otuzu gitti . Piyasa affetmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()İllaki 54600 görürmü hocam