Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0468 05:41:58
EUR 36.1748 05:41:58
USD 34.5321 05:41:58
ALTIN ONS $2686.0350 05:41:58

Grafiği gönderen: ASRN

Yorumlar (43)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

akcns 50 ma kırıldı 200 günlüğü denemeye gidiyor koma çıkışı aynı seviyeye denk gelecek

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

evet doğru

Fukurt44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fukurt44 ()

Hocam kıvanç hocanın stop yüzde 3 indk var, onun yüzdesini ayar layıp takip etmek aynı şey de mi, iz suren stop oluyor herhalde...

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

/3.5-5 geriden izleme kuralı bu

Hayal61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayal61 ()

Stop kaça koydunuz

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Evet, sizden kaydetmiştim.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

taramadan çıkmadı gri bant üzerinde tutunursa alacağım

deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

katmr listemizde kırılama gidiyor

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Tekfen duruyor, viking bende yoktu, katmer aldım az kârda kapattı; saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Uluse iyi kapattı

3BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

tekfen duruyor vıkıng stop

Hayal61 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Amin insallah dinlemez ama pes etmeyip huyundanda gecmez neyapalim alistik insallah yüzü gulsun nediyelim.. bereketin kazancin bol olsun ins...

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Allah razı olsun hocam. ben ona zamanknda dedim hocam Altın ozaman 1700/800 idi çok değil yani üç ay olmadı. ama sağlığı gidecek belkide gitti ondan böyle davranıyor. rabbim kurtarsın.

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayal61 ()

Tekfen ve vking hakkında bilgi verirmisiniz yukarı yönlü beklentiniz devammi

2BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Allah razi olsun tsk ederim ...
Yok daha ona yazmam bisey :) kucumsemiyodum ama dun okudum 20tl zarar 50, lira olmus megersem diye yay, gara yapiyor:))
A, dminden izin alsa inan zararini karsilamay odenli raziyim yeterki altin alip gidip gunlere keyfine baksin diye:))

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Doğru hocam enerjilerin çoğuna bakarsak endeks 6/7bin arasında aslında. ama şuan endeks onbin. hisse bazlı kazaniyor millet şuan. ellerineze sağlık. umarim Selda kardeste zarardan çıkar onun için gerçekten istiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Omur123 ()

eline emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Hah boyle gelin iste yeni guncel halini paylasayim bekleyin

Omur123 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Omur123 ()

grafiğe şimdi yeniden baktım da üst seviyelerde ara rakam göremedim 16 var üstü 18 ler.. yani anlamız gereken 16 ilk direnç dimi

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bencede alinmalisin tek sendegilsin:))
Karsanin grafi ortada degil mi?
Hersey yazmiyormu ayni sey sorulup ayni cevap diymak hosmu ki:)))

Omur123 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Omur123 ()

üst yorumda kafama taş geldi biraz ama olsun üstüme alındım hahahah

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

teşekkür ederim 57.05 - 53.05 aralığı gözüküyor

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Hocam inanin kendi aldigim hisseleri sizde gordunuz burda paylastim.. karda zararda bende kimseye ne alin diyen oldum nede satin.. kendi hissem disida ilgilenmiyorum ama yardimci olmak adina destek , direnc ve grafik az da temel bilgi verenim..

Hosuma giden hisse olursa zaten grafigini paylasiyorum , stop, seviyesi , destegi, direnci yani acikcasi dikkat etmedikten sonra neye yararki...

Ornegin karsan grafik duruyor elli kez yaziyorum bakin diye hala neyaplim deniyor sevk kalmiyor anliyorsunuzdur?
Endex olsa neyazar bi cok hisse endexsemi bakti? Soyleyin endexin kac seviyesindeler? Buyrun siz soyleyin eee biz hisse bazli bakmayalim da neye bakalim?

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Selamün aleyküm asrn hocam geçmiş olsun. sadaka hükmüne geçsin kayiplariniz inşallah. sizden bir miatk yorumu alabilirmiyiz. dusus nerede sonlanır diye bir fikrinizi alsak. saygilar. sevgiler.

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Estağfurullah hocam. ben sizin derken konuşma esnasında söyledim. yani birşey kanıtlamak için değil. amac hal hatır sormak öyle bakmakti yani.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Kusura bakmayin alimmi satilirmi gibi sorulara yanit vermiyorum...
Ne alima ne satima karisan degilim.. hayirli gunler

Gezginci45 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Ve aleykum selam...
Birlesim benim degildi.. dostlarindi bakmami rica ettiler @bluemonth , @Ü_han , @Omur123 almis oldugu hissedir evet bende aldim alsat yaptim... Ve enson hosuma gitmedigini yazarak satis yaptigimi dile getirdim aninda da paylastim... sayfama bakin okuyun mevcut oldugunu goreceksiniz... yorumlar sukurki silinmiyor:))
Endexse selda basimi yedi at bakayim diye yuz kezde hisse bazli dusunun dedim...
Peki varmi baska bisey:)))

0BeğenmedimŞikayet

Gezginci45 ()

Hocam asrin hocama yaxdim ama cok mesgul etmekte istemiyorum ekgy tofas gwind sok ozkgy baya geri kaldilar ne dusunursunux bu kagitlatdan alinirmi biraz yatas klmsan aldim az da cemas duruyor

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Selamün aleyküm hocam. borsa coşmuş ama hisselr yerde. senin birleşim taban yapmış. kotu bilancomu ? Başka birşey mi. yani endeks düşse diğer hisseler ne olacak. enerjiler. sikinti büyük galiba hocam. kolayliklae gelsin

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum