Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Neoldu :)))iyi silkelediler milleti ben hedef vericem ustelik saliya kadar geldimi gelmedimi? Onu soyle bakim:))
Hocam sendende bi masallahi bence hakettim:))
tekniko06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tekniko06 ()10 k direnç bakalım. Ancak kâr satışlarına karşı dikkatli olmalı değil mi
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hocam ya estg. niye oyle diyorsun :((dal, gani gecsende bakim peki..)
1BeğenmedimŞikayet
tekniko06 ()@Asiii__ ne derse o biz amatörüz
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()eli kulaginda der
ustat
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()9810destek altta 9760ytd...
9620uzeri durdukca sıkınti gormuyorum tekniko ytd...
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Endeks nolcak şimdi batacak miyiz yine sabah 4 hisse yeşildi simdi o 4 hisse kırmızı önceki zararlar saymiyorum
1BeğenmedimŞikayet
tekniko06 ()Bist 10 demedi döndü şansa bak.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Dapgm kısaltması dapyapı . Imasm 17 den elimde vardı tutmasını bilemedim 1 lot yok geldiği yere bak:(
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tamam kuzum brlsm kayse krgyo kristal zarar yazmaya başladı 30 60 tl arası
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()1300tl lik ikisine de girecegim toplam 2600tl ayir bence
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Düşüyor takmıyorum düşen zirveleri bekleyeceğim gerekirse temmuza kadar
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@suatkara , @Selda09 altyorum "megap"tavanke nokta atis nedediysek o iki altyorumda grafik dahasina karismam...
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tepeden canım endeks takip edemedim direnç geldi mı
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Kactan? attim grafik iste olumsuz yazılara rağmen hedefi verdim
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Olmaz abla ben anlik hareketler hizli alsat yaparim, o sorumluga giremem ucsada takmam , dussede sen oyle degilsin olmaz...
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Arzları kacar adet alıcaz kuzum
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ben sen al sat yapınca yaz dedim ki sana göre hareket edip etmemek benim elimde sorumluluk bende yani:(
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Megap satmış:(
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()@suatkara , golden cross ile noktasal calismis bi grafik eğitim calismasidir...
Fakat tavanlamis hisse gördüğünüz üzere tepe rakami 6,3**lerde olup ayni zamanda zorlu direnci...
@Selda09 grafiği paylaştim abla bak bu son uyarim...
Burada kimseye alın satin demem artık bunu anla kır, mak istemiyorum ancak bana birdaha satalim mı? , alayım mı? Şeklinde gelirsen inanki engelleyeceğim...
İstemediğim ve yapma bana dedigim seyleri devam ettirme.. destek direnc soruyorsan başüstune kimseye karışamam kyyim ben.. @Asiii__