Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (198)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eyvallah katkın için teşekkür ediyorum
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bunlardan sadece fibo ya bakarım diğerlerini bilmiyorum ilgilenmedim hiç ama takip edenler için güzel evet herkesin farklı takip şekli var elbette saygı duyarım sonuç veren her çalışma benim için değerlidir önemli olan sonuçtur benim için
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Rasyo hakkında grafik var mı çizdiğin yeni?
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bir ekleme daha yapayım, 4s grafikte 29 Şubat 13 mumu dibi ile 28 Mart 08:00 mumu dibinden üste doğru çıkan trend desteği hattınada bak ters flama kırıldıktan sonra ben onun destek noktasını takip ediyorum flama kırıldı Altın da şuan tekrar çıkmazsa hattın üstüne bu dediğim hatta temas beklerim yorumlarımda yazdım aynı senin grafiğin bir kaç nokta daha eklenerek çizilmiş olanı bendeki fark sadece bunlar grafik aynı takip şekli benzer güzle yani bu şekil görünce hoşuma gitti beğeni verdim emek var çalışmalarında kolaylıklar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ayıların Yukarıya bir boğa tuzağı yapması yüksek ihtimal! flamayı zaten takip ediyorum, ama ben sadece fm bazlı bakmıyorum, aslında fm olarak kolay algılandığı için bazen fm olarak paylaşıyorum, aslında benim içim fmlerin bir önemi yok diyebilirim! ellilot, fibo ve awensome fmlerin anasıdır...
Tekrar Hayırlı akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Aynen güncel olduğu zaman daha güzel oluyor biraz grafik kalabalığı oluyor ama faydası bana göre oluyor her zaman grafik paylamak istemeyen için sorun oluyor güncellemek neyse tekrar eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Çok güzel grafik eline sağlık farklı noktalarıda eklersen buraya bana göre daha güzel olur aşağıdan diplerden gelen hat var düşen bir kama şeklinin destek hattı var ben onlarıda ekledim duruyor takip amaçlı ama çalışma güzel olmuş yeni gördüm bayadır bakmıyorum bu sayfaya görünce yazmak istedim iyi tatiller
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Düşen olduğu için sürekli güncellemek gerekebilir
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()O yükselişin olduğu kanal ters flama idi zig zag şekli vardı bunu güncellesen o şekilde şimdi daha net görünmüş olur naçizane kendi fikrimdir hayırlı akşamlar kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu biraz daha güncellenmiş hali geçen hafta 45 dklık daha eskiz bir benzerini paylaşmıştım:)
Eyvallah sağolasın hayırlı akşamlar diliyorum hayırlı hafta sonları...
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Direnç noktası benim takip ettiğim grafikte 27.95 olarak takip ediyordum düşenin direnci olarak
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bu grafiği yeni gördüm aynı grafiği takipte idim çok güzel bir hat çekmişsin tepeden aşağıya inen ve oraya dokunduktan sonra geriye düşüş şekli 10 numara olmuş görünce yazayım dedim emeğe saygı olarakta 1 adet like verdim bu grafiğe
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()27,35 i takip ediyorum kıramazsa geri çekilir diye ons Altın da da 2345
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()27.07 üstü kaldıkça yukarıya gitmek ister bu meret:)
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Bugün yırttık gaza gelmedik ama kapanışa yakın nerde olur acaba
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Yukarıya 28'lere gidince gaza gelmeyin de:)
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()27,76 günün en yüksek değeri görmüşen düşük değeri 27,10 görmüş
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()27.80 değil ama 27.73 yanmış! sayılmaz:))
0BeğenmedimŞikayet
turkuazdeniz ()@M_yıldız tepkide mi kaldı? Burdan aşağı gider mi yoksa yine 27,72 ye gider mi?
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@turkuazdeniz @onbaşıı ytd
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@turkuazdeniz dirençler yukarıdaki .28.78 ile 26.62 düşüş tepkisi olarak kalırsa suanki yükseliş dirençleri geçemezse yeniden düşebilir . ytd
0BeğenmedimŞikayet
turkuazdeniz ()@M_yıldız hayırlı sabahlar, gümüş bugün için yorumunuz, nedir? Yön yukarı mı yoksa aşağı mı?
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Herkese hayırlı cumalar bol bereketli günler
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Bende yok diye biliyorum ama net bi bilgim yok. @turkuazdeniz isimli arkadaş soruyordu. Evet maalesef makas çok fazla
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Evet varmış, işte yıllar sonra öğrendik.
Gardaşım58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gardaşım58 ()Yıllardır var
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Yoktur diye biliyorum, kur fiyatı bazlı emir ve tarih bazlı emir kısmına bakın ama dolar ile gümüş emri yok, tl ile var
turkuazdeniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turkuazdeniz ()@Deniz86 benim demek istediğim dolar ile emir vererek gümüş alımı yapmak Tl ile değil.
Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Emirlerim kısmıda var döviz/kıymetli maden alış satış Altın da emirlerim kısmına bas, orda tarih var hemen yanında sağ tarafında turuncu üç çizgi var ordan işlem yapılır. Bi ara emirle işlem yapıp daha sonra iptal etmiştim
turkuazdeniz için cevaplandı (yorumu göster)