Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()sanırım aylık grafik işliyor su ara yada haftalık ve 38xxx lere kadar salacak gibi
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Teşekkür ederim abim
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Merhaba. Aynı soruya cevap verdim
yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Merhaba hocam sizce 60800 altı varmı yani 59k 60k civarı sonrası yükseliş olur mu dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()$Apt$ethfı$jto$avax$ssv$ape
Bu coinleri izliyorum ve bunlardan alım yapacağım
Fadime07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fadime07 ()Tesekkurler birde hangilerini alim yapacaksiniz
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Mümkünse gelsin artık. 6 gün cok bile sürdü
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Anladığım kadarıyla onlar yükseltti bu kadar o zaman bu adamların keyfini bekleyeceğiz. Bi daha ki döngüye kadar. Yeterince düşünce bi vurgun daha yapacaklar illaki
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Fedi bosverin etfler de cıkıs oldugu sürece yükselmez zaten :)
Aylardır fed zaten indirim yapmıyor, dedikleri de önemli olsaydı bu kadar yükselmezdi. Herşey etf lere yönelmiş durumda şuan.
TarikAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()30 Nisan-1 Mayıs zaten onceden söylendi buyuk olasılık sabit kalacak
11-12 Haziran dakinde buyuk olasık sabit kalacak gibi
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()aylık grafik dusus gunluk ise cıkış diyor bakalım bu sefer neler olacak
fed aykırı mesajlar verdi ama bilemiyorum akşam hersey ortaya cıkacak
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()İnşallah diyelim ama takozun hedefi yine 60k altı.
@Fadime07 bende %22 kadar coin var ve bu düşüşde bile cok sükür karda ethfı. Tamamen nakitte de durmayın biraz biraz biraz girin abartmadan
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam , mavi yere inince oradan dönüş mü?
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Saygı sonsuz kardeşim. Şimdi senin beklentin ne zamana kadar bu sürecek. Dükkanı kapatalım mı cevaplarsanız sevinirim.
Birde çin in etkisi ne olur
9BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Düşecek deyince emeğe saygı hiç yok.
Halbuki önlemini alıp ona göre işlem yapılsa terste kalınmaz…
Güncel Hali
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Anlamayanlar alttaki resime formasyonun ne olduğunu da yükledim. Düşen takoz vardı 2 gün önce kırılım geldi ve düşüş de ardından gelmiş oldu.
Normal şartlarda hedefi basladıgı yere geri dönmesi yani 59k ya
Takipçi_kız_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takipçi_kız_ ()Grafik anlamiyomuyorum yani bu nedemk oluyo sizi takdir ediyorum gizliden
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Güncelleme
3BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Şimdi anladınız mı @YıldızBitco
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Değişen bir durum yok.
Günlük deki fibo destekleri sol bölümde yer alıyor. Şuan 66000 desteğini kullanıyor ve bir altı 61450 lerde yer alıyor.
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Kırılma oldu evet. Formasyon calısır mı bilemeyiz. Çalışacağının garantisi olmadığı icin de yarı mal da bekliyoruz hala @emreckk
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emreckk ()hocam eldekileri daha fazla zarar yazmadan çıkıp alttan alsak daha mantıklı değil mi ozaman