Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 04:00:16
EUR 36.2009 04:00:16
USD 34.5321 04:00:16
ALTIN ONS $2676.9800 04:00:16

Grafiği gönderen: Strongwolf

Gümüş Ons...

Yorumlar (100)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

altinmaster ()

Bence kendisine yazdığım ve eleştirdiğim arkadaş ne söylemek istediğimi gayet te anlayabilir kardeşim. Gereken savunmayı kendisi yapar. Şunu da söyleyeyim yüzlerce defa Gram altın ekleme şansım oldu ama hiç birini de alırken grafiklere bakmadım. Size de öyle tavsiye ederim:)) Grafikle oynayan çoğu kişinin bir gramı bile yok. @Strongwolf kardeşimizi tenzih ederim ama gerçek böyle. Altın tasarrufunun anahtarı grafik değil. Sabır ve miktarı imkanlar ölçüsünde düzenli olarak artırarak yola devam.

sedatt41 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Sayın master, kimse sizede birşey sormamisken sayfalarca yorumunuz var:)
Eski bir yorumunuzu burada etiketleseniz, bakın ben bunu o zamanda soylemistim deseniz bunda ne Sakinca var.
Boşuna doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dememişler:)
Faydalı insanları küstürmekten kacirmaktan bikmadi bu site malesef..

altinmaster için cevaplandı (yorumu göster)

-3BeğenmedimŞikayet

altinmaster ()

Kimse bir şey sormamışken durduk yerde bunu paylaşması manidar kardeşim. Yoksa emeğe ben de saygı duyarım. Ben bildim demekle ben bildim demek arasında fark var:))

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

İnsan emek vermiş uğraşmış..
Üstüne birde risk almış bunu paylaşmış.
Samimi söylüyorum ben bu siteyi anlamakta zorlaniyorum..

0BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

Bir şeyi bildim demek kabahatmi sayın kardeşim, heleki aşağı yönlü bileni taşla kovalanan bir sitede.
yukari herkes sallar bu arada..
Siz bilin sizde ben bildim diyim, bizde takdir edelim..

0BeğenmedimŞikayet

altinmaster ()

Şunu birbirinden ayırt etmemiz lazım kardeşim. Evet bilebilir bütün öngörüleri de gerçekleşebilir saygı duyarım. Bırak ta seni başkaları takdir etsin ben tkdir tebrik edeyim. Neden bakın işte ben bildim moduna giriliyor ki. Benim kabullenemediğim nokta burası işte kardeşim. Senin söylediğin nokta va baktığın açı farklı kardeşim.

1BeğenmedimŞikayet

sedatt41 ()

İnsanların düşüş öncesi burdaki tecrübesiz arkadaşları uyarması sizi neden rahatsız ediyor anlamış değilim sayın master..
Daha çok sevinip takdir edeceğinize, anlamsız bir şekilde üzerlerine gidiyorsunuz.
Adam bilmiş ve uyarmış, daha ne istiyorsunuz:)
Yanlış analiz yapar insanları yanıltır (sitede örneği var)o zaman beraber yuhalariz.
Biraz emeğe saygı lütfen..

0BeğenmedimŞikayet

altinmaster ()

Bakın işte ben söylemiştim ben bildim moduna sen de mi girdin kardeşim. İstemeyerek 1 puan kırdım. İlaveten şunu da söylemek isterim Gram altın ın düştüğü dönemlerde meşhur oluyorsun her nedense farkında mısın bilmem. Ben de grafilklerine emeklerine saygı gösterip bunları temel analizlerle desteklemeni önermiştim. Fakat gördüğüm kadarıyla konuştukça batıyorsun. Bazı riskleri de göz önüne alıp bunları neden söylediğimi bir düşün kardeşim. Özetle bu hareketleri yapma lütfen. Hayırlı geceler.

Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hamzaorhan64 ()

Hayırlı geceler Can abim emeğine sağlık

2BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Hayırlı geceler...

(1 ay önceki alt paylaşımlarda önemli seviyeler mevcuttur.)

0BeğenmedimŞikayet

teach80 ()

Yeni gördüm mesajınızı. erken olduğunu düşünmüyorum. daha önce test etmişti ztaen. ben temkinli ve sepetle ilerlemeyi tercih ediyorum böyle zamanalrda

Ergün_doruk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ergün_doruk ()

Hedefe biraz erken geldi sanki

teach80 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Fotogrametri ()

Üstadım emekleriniz için teşekkürler

4BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Hayırlı sabahlar arkadaşlar...

Altta bulunan 03/05/2024 tarihinde alt paylaşımda belirttiğimiz rakamlardan üstte bulunan 27.45- usd tercih edildi ve dün nokta test edildi, takip edenler için bu rakamlar önemli seviyelerdir.

07/05/2024

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

ABD güvenilir gelmiyor bana Avrupa ve İngiltere tercihim olurdu ama artık hayal oluyor gibi:)

0BeğenmedimŞikayet

teach80 ()

Yeni gördüm mesajınızı… Teşekkürler:) iyiyiz şükür. Siz hocam

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

teach80 ()

Vakti gelince o da olur hocam.. Balkanlar, ABD favorim… ama bu yıl kısmet olursa Kırgızistan düşünüyorum

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Nereleri geziyorsunuz hocam, bizim de etkinlik çok ama ben çalışmaktan pek katılamıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

İyiyim Allah'a şükür, siz nasılsınız?

1BeğenmedimŞikayet

teach80 ()

Gezmeyek mi:)) değil mi.. hakediyoruz

Yusufkenan_61 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yusufkenan_61 ()

Gezmek için avro almak, ne güzel geliyor kulağa.

1BeğenmedimŞikayet

teach80 ()

hayırlı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Ergün_doruk ()

Aldım... @}}

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

İhtimaller dahilinde ama sarraflar kaynıyor mübarek sarı kıza talep çok:)

0BeğenmedimŞikayet

teach80 ()

bekliyorsanız alım yapın ytd

0BeğenmedimŞikayet

teach80 ()

birikim veya yatırım için almak zorunda değil insanlar. almak isteyen: yurt dışına gezi için, öğrenci olarak gidenler için, ülkeyi terkedenler için... olabilir... liste uzun :) 1000k dolr ve eur o tutmakta yarar var gezi için :)

Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

Döviz alanlar gördüm dövizde beklenti mi var biz çıkıyoruz Altın a millet dövize mi dönüyor anlamadım :)))

0BeğenmedimŞikayet

Ergün_doruk ()

Ben gümüşün 32 33 bandına cıkacagını beklıyorum 1 ay sürmez gibi ytd

0BeğenmedimŞikayet

teach80 ()

hayırlı ve bereketli olsun

Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Rico_ ()

6 adet Çeyrek ekledim 4050:))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum