Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0503 22:50:38
EUR 36.2573 22:50:38
USD 34.4949 22:50:38
ALTIN ONS $2667.9600 22:50:38

Grafiği gönderen: Strongwolf

Gümüş Ons...

Yorumlar (100)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Baktım grafik yerinde duruyor, alt göstergeler görevini yapmış...

Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Allah razı olsun kardeşim varol. Saygılar…

DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

DUMRUL ()

Kardeşim, ben hakaret saygısızlık olmadığı sürece kimseyi engellemem, yaparsa da kim olursa olsun engellerim. Sayfayı amacına uygun kullanalım, gereksiz yere tartışarak meşgul etmeyelim.

NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Sağolasın kardeşim. Senden tek ricam var eski dostum, şu ara bozmaya çalışanlara fırsat verme yeter. Hayırlı günler…

1BeğenmedimŞikayet

DUMRUL ()

Sanada isabbetli, kazançlı ve Bereketli yatırımlar diliyorum Kerim Kardeşim.

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

NoPaniC_34 ()

salvolara devam abi hahahahhaa:) valla filmini çevir koy kapalı gişe oynar:) Fırıldak K.. nın Rüyası:)))

Golden_boy35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

NoPaniC_34 ()

İlahi vedat abi güldürdün beni ofistekiler diyor neye gülüyon:))) Seni kimseye değişmeyiz abi ayıpsın zati @_BROKER_ da beni pek sevmez:))

Golden_boy35 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

NoPaniC_34 ()

Kerimin yanında olmazsanız karsısında olursunuz hocam.. Çok yakın zamanda ASRIN- Reşat 12 ve çok değerli hocalara onu övmediği dediklerine katılmadığı için bana bi daha yazma selam verme tarzında yorumlarda bulunmuştur. Fazla dialoğa girmezseniz iyi olur canınız sıkılmaz.

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Değerli kardeşim her şeyi çok iyi biliyorum sen öyle diyorsan öyle olsun yinede seviyorum seni. Olumsuz bir yorumuna denk gelmedim hakaret ettiğini hiç görmedim sadece dediğim gibi kafama takılan bazı aşamayacağımız durumlar var girmeyelim hiç kalsın. Hoşbulduk bu arada. Saygılar sunuyor bereketli kazançlar diliyorum sana kardeşim.

2BeğenmedimŞikayet

DUMRUL ()

Kerim Kardeşim, senin içinde engellediğim kişiler vardı, hatta bazı arkadaşlara karşı senide savunduğum oldu. Son bana yazdığın mesajdan sonra da sana artık bişey yazmamaya karar vermiştim. Dolayısı ile geçmişi irdelemenin şuan kimseye faydası yok. Tekrar Hoşgeldin.

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Bilal yorumuna bir adet like verdim. başka yorum yapmak istemiyorum yavaş yavaş zaten bir çok kişi durumun farkına varmaya başladı. Hayırlı akşamlar.

Hamzaorhan64 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Dumrul seni eskilerden tanır bilirim dürüst bir kişisin benide sever sayarsında bana saygısızlık yapanları benim için engellediğini hiç görmedim? Bana o dönemler sadece şunu yazardın, kardeşim bırak muhatap olma geç derdin onu hatırlıyorum ama ben seni değer verdiğim bu kardeşime saygısızlık yaptığın için engelledim dediğin bir kişiye rastlamadım? Yanlış anlama ama sendemi değer veriyorum dediğin kişilerin arasında ayrımcılık yapıyorsun? Yada senin için az değer verdiğin çok değer verdiğin kişiler varda ondan mı bu tuhaflık? Merak ettiğim için sordum yanlış anlama. Kerim ben.

1BeğenmedimŞikayet

altinmaster ()

Beni önce Oğuz kardeşime sor bütün şüphelerin gidecektir eminim. Görüşüyorsun öyle değil mi.

0BeğenmedimŞikayet

altinmaster ()

Ortak arkadaşlarımız var istesen bana direk olarak ta ulaşabilirsin. Sayfanın önünde bu şekilde yazman ayıp olmadı mı sence. Bak ben yüzüne karşı söylüyorum beni mecbur bıraktın çünkü. Kaldı ki ben sayfada gerçek anlamda emeği geçen ve donanımlı arkadaşlara zaten saygı duyuyorum. İçlerinde boş ve art niyetli olanlar da var onlar hariç elbette. Özellikle bist sayfasında. Arada espiri yapar takılırım ama seviyorsam sayıyorsam mutlaka bir şekilde gönlünü alırım.

0BeğenmedimŞikayet

altinmaster ()

Bu söylediklerine burada saatlerce cevap yazmam lazım yüz yüze olsaydı işim daha kolay olurdu biraz şok oldum. Konuşuldu, anlaşıldı, özür dilendi ve tatlıya bağlandı. Şimdi de bütün bunlardan sonra sıra sana mı geldi kardeşim. Saygı duymana ben de saygı duyuyorum eyvallah ve de saygı duyduğum için çok fazla irdelemeyeyim. Yalnız bu iki oldu, bahsettiğim pişmiş aşa su katmayla alakalı.

4BeğenmedimŞikayet

Hamzaorhan64 ()

Sana yaşın itibariyle saygı gösteriyorum ama Altın in in gerçek duayenlerine hep ters davranıyor sun ve bunları bile isteye yaptığı nı düsünmeye başladım yada insanların buradaki geçmişlerini bilmiyorsun ve insanlara kazandırdıklarını da bunlara son vermeni rica ediyorum sayın abim

altinmaster için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DUMRUL ()

Kardeşim, arkadaş hatasının farkına varmış, bu bile iyi niyetini gösterir.

Ben takip ettiğim değer verdiğim kişilere saygısızlık yapanı engellerim, admine şikayet ederim. Laf dalaşına girmem, kimseyle münakaşa etmeye değmez, konfor tuşunu kullanıp geçerim...

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Adam sadece grafik paylaşıyor diye benim gibi yemediği hakaret kalmadı burada. Sen anlat dur belki dinlerler

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Bunların saygıdan haberi yok kardeşim ne İsmail tanırlar nede Ahmet Mehmet

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Anlat anlat belki dinler

1BeğenmedimŞikayet

DUMRUL ()

Eyvallah Kardeşim, İsmail abi kıymetli biridir İnan çok eskiden tanırım, değerini bilmemiz gerekir, bedavadan bilgi paylaşıyor burda kimsenin zarar etmesinide istemez...

Saygılar sevgiler.

1BeğenmedimŞikayet

altinmaster ()

Haklısın kardeşim biraz dozu aştığımı gördüm ve ben kendisine gerekenleri yazdım. @Strongwolf

1BeğenmedimŞikayet

DUMRUL ()

Günaydın İsmail Abim, Burda hep yukarı grafikler çiziip umut satmak mı lazım. adam 1 ay önceden burası direnç diye yazıp uyarmış, bunda ne var Kardeşim, Ayrıca kimse gördüğünü çizmesin mi? Sonuçta herkes yatırımını kendi hür iradesi ile yapıyor, kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok... @altinmaster

0BeğenmedimŞikayet

Expert_VİZÖR_ ()

İmkansız yenim o fiyata budağa düşmez

yamakasi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yamakasi ()

He düşer ya hatta 700-800 e bile düşer

Expert_VİZÖR_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Expert_VİZÖR_ ()

Günaydın 2.000 tl Altın a dusermi gram yenim

0BeğenmedimŞikayet

altinmaster ()

Teşekkürler kardeşim yanlış bir durum yok emeklerinize ve duruşunuza saygı duyarım elbette. Aynı kırılgan yapı bende de var kardeşim karşımdaki kişiyi de kolay kolay kırmak istemem. Sonucunda mutlaka huzursuz oluyorum. İşlerin kolay gelsin hayırlı günler olsun kardeşim. Ufak eleştirilere çok kafanı takma belki de ben hatalı ve haksız davrandım özürüm olsun. Düşecek, düştü, düşmek üzere ve ramak kaldı kelimelerini okursam yine yazarım haberin olsun:))

9BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Günaydın...
Altta paylaştığım grafiğe yaptığınız yoruma gerçekten ama gerçekten hiçbir anlam veremedim, kırılgan bir yapıya sahip kişiliğim var ve emeklerimin karşılığında bu tür haksız yazılar çok hoş olmuyor size takdir edersiniz ki...
Daha evvel mesleğimi size belirttim, dolayısıyla bu sitede temel yönü en son sorgulanacak insanlar arasında geldiğime inanıyorum tamamen içinden gelmiş birisi olarak, tekniğimi de değerlendirmek siteye kalıyor.
Çizmiş olduğum tek bir çizgi, mükemmel şekilde 5. kez harika çalışan bir direnç hattı ve aldığın gibi satmasını bileceğin harika bir satış noktasıydı burası, gerektiğinde ayrılmasını bilmek lazım, al sat yapan için duygusal bağ olmaz, bunu arkadaşlarla paylaşmaktı sadece yaptığım şey, daha evvel de 27,45 direncine çok dikkat edin, altı veya üstü diye uyardım ve kırdığı anda şimdi belirttiğim hatta kadar yükseldi, aynı dirence vardığında ise rasyo ana desteğe geldi buradan düzeltme gelmeli diyerek aynı zamanda 2,450- usd altın ons ikili tepe yaptı deyip uyardım, sonuç, siz hep düşmeyecek dediniz ama sonuç gerçekten ortada.
Daha fazla yazıp anlatmaya gerek görmüyorum, yaptığınız gerçekten haksızlık, ben daha evvel de yazdım çizdim Bayrak hedefi ile götürdüm altın onsu yukarıya, asla sadece düşüşlerde yazıp çizmem, siz beni gerçekten tanımıyorsunuz, devam ederseniz size cevap vermem ve gereğini yaparım.
İyi çalışmalar.

@altinmaster @Strongwolf

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum