Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()İlla ki gelecek bir noktadan sonra
Borsacı34_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borsacı34_ ()Hocam düşüş mu bekliyonuz
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Rica ederim.
Zaman cok daraldı ben bu haftasonu itibarıyla tamamen nakite geçmiş olacağım. Kararlar artık kişiye özgü
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Emeğe saygı arkadaş
Sallamayinbosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Emeğe saygı Arkada
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Aynen beni tarif etmişsin. açik net atıyorum tutarsa didim tutmazsa topuk:)))
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Keske sende de böyle boş yorum yapmak yerine sallayabilecek bir beceri olsa
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bir değişiklik yok. Takip edilmesi gereken iki rakam var 0,070 ve 0,086. Bence hala pump şansı var
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Burada 4saatlik kapanışlar TOBOyu çalıştırır.
Grafik falan hikaye olsa da :))
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Rica ederim. Bol kazanclar
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()63955 önemli kırarsa kaçicam:) anladım bu sefer
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Teşekkür ederim ablacım sağol
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Grafik 4saatlik de bir grafik. Buraya kadar gelmesi 2 gün sürdü. Yani bir yada iki gün içinde kendini belli eder. Eğer tekrar sağ omuzdan aşağı düşmezse çalışır. Evet fake olarak kalma ihtimali var.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Yahu selda ezmekle ne alaka. Beni ve onlarca insanı 4 senedir anlamamışsın , neden bunun için yorayım kendimi… Bilsem ki anlayacaksın amenna ama boşa yorulmaktan başka birşey değil bu.
Güzelce baştan sona oku tekrar
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ablam ezme de anlayacgim şekilde anlatsan 1 cümle yükseliş mı düşüş mu bekliyorsun yüzde 25 maldayım demissin alım tarafındayım demissin bu düşüş bekledigin anlamına gelmiyor mu
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Evet okuduğunu anlayamamak ve parça parça okumak senin sorunun yapacak bişey yok…
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Yüzde 40 düşüş demissiniz 5 saat önce o yorum mu yüzde 25 maldayım alım tarafındayım demissiniz alım kovalamak düşüş olacağı anlamına geliyor yanlış miyim
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Bari yazdıgın yorumun bir üst yorumunu oku…
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Yükseliş tamamlandıysa elimizdekiler düşer mı:( yeni aldım daha
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()TOBO tamamlandı.
67700 üzerinde kalırsak eğer çalışır
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Merhaba
Yükseliş bandı icin 1,57 üzerinde kalmalı
Mito88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mito88 ()Üstad İyi akşamlae magıc den birşeyler çıkar mı
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Amin cümlemizden.
Teşekkür eden arkadaşlara tek tek yazamayıp like vererek cevap veriyorum bilgilerinize dostlar… @Ayfah @Jasper02 @63ARGENTUM
Aydnarsln için cevaplandı (yorumu göster)