Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Şuan yükseliş devam edermi yani bn ons olarak anlamiorum pek fazla peki düşüş eğilimi nerde olur mesela TL olarak gümüş şuan 24. Üzeri attı nerde çıkardınız tabi risk bana ait satmioruz bu sefer dip gelio gidior hep
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Tamam kardeş. Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Platin 1s,2s ve 4s gösterge şişmiş durumda. 916 usd yi de asmadan yükselmez gibi. Kısa bir satış yiyebilir sanki. Ancak sonrasını bilemiyorum. Grafiği 916 usd geçilmedikce hala pozitif diyemiyorum. Platin grafigi yanılmaya çok müsait.
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()platin ons çalışman var mı kardeş. bakabilir misin?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()TL olarak hedefler tutmayabilir. Zirve 24.07 TL idi gümüş gramda. Ancak pek anlamlı bir hedef değil. Can yakmasın isteniyorsa ara ara kâr almak gerek. Ons olarak 23.5 seviyeleri bir parça 24.2-24.6 usd araligi ikinci ve son parça için de 25-26 araliginda fiyatların gidemediği bir yerden çıkış uygun olur bana göre. Ben buraları aşarsa yükselişin devam edeceğini düşünüyorum o yüzden burası ful çıkmayıp bir miktar kâr alınabilecek bir yer. Fiyatlar yukseliyorken ve daha da yükselme payı varken erken yuklu çıkmamak gerek.
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Eyvallah sagolasin
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Mrbful gumusteyim ana TL olarak nerde satis yapabilirim beklemelimiyim sonra tekrr düşüyor aylarca terste bekliorum
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gelir inşallah. Şu piyasa biraz düzgün dursa altin ons 2100 usd yi gecmisken 2 ay yatayda bıraktıkları gümüşten iyi kâr alacak seviyee getirirler. Altin ons 2146 usd olmuştu gümüş nerdeyse 26 usd. Şimdi altin 2100 üzeri gümüş daha yatay bant direnci olan 23.51 usdyi kiramadi. Normal şartlarda bu bant kırılırsa hedefi bant genişliği kadar yükseliş olur. Bu da 23.5 1.6= 25.1 usd gibi bir yer. Bandın yarısı kadar bile yükseldi diyelim 24.3 usd yapar. Yani 3 büyük parça var desek buralarda bir miktar çıkış. 24.3 gibi diğer parça ve 25.1 ihtimaline karşı son parça çıkılır.
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Elde hic $ kalmadigi icin 23.12$'dan 4 parca cikmistim. 24.50$ bu hafta gelirse %50 cikarim cünkü 24.60-70'ten satis yeme ihtimali yüksek.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yatay bant üst trendine değdi. Piyasa sever böyle yerlerde ufak satışlar verip silkeleme yapmayı. Haftalık yükseliş devam ederse yine 24-25 usd li değerler gelecek. Yolda döke döke yatırımcıları.
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Altin bu aksam 2130$ yaparsa muhtemelen yukari kiracak. Altin yarin da bu seviyelerde kapatirsa gümüste ivme kazanir diye bekliyorum.